Možná nevera

17. júl 2023

Ahojte žienky. Idem sa k Vám vyrozprávať. Mam už dlhší čas priateľa, myslím si, že náš vzťah funguje tak ako má. Avšak mam vtierave myšlienky, že ma priatel podviedol, myslím tým nejakú jednorazovku. Predtým ako sme sa spoznali, úprimne mi povedal, že ako muž si vedel život "užiť", ale ze to bola minulosť. No lenže to mi spôsobilo tie myslienky. Teraz je momentálne vyslaný z prace na tri týždne mimo dom a sama na sebe vidím, že ma to zožiera. Človek sa bojí, nechcem sa sklamať. Úprimne som to nikdy nemala, ale prj ňom áno.

dzulli1980
17. júl 2023

Nie, váš vzťah nefunguje tak, ako má ... a vieš prečo? ... lebo v ňom chýba dôvera ... ak Ťa bude chcieť podviesť, podvedie Ťa aj so susedou vo výťahu ... nemusí byť skrz to vyslaný na 3 týždne mimo domu.

autor
17. júl 2023

@dzulli1980 kde som urobila chybu, že ju nemám?

juliacenc
17. júl 2023

Tak si prosto ziarliva a nedoverciva, mozno preto, ze ti na nom tak velmi zalezi? Nepripisuj tvojim obavam a myslienkam vaznost. Kasli na to

oranzovyvevericnik
17. júl 2023

Vacsinou sa za ziarlivostou skryva nizka sebadovera. Preco neveris, ze ta nepodvedie?

dzulli1980
17. júl 2023

Kde si urobila chybu? ... neveríš si, nedôveruješ sama sebe, jednoducho nemáš sebavedomie ... možno si na ňom prilepená len preto, že chceš niekoho mať atď. ... v hlave je Tvoj problém, tú treba nastaviť ... sklamaniam v živote sa nevyhneš ... budú väčšie/menšie ... každé jedno Ťa posunie dopredu.

toskanka
18. júl 2023

@autorka Inú možnosť ako mu dôverovať, nemáš. Lebo najskôr musíme cloveku dôverovať, aby nás mohol sklamať. Opačne to funguje, len ak máme negatívne skúsenosti. Sustred sa aj na ten zvyšok vety, čo ti povedal. Že je to minulosť. Tak mu dôveruj, ži pre prítomnosť a možnú neveru v budúcnosti v hlave nerieš 🙂