Som vydatá skoro 6 rokov a zistila som ze muž mal ešte predtým než ma spoznal, sex v trojke. Na tom by nebolo nič až tak hrozne, bol mladý atď ale, boli tam dvaja chlapi a jedna žena. A ten druhy chlap bol jeho brat. Je mi z toho úplne na grc. Rozviedli by ste sa? Mam to prekusnut? Bolo to dávno ale je mi z toho zle. Vraj boli všetci opití ale aj tak. Grc.
Ach
A koho bola ta baba? Podelil sa tvoj muz ci brat? 😂
ja to neviem od neho, on najprv zatlkal ze nie ale potom ze áno ale ze si to moc nepamätá
@lienka.7 muž sa podelil
Nie je to prijemna predstava,ale nechaj minulost minulostou. Urcite by som sa kvoli tomu nerozvadzala.
@vifoncitta áno ja toto chápem, ja mam tiež minulosť a mam dokonca za sebou viac sex partnerov než on, keby sa dozviem ze mal trojku s dvoma babami alebo aj s chalanmi tak ôk, mne je proste zle z toho ze to bol brat
Hej, je to nechutne. ☹️
Ako s bratom je to fakt nechutne, to hej... Ale co chceš teraz s tým robiť? Radim ti viac nerypat, nezistovat... len ta to bude zozierat.
Ked to bolo dávno než začal s tebou vzťah to by som ani neriešila načo bolo to dávno.Neni dôvod na rozvod kedže to bolo dávno predtým než ste boli spolu vy dvaja.Minulosť nechaj minulosťou a viac nepatraj.
@vifoncitta toto mi hovorí aj kamoška ze jej sa to tiež nezdá až tak nechutne. Keby tam boli dve baby tak sa ho ešte aj pýtam aké to bolo, vôbec by mi to nevadilo, ale proste to zloženie tej trojky je pre mňa 🤮 ja sa s ním o tom nebavím ani nič, nerobím doma dusno, spracovavam to v sebe
Ha ha a čo je na Tom? Že videl pohlavný úd brata? Porovnávali si ho predsa celé detstvo 🤣🤣🤣
@diamond007 chcem mať takýto nadhľad ako ty 😄
Ale nerob z toho vedú. Mne to nepríde ani divne v trojke. Či kamarát či brat. Poznám kamošov dvojičky a mávajú aj trojky s babami (jednorazovky) spolu.
To že to je brat je jedno, ak nemali nič spolu 🙏🤣🤣🤣 ak to bolo čisto o jednej babe tak prečo nie... S otcom keby mal trojku by to horšie vyznelo 🤣
Ved ale nepichal brata tak asi obaja sa odrabali na tej babe nie? Zbytocne to rozoberas. Treba sa s tym zmierit a ist dalej a nechapem naco ti to vobec niekto hovoril.
Pozri, ja som tiež mala kedysi sex v 3ke s dvoma bratmi, ale slo iba o sex 🙈 so žiadnym som vztah nemala. Užili sme si, vyskúšali sme a bolo 😊👌
Podotýkam, že ja som chcela vyskúšať sex v 3ke a on navrhol jeho ako tretieho (rozdiel medzi nimi bol 2 roky a boli doslova ako cez kopirak) ,🙈
@marca12 povedala mi to ta co s nimi bola v tej trojke. tiez nechápem načo mi to hovorila 🤷♀️ ale som rada ze som sem napísala lebo všetky ste mi napísali ze zbytočne to prežívam tak ja tu predstavu dáko vytesnim z hlavy
Mala si povedať tej babe že : dobre vedieť, napíšem svagrovi 😀
Jaj kadečo sa stane za mladi, vôbec mi to nepríde byť hrozne, fakt nemusíš riešiť. Ja som čakala, že ideš písať, že mal počas tej trojky sex s mužom, že to je problém 🙂
Uff, pre mňa nechutná predstava... Fakt som rada za moju i mužovu sexuálnu minulosť a že sme možno staromódni v počte partnerov, ale na mňa je toto už príliš.
Joooj... kašli na to... stávajú sa horšie veci....
Tak to bola riadna krava. Co tym dosiahla,ze ti to povedala,skodoradostna hlupana je to. Urcite je to sok,ale naucis sa s tym zit. A casom ti to uz nepride take strasne.
@lienka.7 fakt? Tak ja to ozaj zbytočne prežívam. Ja niesom žiadna puritanka, to vôbec, ani štvorka ani päťka by mi nevadila. Ja som sa tiež pred manželstvom navyvadzala riadne. Však ja som ani do muža nehustila, nechcela som vedieť podrobnosti, len som povedala ze fuj prečo práve s bratom 🤷♀️
@diamond007 🤣🤣🤣
🤣🤣🤣🤣 Vidíš? Keby si nerypala do minulosti nemusela si teraz vymýšľať