Ahojte,
chcem sa spýtať na názor. Môj partner ma opustil s dvomi malými deťmi. Mali sme medzi sebou nezhody, ale nič neriešiteľné z mojej strany. Jedného dňa mi povedal že už ma nelubi a že už so mnou ďalej byť nechce. Skúsili sme aj poradňu, ale na nej mi vždy povedal že nič čo urobím nemá zmysel. Pred dvoma mesiacmi sa odsťahoval a zistila som že býva u o vyše 10 rokov staršej ženy- kolegyne. Myslite že ich vzťah ma nejakú budúcnosť? Keď som sa ho na ňu pýtala, povedal mi že si mysli že zaľúbený nie je. Môže ísť len o nejaké poblaznenie alebo z toho môže byť dlhodobý vzťah?
Tak zdrhol s kratsej cesty.. tam ma klud, sex, žiadne "otravne male deti",žiadne povinnosti, zaplatí výživné a "vybavene".. takže áno, on tam je verím momentálne spokojný.. len mu nedovol sa vyzut úplne z rodičovských povinnosti,to by moc dobre obišiel...
@abcnitram123 a ty sa chces rozvádzať?
@zmrzlinka2021 to asi ťažko,keď čaká, že sa vráti.
@zmrzlinka2021 Však to bol partner, tak aký rozvod? Odišiel a je to vybavené. Zrejme si myslela, že deťmi si ho poistí a udrží a nevydalo.
@abcnitram123 ty si tie deti chcela zjavne viac, ako on.
Ahoj, môj názor je taký, že ak toto urobil Tebe a deťom, nezaslúži si vás...ak Ti povedal, že Ťa neľúbi a nechce s Tebou byť, nič čo urobíš nemá zmysel - neviem, čo vlastne riešiš, ja by som sa na neho vykašľala a nechcela ho späť, ani keby sa priplazil s kyticou ruží. A či má jeho vzťah budúcnosť? To by ma už netrápilo, skôr by som sa tešila, že mu tá jeho nová láska bude prať trenky a ponožky. No stavím sa, že ju čoskoro tá pobláznenosť prejde 😁
@abcnitram123 A Ty by si ho chcela, ked sa vykaslal na Teba a deti?
Čiže ty chceš späť muža, ktorý opustil teba aj vaše deti a išiel žiť s inou ženou. A ešte aj s tými kecami okolo. Toto mi hlava neberie. V akom hlbokom mínuse musí mať žena hrdosť. A čo je to za matku, ktorá chce deti vychovávať tak, že im ukáže, že je v poriadku robiť zo seba handru.
@abcnitram123 na co to riesis, hadam by si ho nechcela naspat.
Ty si dalsia naivna, ktora sa nazdava, ze ked sa chlap vrati bude vsetko v najlepsom poriadku, lebo zisti, ze ty si ta najlepsia? Nezisti a ked sa vrati, tak len kvoli tomu, ze ho ta nahradna vykopne. A dobre nebude. Skus pohladat, kde si zalozila sebeuctu, hrdost a zrejme aj tvoj rozum je niekde zabudnuty
Chcapem, ze to mas tazke sama s 2detmi, ale nezasluzi si aby si sa trapila kvoli nemu. Takyto chlap ani nevie milovat. Opusti 2deti a ide k zene, ktoru ani nemiluje? Na veku nezalezi ci je starsia, ci mladsia. Aj ta ho omrzi a pojde k dalsej, ktoru bude mozno milovat.
@abcnitram123 co sa z toho vyvinie ukáže len cas
@abcnitram123 tak ja neviem, ale nájde si inú, keď nie ona. Nejako sa vzchop a nerieš ich vzťah, ale vzťah jeho a vašich detí! Toto jedine by ma zaujímalo. Nech si spi aj s 60tkou...ale nech sa riadne stará - finančné, aj fyzicky a psychicky nech tu pre vaše deti funguje, žiadny ohľad neber!
@abcnitram123 Pekne mu "nabaliť" deti na víkend...Tú jeho novú lásku to veľmi rýchlo prejde...starať sa o malé deti🙈 Koho je bývanie?
@abcnitram123 podľa mňa ich vzťah už dávno fungoval, zistil, že je to lepšie a bez starostí 😂😁😂
@abcnitram123 to je už úplne jedno. Od Vás odišiel.
určite to môže mať budúcnosť, prečo nie? Uz davno neplatí ze muz musi mat zakonite mladsiu milenku. Asi si s nou rozumie viac a asi ani nechcel mat rodinu ked sa na vas vybodol.
@abcnitram123 a preco ta trapi ich vztah a jeho buducnost? Snazit sa pochopit, preco je niekto s niekym, je strata casu.
@abcnitram123 a prečo ťa to vlastne zaujíma, však mu daj deti ,ako často to len pôjde a ty oddychuj,sportuj ,prechadzaj sa ,dlho ráno spi,sexuj s kým chceš a ako chceš
Takže za prvé. Čo je teba do toho, či im to vydrží? Nemáš co riešiť? To akoby si rátala s tým, ze by si ho možno raz vzala ešte späť. A hrdosť a sebaúctu máme kde mladá pani??
Za druhé, toto by som mu len tak nedarovala. Pekne súdom si rozdeliť starostlivosť o deti. Toto by som mu len tak nedarovala. Mať deti je záležitosť dvoch ľudí, ne jedneho. Kde bol do teraz? Robiť ich, to sa mu páčilo, že??
a že zakladaj si dneska rodinu...žiadna istota v chlapovi nič.Som rada,že som sa rozhodla byť dezdetná..No nie si jediná autorka.Ako vidím, je toho velmi vela že chlap sa s prepáčením len vysemení a ide o dum dál.Nechá malé deti a rodinu.Nič im nie je sväté.Vidno to aj tu v diskusiách na mk.Ale poznám kopec takých žien aj z okolia.Ja by som sa v dnešnej dobe normálne bála mať deti.Ved preto ich aj nemám
Je veľka sanca, ze ho ostarok omrzi a bude sa chciet vratit, otazka je, ci ho ty budes chciet spat. Poznam take pripady, naco sa doma namahat, trapit s rodinou, ked si panko moze uzivat komfort u starsej zeny, Ta ho stiahne k sebe, aby este nieco uzila a nedufa v dlhe trvanie. Staci jej ten pocit, ze ma doma chlapacinu, aj ked len par rokov... Lebo nemas chlapa, nemas pravdy (MZ). 😄
@liusa82 plne rešpektujem tvoje rozhodnutie nemať deti, nie je to povinné.
Ale toto tvoje odobrovanie si toho rozhodnutia vonkajšími faktormi, to je také trošku úsmevné. Ako keby niekto, kto nechodí do práce, to vysvetľoval tým, že aha, koľko je denne nehôd na cestách, dobre že nikam nechodím a už vôbec nie do práce, veď by sa mi mohla stať hrozná autonehoda.
Pritom vieš aká je rozvodovosť a rozchody sú na dennom poriadku a predsa partnera/manžela máš, či už nemáš? Preventívne.
@abcnitram123 ich vzťah či má budúcnosť neviem, ale váš ju určite nemá. To viem na 200%.