Pekný večer mám 35 rokov muž má 38 a asi pred týždňom som zistila že má milenku videla som ich spolu v jeho aute a keď som to na neho vytiahla priznal sa ale vraj nechce s ňou nič viac iba sex lebo ten mu chýba a vraj to nie je už ako kedysi...pohádali sme sa a on odišiel ani neviem kam našťastie syn už je veľký už to chápe ale zničil všetko čo sme mali a teraz ma vôbec ani nekontaktuje ani nič a najlepšie je že tá jeho milenka má asi 20 rokov je to mladá baba pekná štíhla ja neviem čo ju priťahuje na takom pre ňu starom mužovi...ja som a rozvodom už zmierená ale nechápem prečo to tie ženy robia...alebo muži?
@noami12 áno ja viem ja som o tom veľa premýšľala a veľa nocí som kvôli tomu nespala...teraz už to beriem úplne inak ako keď som to zistila
Musí to byť pre teba ťažké, je mi to ľúto, nerada čítam keď vidím že niekto niekoho podvádza. Radčsej nech ľudia ukončia v prvom rade vzťah ako podvádzať.
na to neexistuje odpoveď... bola som vydatá 18 rokov, 5 rokov predtým sme spolu žili v spoločnej domácnosti. Môjho syna zobral za svojho, mali sme spolu ďalšieho. Ostala som v nemocnici so zápalom mozgových blán. Behom toho času si našiel priateľku, kolegyňu z práce (vlastne moju kamarátku). Dozvedela som sa to náhodou. Prečo to urobil? Neviem, netuším dodnes. Zo začiatku som o neho bojovala, nemalo to však význam. Zahodil za hlavu všetko, čo sme spolu prežili. Nikdy mi o nevysvetlil., prečo. Odsťahoval sa do iného mesta, začali žiť spolu a potom sa zobrali. Nezaujímalo ho, že mi zlomil srdce, išiel za vlastným šťastím. Asi to tak malo byť.
@10zabka on teraz tiež odišiel po tej hádke ani neviem kam pochybujem že ona žije sama keď môže mať tak 20 rokov a nehlási sa mi vôbec len minule som mu napísala že idem podať žiadosť o rozvod a odpísal iba dobre ako chceš.
Tak ju podaj, viem ze ľahko sa to všetko píše, ale určite by to už nemohlo byť po nevere dobre a ešte keď aj napíše dobre ako chceš.
A netráp sa tým kde je, keď on sa vobec netrápi pre túto situáciu.
Toto velmi zabolí, ked ani snaha o odpustenie nepride.. Je to strasne smutne a krute, stratil o teba zaujem. Si silna zena, ze konas a snazis sa drzat hlavu hore. Raz príde na to, aky poklad opustil, no ty uz budes inde, ovela stastnejsia s clovekom co ta zlatom vyvazi.. Ries iba seba, svoje šťastie, nechci od neho vysvetlenia, lebo on ich myslim ani sam nevie kedze prišiel o rozum.. Drzkaj sa.
tiez tomu celkom nerozumiem, co mlade zeny pritahuje na starsich chlapoch, ale je to pomerne casty jav. a povedzme si pravdu, ze obvykle su to chlapi, ktori iniciativne vyhladavaju nove vztahy alebo mimomanzelsky (mimovztahovy) sex, tie zeny na to casto len tak naivne skocia. ved ta ich "stara" je harpia a nema si s nou co povedat a blabla. a mlada len caka a caka, kedy bude ten poklad cely len jej...
mne rovno poslal. Bez vysvetlenia. Najala som si právnika, na rozvode by som sa zosypala. Odvtedy som sama... nedokážem si nikoho nájsť, asi som blbá, ale porovnávam. Mali sme skvelé manželstvo, bez hádok. Mali sme v podstate všetko. Deti odrástli, každý býva inde, jeden má vlastnú rodinu. Naučila som sa žiť sama so sebou. Určite je to lepšie, ako s človekom, čo ťa podrazil. Kto to urobil raz, urobí to znova. Radšej sa rozveď a netrp. Bude to pre teba lepšie. Možno sa potrebuje popáliť, ale ty mu už boľačky fúkať nemusíš, nestojí za to 🙂
Lebo je im to jedno resp. riešia len seba a svoje potreby. Ty si im ukradnutá žiaľ bolestivé ale pravdivé. Ak by boli charakterni v živote to neurobia kým ma chlap záväzok.A to ze chlap podvádza dlhodobo je pre neho taka malá poistka- ak by mu to nevyšlo nech mu zostane aspoň ta žena co ju ma doma od tej vie čo čakať je s nou dlhšie. Zložitejšie je to vtedy ak to bol len momentalny chlapov skrat a spodok predbehol rozum, ale myslím ze to by sa ináč správal. Tej žene to bude ukradnuté vždy a bude riešiť len seba bez ohľadu na to ci ublíži tebe alebo tvojim deťom.
Ona nie je na chybe, na chybe je on.
Dobre zarába? Možno to ju priťahuje. Možno jej platí byt a tam sú spolu.
Ťažká situácia pre Teba. Veľa už nezmozes, už sa asi len s tým zmieriť, nezmenis to.
Neboj, dobre bude.
Silno Ti držím palce!
@lb1984 mám sa fajn. Mám okolo seba dosť ľudí, ktorá mi pomohli. Mám partiu kamarátov a priateľov, s ktorými sa stretávame, chodíme na guláše a na rockové koncerty. Mám priateľky, ktorým sa môžem zdôveriť a s ktorými sa často stretávame. Bývalému manželovi som odpustila. Trvalo mi to veľmi dlho, ale s nenávisťou v srdci sa žiť nedá. A stále verím na tie božie mlyny 😉
Len sa necit ako chudera. To ona je, lebo užívať si so ženatým muzom je podle. A je aj hlúposť budovať vzťah, v ktorom sú dvaja bezcharakterni ľudia.
Aj keby oľutoval, priplazil sa späť a ty si mu odpustila, tak ver, že to nebude dobré. To by si len posunula svoje hranice a on by zrejme nemal problém podviesť ťa aj v budúcnosti. Zažila som to a snažila sa pracovať na vzťahu pre záchranu rodiny. Nepomohlo to, lebo ten druhý až taku snahu nemal.
niektorí chlapi sú strašné hovädá... fúúj, odpor...
@elizea kolegyňa s tým mala problém stále. odpustila neveru manž. raz a on na oplátku ju klamal stále a s každou ktorá sa mihla v jeho blízkosti... a keby to bol aspoň fešák - ale kdeže...
Tak 38 rocny muz nie je stary a 20ky tam vidia vela - muza zo zazemim, hodnotami a charizmou, bohuzial nerozmyslaju vobec dalej, pre ne je to aferka, pre teba zniceny svet... Hlavu hore, ukonci to s hrdostou, chyby porobil on. O par mesiacov prestanu byt tie emocie take silne a budes schopna pozerat sa dopredu a naplanovat si buducnost. Este si mlada, mozes zacat uplne od znova.
Ved tvoj muz ti to povedal- chybal mu sex. No namiesto toho, aby to riesil s tebou / mozno aj ano, to nepises/ si poriesil s inou.
Podvádzal ťa, lebo ste zjavne na vzťahu nepracovali a myslím si, že nespokojnosť z jeho strany bola dlhodobá, keď dokázal sa zodvihnúť a odísť hneď. Žiaľ, vo vzťahu je veľmi potrebné vnímať toho druhého a nenechávať veci len tak plynúť.
Som asi divná, ale nemyslím si, že je potrebné hneď na muža nadávať, že fuj. Poznám prípady, kedy si muž niekoho našiel, pretože žena dlhodobo odmietala sex, nestarala sa o seba, doma len krik a výčitky. A baviť sa o tom nechcela, lebo iba jej pohľad na život je správny. Iste, mal ten muž najprv odísť a potom si nájsť druhú, čo tým chcem ale povedať je to, že v mnohých prípadoch ktoré poznám sa ani nečudujem, že muži si našli iné ženy. A toto v týchto príspevkoch vždy chýba. Vždy sa tu iba napíše, že muž si niekoho našiel. Nikdy tu ženy nenapíšu všetko, aby názory diskutujúcich vychádzali z ako tak objektívneho pohľadu.
Existujú ľudia, ktorí nedávajú sexuálne partnerovi to, čo potrebuje a chce. Majú sex 1-2x za mesiac, nerobia orál a neplnia túžby. Potom zistia, že ich partner má milenku a hnevajú sa, čudujú, zlostia, nadávajú.
Keď je človek hladný a doma nie je navarejné, ide do reštaurácie.
isiel s mladou do hotela... rada: zbal mu veci a nech ide. vo vire kazdodenneho zivota s nou aj ona mu zovsednie.
je jedno kam šiel. odišiel, neospravedlnil sa a nemá asi ani snahu niečo zmeniť. vyzeráš, že si s tým tak nejak zmierená, čo je na jednej strane aj dobre. zjavne to tak malo byť a tak to proste treba brať
@melanta a vidieť tie rozhorčené komentáre nasratých žien, ako ihneď je muž najhorší :D ale málokedy sa pozrieme aj na pohľad muža.
Je mi veľmi ľúto, či prežívaš, ale musíš sa posunúť ďalej. Zabudnúť, začať nový život bez neho.
Prečo to urobil ti povedal, chbyl mu sex. Koľko sexu ste mali a nemali a prečo ste mali alebo nemali vieš len ty.
Teraz hlavu hore, podaj žiadosť o rozvod a začni nový život. 38r ešte nue je tak veľa začať odznova
V prvom rade ani nie tak ona ako tvoj muž, ona ma vedieť ze ma doma ženu a rodinu.
A už žiaľ s tým moc toho nenarobíš, ja osobne by som nemala to srdce si začať ani so zadaným nie to ešte ženatým ale v prvom rade on je ten čo má vedieť..