Ahojte. Som v štádiu spoznávania a celkom sa mi vidí jeden chlap. Je mi s nim príjemne a vo veľa veciach si rozumieme. Samozrejme, že sú tam aj drobnosti, ktoré by som videla ináč. Ale tak to je v poriadku. Však vzťahy sú o kompromisoch. Akurát jednu vec akosi neviem prekusnúť. Je bisexuál. Mal ženy priateľky ale viem, že minimálne jeden vzťah mal aj s chlapom. Ja som v týchto veciach konzervatívna. Som preto aj dosť na vážkach či pokračovať v zoznamovaní alebo sa mám stiahnuť úplne. Vám by niečo takéto vadilo? Ďakujem za rady.
Presne ako píše
@viestta ...to či to vadí ženam na mk je jedno...ty s nim máš (alebo teda plánuješ mať) vzťah...
Mne by to vadilo. Ty si musíš odpovedať sama.
Nič proti, ale vo vzťahu by mi to určite vadilo.
Ahoj, mne osobne by to vadilo, ale kazdy sme iny. Ocividne to vadi aj tebe kedze si napisala tento prispevok..Je to na tebe ako sa rozhodnes, ale ked pises, ze si v tomto konzervativna, tak je dost pravdepodobne, ze sa budete v buducnosti ohladom toho hadat a vzdy je lepsie seknut s tym na zaciatku ako to neskor lutovat…Nech si najde taku, ktora bude s tym v pohode a nebude jej to vadit.
Pozri, pokiaľ Ti to vadí, vycúvaj z toho vzťahu ... to sa nezmení, nezvykneš si na to ... mne by to vadilo, nechcela by som partnera bisexuála.
Toto by mi veľmi vadilo.
Mne ty to vadilo. Ty si musíš odpovedať, či aj tebe. Ale keď si kladieš túto otázku, tak asi áno.
Vzťah, alebo jednorazovú skúsenosť?mne by to tiež vadilo
Mala som taký vzťah. To že sem tam vedel oceniť že chlap dobre vyzerá bol ten najmenší "problém" 😂 určite by mi nevadila orientácia, skôr by som pozerala aké povahové črty má a či mi vyhovujú alebo nie
Keď už na začiatku v popise píšeš, že to vieš a nie si s tým ok - ja by som to na tvojom mieste ukončila. PRavdepodobne ti to bude vadiť aj naďalej a pravdepodobne nebudeš spokojná, štastná. Toto je dosť dôležité pre budúci vzťah - neviem koľko máš rokov ani on ale ak by to neskôr malo byť vážne, budete sa chcieť vziať, mať rodinu, budeš spokojná s tým čo o ňom vieš? Ťažko povedať, poradiť, rozhodnúť sa musíš sama. Držím palce, nech sa rozhodneš akokoľvek.
Mne by to vadilo . Lebo nebudeš musieť dávať pozor len na baby ale aj na chlapov . To je už moc stráženia 😂😂🤪😂😂 ale nie to len tak pre odľahčenie …
Žiaľ u mňa by to neprešlo . Podľa mňa by tam stále bola potlačovana bočná túžba - po mužovi … ktorú ty nevieš a ani nikdy nedokážeš uspokojiť … to je také ako keď sa uspokojis s hračkou keď nemáš pri sebe partnera … poslúži to svojmu účelu ale nie je to ono … a aby som stále rozmýšľala vo vzťahu že či mu stačím a nechýba mu niečo to by bolo moc . Vo vzťahu potrebuješ psychickú pohodu a vzájomne porozumenie aby to fungovalo a časom by to doliehalo na teba keď príde stereotyp
Ano vadilo by mi to.
Všetkým, ktorí ste povedali "vadilo": Keby tu písal muž, či to má skúsiť so ženou bisexuálkou, čo by ste povedali?
mne by to vadilo len ta predstava ze mi moze zahnut s chlapoma neviem o tom a potom taky pride ku mne minimalne ta predstava by mi zabranovala s nim nieco vazne budovat...
Mne by to vadilo.
Nevidím dôvod, prečo by mi to malo vadiť. Nevernejší kvôli tomu nebude. Ale nezačínam si s ním ja, ale ty, takže podľa seba musíš 😉
@marca12 Nevie, čo chce?? Si robíš srandu? Som tiež bisexuálka a nie je to žiadne "neviem, čo chcem". Keby si si aspoň zistila, čo bisexualita je. Lebo teraz pôsobíš riadne tupo. Alebo si. Máme záujem o obe pohlavia. Nie je to o tom, že si máme vybrať. Pre pána, že niekto môže mať také obmedzené myslenie v roku 2024. 🤦🏻♀️
Samozrejme ze vadilo, hlavne ze by strkal svojho vt…. niekomu do kakacika, no fuj.
@yelena159 prečo lepšieho? Ty si svoju orientáciu spracovávala pár rokov,kým si zistila skutkový stav. Autorka má na spracovanie krátku dobu,aby sa rozhodla,či to akceptuje,alebo nie. Preto nieje horšia. To len ty si precitlivená. Predstav si,že väčšina žien by bola ,,radšej",keby ich muž podviedol zo ženou( mladšia,krajšia,štíhlejšia.....) ako s mužom.
@lentilka23 Nechcem rýpať, ale čisto technicky to robia aj hetero muži, len nie chlapom 😄 Autorka, ináč celkom dobrá otázka.
pozri, ber to aj z tej lepsej stranky - ak mu vylezu vnutorne hemoroidy, najde si docasne frajera, ktory mu ich zatlaci spet... A ak aj ten bude bisexualny, tak si to mozte rozdat v trojke a uspokojeny bude snad kazdy ;)
Ak toto nie je tvoj vysneny stav, tak to radsej utni hned, lebo bezny okruh zien na ktore by si mohla ziarlit sa ti rozsiri aj na chlapov a to uz asi tazko budes zvladat...
Vies si ho predstavit ako otca svojich deti? V minulosti fajcil vtaky a nechal sa mr*at do zadku a ma byt tvoj manzel? Ak ti to neprekaza mohlo by to fungovat. Len aby v buducnosti nevysvetloval tvojej dcere ako najlepsie vyhulit vtaka. 😀🫣😂
Nevadí mi keď je niekto gay-lesba ale bisexuál? Ja neviem veď buď inklinujem viac k žene alebo mužovi. No na svete je to teraz tak pomiešane že je stoho jeden veľký šalát 🤣takže áno vadilo ale to je len môj názor...
Vadi to tebe, to je dolezite, nie to co by to vadilo niekomu ineho. Ty budes zit svoj zivot, nikto iny