Ešte z čias "materskych" mi chodia maily z Rodinky, ooobcas niečo otvorim čo ma názvom zaujme. Dnes to bolo toto https://www.rodinka.sk/zena/vztahy/preco-si-zen...
... na záver dostal nazor, že zeny vyžadujú úctu od mužov ako samozrejmosť, ale že muž si úctu ženy má zaslúžiť...
...to fakt takto dnes ženy zmýšlajú? ...lebo bud som z inej planety, alebo som uz asi stará...a to nemám ani 40r 😁
...tak piste svoje nazory...
@euka210 čo si ja všímam, častokrát žena ktora nie je muzom milovana, ma problém mať úctu k nemu
úctu si musí zaslúžiť každý človek, nezáleží na pohlaví ani vzťahu
Úctu si zaslúži každý človek už len preto, že je ľudská bytosť. Nie každá ľudská bytosť však žije úctyhodný život, niekedy sa správa horšie než zviera. Taký človek stratil úctu, ktorá mu patrila a môže si za to sám.
@luccija presne, nasilu, ako koncerty Elánu..
ja celkovo nemam rada ked sa pouziva slovo ucta v partnerskom vztahu, vobec mi to tam nepasuje... partnera mame hlavne milovat a bodka. To ako ked sa moj svorok raz vyjadril ze zena si ma zobrat muzovo priezvisko ako prejav ucty k nemu - bleh :D
@euka210 toto som citala a mne ten clanok pride cely divny. Velmi zatrpknuty chlap to musi pisat...
CO sa tyka respektu, ten by sme mali prirodzene mat, vsetci medzi sebou, medzi partnermi ale aj uplne cudzimi ludmi na ulici atd... Bohuzial respekt a ucta sa daju velmi rychlo stratit...
Neviem podľa mňa by úcta, rešpekt mali byť vo vzťahu vzájomné, nemalo by to byť, že niekto si niečo musí zaslúžiť, príde mi to celé divné. Len treba si uvedomiť, že na vzťahoch treba neustále pracovať aby bolo dobre.
Znie to akoby bol naštvaný na manželku a nedokáže jej to povedať do očí, a myslí si, že sťažovaním sa na internete na ženy niečo vyrieši.
No ked niekto caka, ze by sa jej mal niekto kazdy den klanat, darmo sa potom cuduje, ze nikoho takeho nemoze najst. To je ako ked muz caka, ze mu zena bude robit sluzku.