Muž ma vyprovokuje a potom sa stiahne

23. jan 2023

Ahojte baby,nemyslela som,že budem niekedy žiadať o radu tu na koníkovi,ale žiaľ prišlo k tomu.
Mám “kamoša” (je medzi nami niečo viac no nieje to vzťah-cítiť medzi nami chémiu) a vždy cez správy ma dostane do nálady (iste viete akej) a potom akoby sa stiahol…co si o tom myslite?chce aby som ho prosila aby pokračoval?

julinka65
23. jan 2023

akoze cez spravy? ze nie ste spolu a len si pisete? spolu netravite cas?

simiis
23. jan 2023

Asi je zadaný a len ťa ťahá za nos..

mimka1402
23. jan 2023

No ty sa hlavne musíš začať riadiť rozumom a nie tým dole. Cez písmenká je to iný svet a cez správy sú chlapi väčší hrdinovia.😀 Takže nereagovala by som na to, keďže skôr ťa iba skúša kam ty by si až zašla, podľa môjho názoru.

mk2023
23. jan 2023

vykasli sa na neho a nebudes mat napi*u naladu ..to je jedine rozumne riesenie 🙂

januska12323
23. jan 2023

Nie, chce aby si prišla a vykonala to, čo ti píše. Ak nechceš tak sa s ním nekamoškuj.

rurutiax
23. jan 2023

Si pre neho iba zábavka, nič viac.

toskanka
23. jan 2023

@mk2023 😂😂😂. Dobre som sa zasmiala.

mk2023
23. jan 2023

@toskanka som rada, ze som ta pobavila😀😀

toskanka
23. jan 2023

@mk2023 Tento rozum mať aspoň tak pred 10 rokmi 🙂.

siska53
23. jan 2023

A osobne?? Aky je, ked ste spolu osobne? Ved sa ho pripadne spytaj..ako to cele mysli..

nataly420
23. jan 2023

A prečo hráš jeho hru ? Áno chce aby si ho prosila aby si po ňom túžila 😂 keďže vie že ty chceš pokracovat tak ta začal manipulovať… prestaň na to reagovať ! To bude pozerat .. plus prečo sa zhadzujes ? Toto chlapi nechcu od budúcej ženy alebo iba od ich buducej štetky

mirco50
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nenne9
25. jan 2023

Urobi sa pri mobile skor ako ty.

moonlight1210
25. jan 2023

Podla mna tiez cez tie spravy dostane do nalady hlavne seba. Potom uz dalej nepise pochopitelnych dovodov. 🙂

marika142
25. jan 2023

ze ta proste len natahuje. ako neviem, co si od toho vobec slubujes a zvlast ak to takto trva uz nejaky ten cas. mozno ani nechce dostat teba do tej nalady a podla mna sa skor stara len o seba, takze ak sa neozyva, tak si spravil co chcel a co ty, tak to mu je proste uz jedno

mimisram
25. jan 2023

Podľa mňa vôbec nie je medzi vami nič viac. On ťa využíva svojím spôsobom a to je asi tak všetko. Len sa takto naťahujete a nič viac. Takže byť tebou, tak si premyslím, či v tom budem pokračovať alebo nie

brembo
25. jan 2023

Hrá sa s tebou. Na tvojom mieste by som s tým prestala-ja som muž😀. Možno sa na tom i smeje.

foterlotor
26. jan 2023

Je to jednoduche - asi ma priatelku/zenu a nevie podvadzat tak si necha fantaziu uletiet a pretiahne potom zenu, alebo sa urobi sam.