Možná nevera

8. sep 2024

Bože ženy… mne asi vyskočí srdce.. Manžel bežne zaspáva pri zapnutom telefóne keďže ma pustený film.. Teraz zaspal tak som mu ho isla vypnúť a že idem si este pozrieť jeho foto zo zoo(boli sme včera).. v tom tam vidím jeho fotky kde je sám- podozrivé.. Sledujem teda appky a zrazu vidím zoznamovacie appky. Kliknem na jednu a tam si hľadá baby. S jednou konkrétne si dohaduje stretko na piatok.. akože áno, mame to teraz ťažké vo vzťahu, neklape to možno ako by malo. Teraz budeme spolu 10 rokov, sme manželia a máme dve male detičky 2 roky a 4 roky.. Nikdy som si nemyslela, že by som toto riešila.. Čo inak očakávať ako to, že mi chce byt neverný.. keď ktovie ci už v minulosti nebol.. Teraz neviem čo robiť.. či to zajtra na neho vybaliť alebo počkať do toho piatku, že či fakt nepríde domov z prace a ake dá výhovorky? čo by ste robili vy?
Pre mudrlantky, že som mu nemala liezť do telefónu. No nemala, ale stalo sa a asi som aj rada.. Nechcela by som byt podvádzania a netusit o tom..

gribka1
8. sep 2024

Ak vieš kde, choď tam v piatok. Alebo ho zavolaj niekam piatok ty, čo na to povie.

michaelam2
8. sep 2024

Hlavne si tu konverzaciu celu odfot, pre pripad ze by sa potom tvaril ze nic take nikdy nepisal. A v piatok by som sa sla na to miesto stretnutia pozriet aj ja.

anjelicek26
8. sep 2024

Suhlasim, ze si to odfot... on bude zatlkat az bude cierny... a zacala by som sa v hlave zariadovat, ze sme skoncili... toto mysli vazne ty mu doma dve deti vychovavas a on si chodi po nejakych rande pomimo...

iv007
8. sep 2024

Podla mna odpoved sama poznas. Zoznamovacie appky su plne takychto muzov, kedysi som sa tam skusala zoznamit a ziadnu pozitivnu skusenost nemam. A ako pisu vyssie, priprav sa na to ze bude zatlkat a klamat..

osky
8. sep 2024

Tieto argumenty o tom,ze partnerovi sa nechodi do telefonu, ma vzdy pobavia.ozaj....
Ked sme manzelia,partneri,predaa sa lubime a doverujeme si.
Takze co by sme asi tak mali pred sebou navzajom skryvat?
Dobre si urbila.
Nevybal to na nwho hned.
Ak mozes,chod tamv piatok,ale najprv si over,ci muz nepride domov-mozno to este zmeni...
Ja by som tiez nechcela byt klamana,podvadzana....
Kazda,ktora zasadne nechodi do partnerovho telefonu,sa podvedome niecoho boji-si myslim.
Ja telefon nekontrolujem
Ale nahodou mi vypne baterka,alebo moj kdesi ostala nechce sa mi po neho..poziciam si muzov.
On to iste...
Neviem si predstavit,ze by som mu odmietla povolit nazret do mojich dat ci sprav....
Divne.
Clovek,s ktorym zdielamto najintimnejsie,moze o mne vediet vsetko.
A ja o nom.
Aky by to inak malo zmysel?
Na co sme spolu???

ukulela
8. sep 2024

Ja by som sa ho cez týždeň opýtala niečo ako: miláčik, pôjdeme v piatok niekam spolu, alebo si si to rande zo zoznamky potvrdil? Ak áno, ani sa z neho nevracaj... A samozrejme si cvakni konverzáciu.

autor
8. sep 2024

nemam si to teraz ako odfotiť, už som mu zablokovala telefón a jeho heslo neviem. Ale vyskúšam zajtra zase keď zaspí a pobeží mu tam este film…

@gribka1 asi by som ani nemala kde deti nechať ale neviem kam pôjdu. Ona navrhla kaviareň v meste ale on jej odpísal že príde pre ňu a pôjdu kam bude chcieť takže podľa mňa sa bude snažiť ísť niekde inde aby ho náhodou niekto v meste nevidel..

maranco
8. sep 2024

@ukulela rande zruší, bude si sypať popol na hlavu a nabudúce si dá väčší pozor aby nevzniklo podozrenie a zahladil všetky stopy

gribka1
8. sep 2024

Tak mu navrhni na piatok program, vy ako rodina, ako zareaguje, keď sa bude vykrúcať, tak tam naozaj chcel ísť. A to je vlastne koniec, alebo veľká zmena.

dzulli1980
8. sep 2024

Ja som typ človeka, ktorý konfrontuje priamo ... nech to dopadne akokoľvek ... takže by som sa ešte teraz zobudila a na rovinu sa opýtala, čo to je, prečo, či mu to stojí za to atď. ... ja svojho muža poznám, presne viem, kedy klame ... neslieď, nebehaj, neoberaj sa zbytočne o energiu, nenaťahuj to ... na rovinu sa ho ešte teraz opýtaj ... z jeho reakcie uvidíš.

osky
8. sep 2024

Hm..
Tak sa posnaz dostat znova k tej konverzacii a odfot ju.
Potom to na neho vybal natvrdo-spytaj sa preco,ako dlho to trva,co tym mysli....
A vyhod ho zo spalne aspon na 2 tyzdne..
Na oblatku by som si kzdy vecer niekam vyrazila.aspon na hodinku...nech je s detmi.
Aj keby som sa mala len bezcielne prechadzat...
Ked nevie sam,musis mu hranice urcit ty,zial...

osky
8. sep 2024

Inak uz len to,ze ma zablokovany telefona ty nevies jeho heslo,je pre mna nepredstavitelne.
Ved sa moze aj nieco stat,v zivote sa stavaju aj extremy...tvoj mobil nepojde a ty nebudes vediet z muzovho zavolat pomoc,lebo je bloknuty....
Ani tvoj muz. Nevie otvorit tvoj mobil?
Velmi zvlastne.naozaj,pre mna divne...

maranco
8. sep 2024

@osky 112 vieš volať aj so zamknutého telefónu

michaelam2
8. sep 2024

Ked to nevies odfotit, a ani nevies kde sa stretnu, v tom pripade som za priamu konfrontaciu hned teraz. Nemozes vediet ci to nahodou zajtra nevymaze a este ty budes vyzerat ako hlupa. Zobudila by som ho a hned sa pytala co to ma znamenat.

autor
8. sep 2024

a ešte teda sa ta dotyčná pýtala že či je zadaný.. A on odpísal že ženatý ale PRED ROZVODOM… Akože wtf? Včera sme sa fakt pohádali tak ešte keby si to stiahol z trucu nechápem ale dobre.. ale dnes bolo úplne ok všetko ešte sme boli celý deň spolu a on jej to teraz večer písal.. toto bola jediná s ktorou si písal ale ďalších 10 minimálne tam mal takých čo im on napísal prvý a oni neodpisali ( aspoň zatiaľ)… Ja jak taká sprostá som nonstop doma, ja nemam muža ktorý ostane s deťmi a že ja si môžem ísť s kamoškami na kavu a podobne. A on robí toto..
@osky vieš čo my od kedy sme spolu sme poznali všade hesla aj to telefóne aj na fb napr, mali sme spoločný účet v banke.. Minulý rok to fakt škrípalo medzi nami a ja som sa mu vyhrážala rozvodom.. A vtedy mu preplo a všetko si zmenil a zablokoval, povedal mi, že si mám spraviť aj vlastný účet v banke.. Tak už skoro rok takto fungujeme.. Ale nejak som si zvykla.. Ja mu často takto vypinam telefon takže často sa tam pozriem.. dajme tomu jeden krat za 2 týždne. Ale nikdy tam nemal žiadne zoznamky ani nič podobne. Preto už keď som videla tie jeho fotky kde je sám- hneď mi to bolo podozrivé..
Ja asi počkám do toho piatku- keď sa nevráti aspoň budem vedieť, že tam fakt išiel a to už bude totálny koniec pre mňa…aj keď bude veľmi ťažké týždeň hrať že sa nič nedeje

ukulela
8. sep 2024

@maranco to zalezi aj na nej, či mu uverí a čo bude chcieť robiť ďalej.

anjelicek26
8. sep 2024

Aspon mas cas si to v hlave urovnat, ako dalej. Ale toto uz dobre nebude. Len sa nauci lepsie klamat a lepsie blokovat telefon.

maranco
8. sep 2024

Dať mu do auta sledovacie GPS zariadenie, buď online kde budeš vidieť aktuálnu polohu alebo len krabička so záznamom a neskôr pozrieš trasu a časy kde bol.

autor
8. sep 2024

@anjelicek26 ono medzi nami to aj tak nie je ružové. A veľakrát som aj chcela to skončiť ale ja to nedokážem. Asi toto potrebujem ako poslednú bodku.. Ja som človek ktorý sa boji každej zmeny. ja si neviem prestaviť že zrazu odídem z nášho domu, že zoberiem deti(dcéra tu ma škôlku).. aj keď som vtedy hovorila, že sa s ním rozvediem tak už začali typické vyhrážky ako mi zoberie deti a podobne …

ibrunova
8. sep 2024

Najhoršie, čo môžeš urobiť, je vybľafnúť mu to rovno, ja by som zvolila vyčkávaciu sledovaniu cestu. Aby nemal o ničom tušenia, lebo inak to zmaže a nájde si iný spôsob.

anjelicek26
8. sep 2024

On to podla mna v hlave uzavrel uz vtedy, ked si mu povedala, ze sa ides rozvadzat prvy krat... kazda zmena ano je desiva, hlavne, ked mate zaväzky, male deti... ja by som pri manzelovi, co ma podvadza zaspavat nechcela :(

dskjhfdlkdjhl
8. sep 2024

Ja by som na cely tyzden vymyslela take aktivity, ze v piatok po praci by uz bol aspon polomrtvy. Hned zajtra by sme malovali minimalne dve izby😉

simona20201309
8. sep 2024

Idiot.
My vysvetlite niekto, prečo chlap toto dokáže urobiť svojim deťom???????? Ze im totálne poniži matku, dostane ju do vypatej situácie kedy nebude schopná mat chladnú hlavu počas dňa? Prečo fakt to náročné obdobie pri 2 malých deťoch musia chlapi toto robiť? Nemôžem si pomôcť ale dnešný chlapi sú totálni sráči! Čo za synov to vychovávate?
Neschopných zbabelych trtkosov
Píšeš ze aj ty si to už chcela skončiť tak skus dat teraz city úplne bokom. Prijmi fakt tak ako to je a ber to ako poslednú bodku s tým, že ty neodchadzas. Nech naberie gule on HRDINA....
Ty bud milá (viem, toto chce nadlusdky výkon) pokoj a, hlavne usmievavá nech mu poriadne skokplikujes jeho plány.
Ak budeš teraz zla, len mu dáš ospravedlnenie že on chudáčik si musel nájsť bútlavú vrbu pri takej hrozne žene! 🙏 pamätaj na to!
Si teraz na koni. Hraj hru a bud zrazu šťastnou milou ženou....nech ho porazí, debila!
Je zúfalý chudák keď si musí hľadať vagíny cez zoznamky. Nestojí ti za nič, len mi je strašne ľúto deti. Ty neodchadzaj. Deti nech majú aspoň svoje zázemie, kamarátov, svoju izbu. . . Nech vypadne on.... keď bude mať na to gule

kikusenka1
8. sep 2024

@simona20201309 ľudia podvádzali vždy... len kedysi to bolo trochu komplikovanejšie keďže neboli sociálne siete

moonlight1210
8. sep 2024

Tak ked v piatok nebude chodit domv, napis mu spravu: nerobis dobre, co robis.
A vypni si telefon.

Myslim, ze mu instantne zrusis zalubenu, ci sexuchtivu naladu i rande.
Lebo to sa zvycajne blbo tajne randi s vedomim, ze partner to zistil. Hryzie neistota, co bude teraz. A je po nalade. 🙂

autor
8. sep 2024

@simona20201309 ja by som žiaľ ostať nemohla. Ja by som nezvládala platiť dom a všetko naokolo keďže som na rodicaku, ale aj keby sa vrátim do prace tak by som to sama nedala. Moja jediná možnosť by bolo odísť k našim čo je 30km cca. Ale tam to deti poznajú veľmi dobre, chodíme tam každý týždeň na celý deň. Deti milujú babku aj dedka.

autor
8. sep 2024

@moonlight1210 toto je dobrý napad. Keď naozak nepríde napíšem mu nejakú sms v tomto štýle, alebo že dúfam že si uzivas alebo niečo podobne…

simona20201309
8. sep 2024

Hlavne to do piatku výdrž, nedaj nič na sebe vedieť aby si sa ešte do toho mobilu mohla dostat

ibrunova
8. sep 2024

Napíš mu, či už ide domov alebo je ešte s tou slečnou zo zoznamky

marikaan
8. sep 2024

Ľúbiš ho ešte ?