Ahojte, s muzom sme už dlho, je to muž, ktorého som si vysnívala ale ma jednu chybu. Asi trpi nymfomaniou. Sex je vždy skvelý, kým sme nemali dieťa tak sme ho mali počas dňa aj 3x. Lenže prirodzene pri dieťaťu už na to nemám toľko energie ako keď sme boli bezdetní a občas pre to mame vadu. On vyžaduje sex každý deň a niekoľko krat. A ja už nevladzem. Nemám energiu a takisto dole to nie je celkom prijemne keď “jej” nedám oddych. Uspokojujem ho aj inak ako len sexom ale je to normálne aby to vyžadoval stále?
PS aj keď mame sex, aj tak si urobí dobre aj sám čiže dajme tomu že mame 2x sex a napriklad rano a na obed si ešte robí dobre sám rukou a večer vyžaduje bud znova sex alebo usta. Ako sa da znížiť chuť na sex?
Fúha, tak to ti verím, to je sila, neviem si to ani len predstaviť. Ako napísala denden, skús mu dať na pár dní dieťa a hneď bude mať menej energie
Nezávidím ti a úprimne, mne je z takého chlapa aj zle za mňa je to úplný sebec keď to stále vyžaduje 😳 úplne nechutne mi to príde by som sa cítila jak nejaká chudera keby to musím robiť denne a ešte viackrát a ešte by sa mastil sám 😂 som sa trochu opustila ale fakt je mi to nechutné
S dieťatkom mi pomáha hocikedy keď je doma si ho zoberie aj na pol dňa aby som si oddýchla. Tiež mi pomáha upratovať občas aj navarí no stále ma energiu na sex. Keď som sa ho pýtala ako to zvládali partnerky predomnou povedal že pri nich to nikdy nebolo tak ako pri mne. Že len ja ho tak rajcujem že je vkuse nadrzany a ma chuť na sex. Baby to čo sa mám teraz o seba prestať starať alebo co lebo ja už som fakt zufala ;D nevladzem
Nepracuje? Ak nie, treba mu pridať práce v domácnosti, keď si cely deň len vtáka drží
@marcellka32 pracuje, on je schopný urobiť si dobre aj v praci na wc
Toto uz fakt hraničí s nejakou poruchou 😳 neverila by som jeho slovam, ze si prvá, pri ktorej ma takéto extrémne chute ked si potrebuje napriek dennemu sexu honit aj v praci.....
Veď ho nechaj, nech si urobí dobre aj sám 🙂) nemusí to byť vždy len s tebou a sex ako taký. Pridala by som nejaký šport, nech sa unaví aj pri inej aktivite ako je sex.
Pozam takeho, ale nie ze trikrat za den, on bol schopny aj 10 za den si to urobit, okrem toho so zenou. Su taki chlapi. No vojakom sa niejedy davam bor. Ale urcite to nieje ok, v zharanici bezne sa tieto veci liecia.
@sima338 veď mne nevadí že si to urobí aj sám, ale nepride mi celkom ok že mame sex, on si ešte niekoľko krat počas dňa urobí dobre rukou a večer chce znova sex
Odporučila by som návštevu sexuológa. Nepríde mi normálne, že to chce tak často, je to až úchylné a rovnako aj to, že onanuje niekde v práci na WC.
Mam taku otazku..nepracuje?lebo moj manzel chodi do prace od 8 do 18:00,vacsinou uz o 7 ide z domu,cize vstava o 6:00,a teda jak ratam tak ratam,3x za den mi to nijako nevychadza 😃 neviem ako stare mate dieta,ale treba manzela asi viac zamestnat 😃
@katka2505 on sa sám zasmeje že je chory ale že to potrebuje. A k sexuologovi by určite nešiel to by neprežil lebo by to bral ako hanbu
No ja by som rohozku so seba nerobila. Kolko by som chcela,tolko by som to robila,ale ani kusok viac. Odtial potial a respekt na oboch stranach.A ked nie daj mu pred seba 10 plnych tanierov jedla za den a nut ho stale jest. Ked ti povie,ze nevladze,tak mu pripomen,ze ani ty a tiez sa musis premoct😉😝
a prečo to nepovieš jemu? porozprávali ste sa o tom? ja tiež milujem sex, ale popravde keď si s partnerom dáme viacero kôl tak obaja sme zničení a dávame si pauzu 😀
Na jednej strane krásne, že po Tebe túži a veľa žien by možno menilo s tebou. Na strane druhej je toto tak chúlostíva vec, že to môžete vyriešiť iba vy dvaja.
autorka: tak potom čo riešiš? rajcuješ ho ty? áno! pomáha v domácnosti? áno! tak buď rada. zbožňuje ťa a fyzicky ho priťahuješ, čo viac si môžeš priať? ak ti nevadia jeho ručné práce, tak sa prakticky nemáš na čo sťažovať 🙂
Je to zavislost. Bohužiaľ, tento typ poruchy vacsinou nekončí len na WC sam s rukou. Vacinou potrebuje niekoľko žien na to, aby sa uspokojil. Niekoľkokrát za deň? Taky chlap nema absolútne zábrany si to rozdať kedykoľvek, kdekoľvek a s kýmkoľvek a ospravedlni si to vetou ,,ja za to nemozem"
Takže ak odmietne liečbu, lekarov, asi by som takého,,zajaca" doma naozaj nechcela.
Nemavas aj intímne problémy? Mykozy a pod? Nemáš náhodou uz aj HPV?
Pre neho je hanba ist k lekárovi? Pre mňa by bola hanba žiť s takym zajacom
@panelacikova kazdy ma pravo sa stazovat na co chce, ak jej to zneprijemnuje zivot tak je nieco zle a reci typu nemas sa naco stazovat su k comu? Ona vie ako jej je ale ty ju ides presviedcat o opaku..
Podľa mňa je to závislosť.
Podla mna je závislí a nie ze to ty ho tak rajcujes, nemyslím to v zlom ale ked si to urobí na wc v práci okrem toho, ze doma má v ten den ešte aspon 2 krat tak to nie je v poriadku. Ak vam táto jeho frekvencia obom nevyhovuje tak by ste to mali riešiť, on u odbornika určite.
@maximilie nie nie, nemyslím že ma podvadza, žiadne take problémy nemam
ako moze muz trpiet nymfomaniou? to ma celkom pobavilo
Keby žena napísala že chce veľa sexu a nemá tak by boli rady aby odišla alebo si našla náhradu či podobne somariny.
Keď to chce chlap tak už chudá žena...
@pininka1 🙂 v pohode, som chemik a botanik, tak mi to nedalo. A skúsim dať radu aj zadávateľke otázky. Skús mu pravidelne variť čaj z vitexu jahňacieho (Vitex agnus - castus ), znižuje u mužov libido. Pestovávali si ho za týmto účelom mnísi v kláštoroch. A je to aj skvelá bylina pre ženy na hormonálnu rovnováhu. Tak môžete piť spolu.
Závislosť na sexe, ak ho nemá ma úzkosť je nervózny.uvolnuje napätie týmto sposobom...Uprimne mne by sa zhnusil a považovala by som to za velky problem
hod mu na krk na den - dva potomka, prejde ho to 😂😂😂