Možnosti zoznámenia sa s mužom

19. jan 2023

Dievčatá,pred koronou to ešte bolo celkom reálne,no stále viac premýšľam,kde je možné v aktuálnom nastavení sveta, zoznámenie s mužom. Mohli by ste napísať, tie, ktoré ste sa za posledné 2 roky zoznámili reálne, bez zoznamky,kde to bolo,aby ste mi vrátili nádej. Ďakujem.

simonettasimonova
19. jan 2023

Keď máš kolegyne trochu na nich pritlac a choďte niekde

melanta
19. jan 2023

Za posledné 2 roky som sa zoznámila s niekoľkými mužmi vo fitku. Ak by som nemala muža, tak niekoľko rande mám práve z fitka. Tam vieš kecať s mnohými ľuďmi. Tento týždeň som sa zoznámila ako som bola cez deň sama na káve. Športovanie, rôzne kurzy, proste medzi ľuďmi sa spoznávajú noví ľudia. Momentálne sa na koronu ozaj nedá vyhovárať, že sa nikam nedá chodiť.

liljana
19. jan 2023

Korona je uz davno prec, ludia chodia von volne bez rusok uz aspon pol roka, mozno aj rok, odkedy sa zacalo ockovat.. Treba vediet sa obliect, ist von sa partiou a vediet sa s usmevom prihovorit aj cudzim ludom, alebo aspon odpovedat, ked sa oni prihovoria.

zaphyra
19. jan 2023

Neviem ake nastavenie sveta myslis, kedze je normalne všetko otvorené a kopec ludi vsade. Ja som sa zoznamila sice uz nieco viac ako pred dvoma rokmi, dokonca ked korona zurila v plnej parade - v praci, bol moj zakaznik.

amelia1234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mirco50
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
19. jan 2023

Denne chodím von, chodím s dieťaťom do aquaparku, lyžovať sa, sánkovať, korčuľovať, jazdiť na bicykli,denne sa prechádzame cca 4 km. No ja mám pocit, či idem doobeda, či poobede, že všetko je akosi vyľudnené. Usmievam sa od ucha k uchu,no často ani nie je moc na koho. Keď idem s kamarátkou, vyberiem sa niekam na kávu,no podniky,aspoň v našom meste, jeden po druhom zatvárajú.

marysa21
19. jan 2023

Ako ,aj u nás .Každý týždeň nejaký zavrú . Odkiaľ si ?

bennn
19. jan 2023

tak rozmyšlaj... kam chodia muži radi... choď tam aj ty. ... ale osobne niekoho spoznať je skôr utópia minulosti, resp. sa tým myslí buď na niekoho náhodne naraziť(čo je vo výraznej menšine) alebo stretnúť ho v bare, na zábave, pri flákaní sa povonku v skupine ako kamaráta kamarátov... Pri všetkých týchto je ale alkohol... takže tak sa "zoznamovalo" vždy. So zníženým IQ.

natalka81
20. jan 2023

Ja som svojho muža nasla ako kolegu keď som zmenila prácu. A za mladi som randila s fešakmi ktorých som tiež stretla v práci ako klientov a zákazníkov.
Nasla som si nové kamošky, kamošov, a na vianočných trhoch sa dá stretnúť veľa nových ľudí, aj odtiaľ som mala jedno rande. Nikdy som nechodila na diskotéky ani na zábavy, alkohol mi nič nehovorí.
Zo zoznamky som mala tiež jednu známosť, ale bola to zúfalá katastrofa. Už by som do toho nešla

cory
20. jan 2023

No problém bude možno v tom, že keď muž vidí dieťa, tak automaticky berie, že si zadaná, že muža máš, aj keby sa možno za okolností, že by si bola bez dieťaťa, prihovorili.

falbala132
20. jan 2023

@melanta prosim ta do akeho fitka chodis? ja v nich stretavam samych 25 rocnych 😀

pink_lady
20. jan 2023

A zoznamka nie je reálne zoznamenie? Však tal či tak sa musíte reálne stretnúť a uvidíte... Koľko takých manželstiev je... zvlášť ked máš dieťa, keď si s ním niekde nikoho nenapadne že doma nemáš muža...
P.s: tiež som si tak našla manžela...s dieťaťom, bola som slobodná matka. Stretla som sa s viacerými, s niektorými sme fajn kamoši doteraz. A ten môj...ozehli, umyje podlahy, okná, utrie práh, v noci vstane nakrmi,... Nevedel to sice ked sme sa stretli ale po roku vztahu som ostala na 3m leziaca a vtedy sa naučil všetko ♥️

kvetinka75
20. jan 2023

autorka - tak vyčkaj. Nie každý muž chce ženu aj s dieťaťom a ak aj áno, nemusí vedieť, že niekoho hľadáš. Ja by som možno skúsila aj nejakú zoznamku.

breznica
20. jan 2023

@kvetinka75 presne tak,s dieťaťom je ťažšie sa zoznámiť s niekým, keď všade ideš s dieťaťom nikto nevie,že nemáš doma/niekde v práci/v zahraničí muža. Treba skúsiť zoznamky,ja mám odtiaľ už 7 rokov muža, ktorému nerobilo problém ani ťažké postihnutie môjho dieťaťa a vie sa 100% postarať

simonettasimonova
20. jan 2023

@amelia1234 to ste rýchli 😀

miaka2
20. jan 2023

Podľa mňa to skôr bude v tom,že si s dieťatkom.. nie každého napadne, ze mamička nema otecka..ja tiež chodim na prechadzky vykockovana sem tam na sebe zachytim aj pohľad 🤣 ale ako píšem.. myslim,ze ostávajú aj tak jedine zoznamky kde to je o nicom alebo odlozit dietatko🤣 a ísť niekam vecer s partiou..

jenny257
20. jan 2023

Ex si zbalil predavačku v potravinách 😀😀 ale ja napríklad našla len tak náhodou na FB v skupine o autách , ani neviem ako 😀😀😀 zoznamky to je čistá tragédia , pár ľudí odtiaľ poznám osobne bohužiaľ 🙈😀

petkazamborska
20. jan 2023

v baroch , alebo na akciach si muza nenajdes, alebo alkoholika:D /mna raz balil na diskoteke manzel mojej spoluziacky, masaker, ked som sa to dozvedela,....strasne mi jej bolo luto , lebo ona v tom case nemohla mat 2 dieta, potom ostali spolu a teraz uz maju tretie dieta ...ale nevidim ich casto spolu... / je tam aj dost zenatych chlapov ktori skusaju bocaky, nikdy by som takto nesla... nezadani muzi bud fitko, lyze, tenis, ale tiez by som asi isla cez zoznamku, nic nestratis, ale uved ze mas dietatko nech s tym hned pocita....mozno budes prekvapena...mozno nejaky sused, ponajomca, kolega, nejake krestanske spolocenstvo , kamosky, ...ale je to tazke podla mna pre zeny...ja mam aj pracu aj fitko aj zaluby vacsinou co muzov stretavam ... :D mozno este ples, alebo nieco take, skolka aleb nejake detske ihriska :D :D najlepsie cez niekoho ze ta pozna aj jeho ...

mimi16
20. jan 2023

@mirco50 … a písať bi ako BY

dadis
20. jan 2023

@mimi16 Mne skor pride, ze mu niekto na klavesnici zamenil tie 2 pismena 😳

adkadz81
20. jan 2023

Ked sa vrati kolegyna po materskej do zamestnania kde si nedavno nastupila a ma volneho brata...

tiika
20. jan 2023

@amelia1234 fu, to ste takto všetko už stihli …😉😄👍

autor
20. jan 2023

Ďakujem, veľa tej nádeje tam nie je,ale zatiaľ stále verím, že vesmír to zariadi 🙂 Čo sa týka práce, zatiaľ som ešte doma,na RD, následne nastupujem na svoje pôvodné miesto učiteľky,do čisto ženského kolektívu. Tam veľa príležitostí zatiaľ nevidím,ale tak ktovie... ako písala @adkadz81
Rozumiem, že dnes je svet iný, že netreba čakať na zázrak a oslovenie,ale dať o sebe vedieť,no s mužom som bola 20 rokov, musím sa do toho tak nejako znova dostať 🙂 Ďakujem za všetky reakcie.

mvagusta
20. jan 2023

@mirco50 a hlavne sa pri tom baleni naucit aj trocha gramatiky..

mvagusta
20. jan 2023

@dadis tak to tazko😀😀 lebo niektore i/y “trafil”

rikarika
20. jan 2023

Autorka - internetove zoznamky by som vobec nezatracovala. Ved s niekym si pisat je to najmenej a z toho pisania sa da dost vela zistit o jeho inteligencii/primitivnosti. Ak niekto pyta vulgarne fotky, tak je jednoduche ho bloknut a nestracat cas...a aj ked sa s niekym zoznamis v praci, ziadne zaruky do zivota to este nedava. Prajem vela stastia.

klsmat
20. jan 2023

Je dobré, ak máš nejaký záujem ty a rozvíjaš ho na nejakom kurze/ tréningu a pod. Tam stretneš podobne zmýšľajúcich ľudí ako ty a máš sa s nimi o čom rozprávať. (Mojím manželom je môj bývalý tanečný parner.) A poznám viac párov, ktoré sa spoznali na základe spoločného záujmu. Hlavne, aby si mala vtedy čas iba pre seba. Ideálne, ak ti dieťa postráži mama napríklad.

ivlo
20. jan 2023

Isla som vecer domov taxikom, rano som si nasla smsku od taxikara s pozvanim na rande 😀. Zvyknem ist na vodu s padleboardom, raz som do jednej skupiny dala foto a hned som mala 3 pozvania na rande. Stačí ist niekam von, dat svetu vediet, že existujes a niekto sa najde. Ked to ani nebudes čakat.

gertrudaosem
20. jan 2023

@falbala132 a ešte na seba orientovaných...