Môže sa sukničkár zmeniť?

26. júl 2022

Ahojte, som zvedava na vas nazor/skusenosti.

Zoznamila som sa s jednym chalanom, ale po cca pol roku som ho nechala, kedze znamy a kamosky do mna neustale hucali, aby som s nim nezacala, lebo je suknickar. On to samozrejme popieral. Tak som ho nakoniec nechala. Proste mala som takeho tusaka. No a velakrat mi pise, aj ked ma frajerku. 🤦🏻‍♀️ Ci sa k nemu vratim, likeuje mi fotky v noci. Proste aj teraz vidim, ze co robi. Ja som k nemu chladna inak. A teraz som zapocula, ze robia swinger party, ci ako s avolaju, ked je vela zien a vela muzov a sexuju dokopy. 🤣🤣🤣🤣🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ Akoze no komment.. Ale, to je najhorsie, ze je velmi pekny, a velakrat nanho spominam..proste uplne ideal pre mna..... Ale kedze je taky aky je.... Aj ked v kutiku duse by som priala, aby sa zmenil kvoli mne..... Sniva sa mi o nom velakrat v noci, ze je normalny chlap. Ale iba snivam... A ubija ma to na dalsi den. Podla mna aj ten swinger party je odporne. Jeho frajerka je tiez donho blazen. Je aj velmy bohaty z bohatej rodiny. Ale u mna prve je fakt, laska, vernost... Bez tychto zit neviem.

Podla vas, ak takyto clovek najde svoju pravu, vie sa zmenit?

autor
26. júl 2022

Jaj, a nikto mu zatial v zivote nepovedal nie. Pravdepodobne, preto ho aj taham....

lucia.t
26. júl 2022

Keby ta dostal, stratil by po čase záujem, podľa mňa by nebol verný ani tebe. Je to lovec.

banderaska29
26. júl 2022

nie, nikdy. prosím 😀 nie si naivná že ? 😀 nezmení sa kvôli nikomu a ničomu a to nikdy.

ms_green
26. júl 2022

Zmeniť sa môže každý ale musí dostať veľmi tvrdú životnú lekciu.
Úprimne ale? Dobre si spravila, že si ho nechala. Môže byť neviem ako pekný a bohatý ale nechcela by som chcela ktorý ma podvedie s prvou, ktorú stretne.

elizabet173
26. júl 2022

si robíš srandu? Zabávaš sa v tento daždivý prázdninový deň dobre? Na party prebehne zopár iných žien a ty o ňom snívaš?

barborachors
26. júl 2022

samozrejme ze ano, zmeni sa na nepoznanie ked sa s tebou da dokopy. A teraz vypni Rosamunde a preber sa z tej naivity. O chvilu zacina skola, co tak si zopakovat priklady z matiky? Lebo podla tvojho intelektu sudim, ze dva a dva su 5.

janetinka27
26. júl 2022

no ak toto nie je vymyslene...
ak ho na tebe pritahuje to, ze ho odmietas, tak to znamena, ze ked ho prijmes, tak ho prestanes pritahovat. koniec pribehu

sella38
26. júl 2022

@janetinka27 preco by malo byt hned vsetko vymyslene? Vies kolko naivnych a "hlupych" zien sa pohybuje po svete a na tejto socialnej sieti? A to ani 15 nemusia mat.

janetinka27
26. júl 2022

@sella38 lebo ten styl pisania sa stale opakuje, je tu viac pisateliek, co tu vymyslaju temy a podla prejavu si myslim, ze toto je jedna, co tu tiez chodi pisat (mozem sa mylit)

autor
26. júl 2022

Dakujem kocky. Som sprosta, ja viem. Nechala som ho, ale pritom po nom tuzim. 🤦🏻‍♀️ Ego nepusti, ale srdce hovori nieco ine. 🤦🏻‍♀️

autor
26. júl 2022

@janetinka27 🤦🏻‍♀️ ano. Vymyslela som si tuto temu. 🤦🏻‍♀️ (preco by som to robila?)

zdenkastanka
26. júl 2022

Ved zeny lovi ako trofeje... chces byt jednou z nich?nebudes jeho posledna...

tanyan
26. júl 2022

Aj z promiskuitného človeka sa môže stať monogamný a verný (vlastná skúsenosť), rovnako ako sa z verného môže po čase stať chronický neverník. Otázka je čo mu ty môžeš poskytnúť, aby si pre neho bola natoľko výnimočnou, že sa kvôli tebe vzdá všetkej pestrosti svojho aktuálneho života dlhodobo, prípadne navždy.
Alebo si ochotná mu to tolerovať až kým ho to prestane baviť a si si istá, že mu vieš dať dôvok, kvôli ktorému sa bude vždy vracať k tebe?

zdenkastanka
26. júl 2022

@tanyan mozno sa aj taki najdu... ale tento ocividne nie, ked ma priatelku ale autorke vypisuje aby sa k nemu vratila🤦🏼‍♀️uz len to svedci o jeho charaktere...

zuzana9393
26. júl 2022

Moze sa zmenit. Ale moze to byt aj tak, ze ti spravi par deti a budes mu to bud musiet tolerovat alebo budes sama. Cize ja by som svoju buducnost takto neriskovala. Okrem toho on ti asi nikdy nepovedal, zeby sa chcel zmenit. A verit klamarovi? Hlupost...

hefo
26. júl 2022

Zmeniť sa za určitých okolností môže, ale je hlúposťou myslieť si, že sa to stane tvojím pričinením...