Ahojte žienky, idem s trochu ošemetným problémom, poslednou dobou už nám to s mužom nejak neklape v posteli... Neviem kde nastal problém, nemám pocit, že by sme sa odcudzili, stále fungujeme spolu normálne, nie sme ešte spolu nejak príšerne dlho že by sme mali zo seba ponorku ani nie sme zatiaľ dôchodci, že by sa to dalo chápať vekom.... keď som sa ho pýtala či mu niečo na tom nevyhovuje tak vravel že s daným aktom nemá žiadny problém.... Poraďte mi prosím, už som z neho zúfalá
skús to konkretizovať, že čo neklape, kde je problém, skúšali ste sa o tom otvorene rozprávať, čo môže to rušiť?
Neber to v zlom, ale čo ak má nejakú inú. Jednoducho ho priťahuje nejaká iná žena, nie ty, chlapi sa dajú, žiaľ, veľmi ľahko poblázniť ☹
Skus viac objasniť, čo konkrétne nefunguje medzi vami
@rhei ale to môže mať kopu príčin, môže mať inú, aj keď len vo výhľade, môže mať zdravotné, či psychické problémy, môže byť prepracovaný....treba komunikovať, s čím konkrétne problém je
treba prísť na to, prečo sa to deje, tu budeš zbytočne hľadať radu, keď do vášho vzťah nevidíme a vlastne muž ti na to nič nepovedal.. bavte sa o tom, viac sa ho pýtaj, viac sa zaujímaj.. keď to nebude fungovať, narovinu mu povedz o svojich pocitoch, o tom, ako to znášaš.. možno je to len obdobie.. píšeš o posednej dobe, ale koľko to reálne je? ak mesiac, to ešte nemusí nič znamenať, ak je to dlhodobý problém, tak to riešte hlavne spolu..
tak pokial on povedal, ze s tym nema problem, tak kde je problem?
Obvykle keď niekto povie, že nemá problém, tak ho len nechce povedať z nejakého dôvodu.
Vieš čo to si nemyslím. Ono nie zakaždým ak fakt problém nie je tak jednoducho nie je. Teda aspoň môj drahý je taký že pokiaľ sa niečo deje tak to povie, aj v posteli.
Mne pride, ze ma problem s tebou, ak to takto povedal "s daným aktom nemá žiadny problém" samotny akt - sex mu nevadi, ale asi sa zmenilo nieco na tebe, co hej... bohvie.
A ty sa ako žena o seba staráš? Každý deň sprchujem, používaš dezodorant, nemáš mastné vlasy stále, nedofarbene odrasty, používaš dezodorant, zájdeš aj ku kozmeticke, kadernícke? Možno to bude znieť blbo, ale v rodine mame jednu takú, už sme jej aj taktne viacerí naznačili, a ona stále nechápe, keď jej aj minule muž povedal, ze sa o seba prestáva starať. Tak sa urazila. Na druhej strane sedieť s nou pol hodiny v uzavretej miestnosti, tak to je na medailu.
Jaj vidis, to mi nenapadlo, mozno teda v tom moze byt tiez problem, ze viac starostlivosti keby si si dopriala 🙂
tažko radit,ked vieme len tolko že Vám to neklape
Poraďte? Ale veď nepíšeš, aký je problém. Píšeš, vám to neklape. To znamená čo? Nemá chuť vôbec, alebo má chuť len občas a teda znížila sa frekvencia, znížila sa dĺžka aktu, prípadne niečo iné?