Muž ma prestal priťahovať

16. sep 2021

Baby prosím, neviem si rady .. snažila som sa to už XX krat komunikovať s manželom ale jemu sa to riešiť moc nechce. Sme fakt mladí (23-25 rokov) milujeme sa, je to manžel ako zo snov naozaj. Ale .. v poslednej dobe sa naozaj nenormálne rozjedol - keby ste to videli, poviete že “žerie” tak pažravo, hltavo papá a take dávky že nechápačky mám.. samozrejme strašne pribral.. a ja keď uvidím jeho mladé telo, obalené tukom.. ako sa natriasa, mne je z toto hrozne . Prejde ma chuť na sex a radšej riešim svoje ..
je to fakt hrozne.. a keď vidím nejaké pekné telo, tak radšej z hlboká dýcham a snažím sa zabudnúť.
Vôbec by som neriešila, keby jemu na vzhľade nezáležalo. Ja cvičím, zdravo papam (baví ma to) a jemu na vzhľade záleží.. na mojom .. jeho NIE!!

fleur1111
16. sep 2021

Príčina jeho rozjedenia sa? Bavila si sa s ním o tom? Nemá aktuálne s niečim problémy?

autor
16. sep 2021

@fleur1111 nemá, proste že mu tak chutí, a že načo si to rozkladať na menšie dávky keď môže 3 krat za deň poriadnu ./ 😀 ale na veceru si dať 2 obrovské chleby so slaninkou, klobásou, syrom, cibuľou.. no nečudujem sa že mu tak pupok narástol

nairia
16. sep 2021

skus si zacat nakladat s nim, ja viem, ze pokial mas zdravo nastavene jedenie, tak to pojde tazko, ale mozno len skusit ist jeho metodou a uvidis, co ti na to povie. neskusala si?

fleur1111
16. sep 2021

No zaujímavé 😁 čo si ešte pamätám zo školy, tak sme sa učili, že keď sa človek začne rozjedat, zvycajne sa “obaluje” pred problémami, ktoré nevie alebo nechce riešiť. Ale ak je v pohode a žiadne problémy nemá, tak by bolo vhodne mu pri najbližšej príležitosti (napr keď ta pochváli ako úžasne vyzeráš) povedať, že by aj on mohol tak skvelo vyzerať, keby niečo spravil s tým pupkom čo mu narástol 😁 Proste nenechať to len tak, keď je to pre teba dôležité 🙂

luccija
16. sep 2021

Koľko pribral?asi jedáva nárazovo, nemá v práci čas a večer to dobehne.Mozes argumentovať zdravím...ale keď nechce nepohnes s ním.Daj mu do roboty ovocie, jogurty nech nie je tak vyhladovany po robote

tenerifka
16. sep 2021

@luccija daj mu do roboty ovocie, jogurty? A on si svojimi rukami nevie zobrat do roboty ovocie, jogurty? Co ona je jeho sluzobna? Ked je ako rozozrane prasa, je dost mozne, ze za chvilu uz neomoci a pride o zenu, tak nech sa chlap spamata, sam od seba, nie aby mu zena balila jedlo, ved sa bavime o mladych ludoch

tenerifka
16. sep 2021

@nairia akoze si ma davat popri ñom mega porcie a pribrat len preto, ze mlady sa nevie kontrolovat?

lvula
16. sep 2021

Ak doteraz jedol normálne a zrazu prišla takáto zmena, určite je to podľa mna psychického charakteru a niečo tým rieši. Možno je to stres, mozno nepociťuje momentálne inú radosť, tak si ju 'dopraje' vo forme jedla... Ťažko povedať... Ale bezdôvodne to nebude...

autor
16. sep 2021

@nairia fuuuu, skúsila by som ale mne je z takého jedenia až zle 🤢 ja mám radšej menšie dávky a menej mastné

@fleur1111 😁😁 dobre som sa zasmiala, tak milo to znie, len škoda, že to nie je take jednoduché povedať nahlas.. podla mňa to bude aj genetikou, priberá len do tvare a brucha + prsia .. nikde inde

@luccija 10kg.. asi to neznie tak strašne, ale keď 10 kg tuku naberieš do hrude, brucha a tváre tak je to nič moc :/

@tenerifka Má homeoffice a občas vycestuje (kontrolujú stroje) a vtedy má šancu jesť len 3 hlavne jedla ..
ale keby bola ochota.. dá sa aj tak vziať zo sebou niečo menšie a zdrave

@lvula On vždy jedol väčšie dávky, ale mal veľa veľa pohybu - keďže robil na stavbe u suseda, keď mal homeoffice aby netrčal doma. Len sused dom dostaval a teraz mužík sedí doma 🙈😀

janickacrazy
16. sep 2021

Inak 2 chleby so slaninkou a klobásou na večeru pre mladého muža mi nepríde vôbec veľa, môj muž zje oveľa viac, ale je štíhly. Akú má tvoj prácu? Venuje sa nejakému športu alebo všade autom? Možno ho skús nenápadne motivovať k pohybu. Ale väčšinou ľudia zajedaju problémy, naozaj žiadne nemá?

autor
16. sep 2021

@janickacrazy ja už som vymyslela, že budeme spolu behať aj cvičiť doma ako vieme - aby sme vyplnili čas 🤷🏻‍♀️ Tak hádam .. musím asi prinútiť a dupnúť.. myslím si, že sú to časom obľúbi

nic0le
16. sep 2021

@janickacrazy tiež mi dva chleby na večeru neprídu veľa. Toľko zjeme každý s deťmi v pohode.

fleur1111
16. sep 2021

Každopádne by som mu to povedala, ze sa ti nezdá koľko pribral. Ani tak nejde o vzhľad ako o problémy so zdravým. Treba to riešiť.

kikka95
16. sep 2021

Myslím si, že by bolo dobré začať spolu cvičiť, chodiť na prechádzky, plávať alebo robiť inú športovú aktivitu.

diusqa761
16. sep 2021

@janickacrazy tie dva chleby sú na chlapa ale že úplne normálne , chlap sa nenaje z ryžového chlebíku a papriky. Môj zjedol včera na večeru 6 špízov, pooriadnu hrsť varených zemiakov, cibulovo-rajčinový šalát , špenátovú polievku (2 porcie) ešte za hodinu bral z chladničky 3 jogurty, spravil si Mliečno-banánový šejk a vyžrieral o jedenástej v noci deťom sladké 🤣... Keby si videla môjho jesť by si ostala teprv s otvorenou pusou on aj koleno dá na posedenie a keď ideme k vode dá 4 niekedy aj 5 langošov 🤣🤣🤣 pritom on vyzerá odjakživa ako hajzlový pavúk že mu všetky rebrá spočítaš , hrozne ťažko sa dostával aspoň trochu nad 60kg. Skôr ako peckovať za jedlo keď to nezabralo ho trocha dokop k telesnej aktivite. Hovoríš že má home-office takže má momentálne sedavé zamestnanie tam je asi hlavne problém. Skús ho zlanáriť každý deň na dlhé prechádzky zo začiatku že si dáte "rande" pri západe slnka ❤️. Už to veľa pomôže. Vymýšľate túre, výlety, neskôr ho skús troška namotivovať na spoločné cvičenie , povedz že samej sa ti zle cvičí.

evitaevitaevita
16. sep 2021

Problem mozno je i vo Vas. To zdrave strsvovanie byva niekedy ako zavislost. Skuste si to otocit. Otehotniete, priberiete a zrazu budete pre muza odpudiva. Je mi Vas luto.

tncka
16. sep 2021

Dalsia co riesi vzhlad. Radsej by som riesila zdravie. Ale ked to jemu nevadi,tak ho nebuzeruj. Sama viem ake to je mat dietu kvoli zdraviu,sama som mala nervy na to a este ked mi chlap pistal co si mam dat na tanier a co nie mala som chut sa rozviest v momente.

breznica
16. sep 2021

Je to mladý chalan, chutí mu jesť,je tam toho.trochu pohybu a spáli.a ty sa premoz,aj sexom sa spáli veľa kalórií 😉😆

savanna
16. sep 2021

Ja ta chapem, tiez by sa mi to nepacilo. Tiez sa snazim udrziavat si stihlu postavu a chlapske prsia ci pivne pupky ma nepritahuju, hlavne, ked to vacsinou ide ruka v ruke aj so zivotnym stylom a lezat s niekym cele dni na gauci by ma tiez nebavilo. Podla mna partneri by sa mali k sebe hodit a tym padom by sa mali aj podobne o seba starat. Niektori chlapi si myslia, ze sa nemusia udrziavat, ze u chlapa na tom nezalezi, ale nie je to pravda. A pri tom, co popisujes, bude mozno z 10 kg cochvila 40 kg, lebo metabolizmus sa s kazdym rokom spomaluje.

ivik4
16. sep 2021

No ja by som veru vzhlad tiez riesila ci si niekto o mne nieco pomysli alebo nie, ja aj zruknem po starom ked nieje cerstvo po holeni, on sa zasmeje ,ide-riesi 😃😃😃 keby sa obali tukom tak by mi to fakt strasne vadilo ( ak by to ozaj bola jeho pricina ze zerie a pritom nemusi) a ja detto, tiez som taka aku ma ma rad . A to vobec niesme povrchni ludia. Muz Ti co povie ked zacnes s nim debatit ked pises ze je to onicom?

autor
16. sep 2021

@fleur1111 ďalšia vec je že cholesterol ma dosť zvýšený.. a to je horšie samozrejme ako vzhľad

autor
16. sep 2021

@evitaevitaevita to že to je váš prípad neznamená že každá žena je tak. Dieťa neznamená že sa treba zanedbať a vyjesť sa ako prasa. Poznám mnoho krásnych žien ktoré sa po zotavení, keď nabrali sily dali pomaly do poriadku. 😊

autor
16. sep 2021

@ivik4 že jeho pohybové aktivity nebavia, že radšej chce v záhrade robiť .. 😁

nairia
16. sep 2021

@tenerifka nie, az tak som to nemyslela, ale zobnut mu z toho, pripadne si dat nieco,co chuti autorke. len z principu, aby si vsimol, ze ona si dava nieco v case, v akom nezvykne, pripadne nieco, co nezvykne jedavat.

hipuska
16. sep 2021

A kto plní u vás chladničku? Čo nemáš to nezjes

merlinja
16. sep 2021

tak máte 23-25 a muž ťa prestal priťahovať, tak nejak skoro, či...?

luccija
16. sep 2021

@tenerifka chlap na to nemyslí a potom je vyhladovany a zožerie večer 5 cez 9.Moj je taký istý, ale ani za nič si nezoberie do roboty niečo na poobedie.Zas to neprezivaj, že mu vyloží či da do tasky ...pripomenie, že si ma zobrať niečo malé so sebou.10 kg je dosť to spravil aj ten homeoffice

sasesoe
16. sep 2021

Problem nie je prijem, ale vydaj. Ak ma sedave zamestnanie, zacal robit z domu, tak ono sa to postupne nabaluje. Ja nie som zastancom pocitania kalorii ci diet, ale mozno aspon prejdene kroky /minuty cvicenia. Viac pit. Jedlo viac krat prezuvat. Sustredit sa nan - nepozerat pri tom na serial ci mobil. A urcite o tom cim skor hodte rec, idealne bez vycitiek. No v prvom rade musi on chciet nieco zmenit.

amelie2017
16. sep 2021

Moj pribral za rok 25kil!!!! Je tucny. Uz by som povedala, ze to hranici s obezitou. Ako uz mal obdobie, kedy vazil viac, potom schudol, a teraz toto...uvedomuje si to, serie ho to, ale pokracuje v tom, co robi. U neho je to bohuzial v hlave..bohuzial, kym sa nezmeni tato situacia, asi ho nedokopem schudnutm. ako uz milion krat sme sa o tom bavili, nech sa premoze, nech najde iny ventil, nie kvoli vzhladu, ale kvoli zdraviu. Ma 2 malicke deti a ozaj sa bojim, ze dostane infarkt. U teba ale vidim, ze ti ide skor o vzhlad ako o zdravie a to v manzelstve nie je dobre. Aj ty mozes pribrat, ochoriet, mozes mat nehodu a prist o ruku/nohu...snaz sa ho motivovat, ale skor cez to zdravie ako vzhlad.

luccija
16. sep 2021

@amelie2017 priberal s tebou v tehotenstve🙂ja som už rezignovala muž prestal fajčiť pred 5 r a všetky kilá navyše zvaluje na to.Nema poriadne raňajky iba banán ako malé dieta, potom obed niekde menucko, a večer, keď príde nechce jesť a naje sa aj o 20 a ešte jogurt, oriešky čokoľvek pri TV.Ziadna desiata, olovrant...cez víkend si dá raňajky a niekedy obeduje aj o 16.Dohnala som ho na preventívka cholesterol má lepší ako ja a ináč mu to je jedno kúpi si o cislo vacsie oblečenie.Ide na bicykel športovať a zaleje to Kofolou a zmrzlinou.Uz nestracaj na to energiu tiež som argumentovala, že majú v rodine mozgové porážky v mladšom veku nula bodov, že má dieťa zodpovednosť...