Motýliky v brušku pri písaní si s mužom

28. jún 2022

Ahojte. Začala som si písať s mužom, to co cítim pri písaní s nim je neopísateľné, to co vidím zatiaľ iba z fotky je ako keby som sa zaľúbila, normálne mám motýliky v brušku z toho... Zažili ste ten pocit? Nie som žiadna pubertacka som slobodna mamička ktorá nemala vzťah po akom túžila, necítila som nikdy lásku, ale šancu sme si dali ale beznádejne.

kate211
28. jún 2022

A cim ta tak ocaril?

janka_23
28. jún 2022

Radim držať sa pri zemi, napísať sa dá čokoľvek a realita môže byť niekde úplne inde

dzulli1980
28. jún 2022

A teraz šup, šup do reality ... všetky virtuálne vzťahy sú dokonalé, ružové, kecy sem, kecy tam ... Ty si sa skôr zaľúbila do predstavy o ňom ... však sa stretnite, čím skôr, tým lepšie ... to je reálny život, cez internet je každý krásny, empatický, svalnatý, dokonalý atď.

banalu
28. jún 2022

Len prosim ta v momente ked napise, ze potrebuje pozicat peniaze pretriezvej z tej internetovej lasky..

danica2711
28. jún 2022

Panebože... môj pradedko by ti povedal "rýchlo sa zobuď a vytiahni ruku zo šerbľa"

domka222
28. jún 2022

Ale musíš byť veľmi mladá slobodná mamička 🤦‍♀️ zlož ružové okuliare, ktorými tie veci čítaš

wade
28. jún 2022

Nie je to nič cudne. Problém je, ze tie aspekty ktoré sa nedajú preniesť online si tvoj mozog dotvori podľa tvojich predstáv a ideálov. Ja osobne som sa tak 2x zamiloval a po osobnom stretnúti 2x rýchlo odmiloval. Je to super vec sa spoznat online podľa mna ale treba sa v rozumnom čase reálne stretnut.

lindusss2016
28. jún 2022

Ano, zazila. Extremne silnu pritazlivost obojstrannú, ked sme si pisali, aj motyliky, aj vsetko. A potom prve stretko nazivo katastrofa, ziadna iskra ani nic. Mne sa sice pacili jeho myslienky, pisalo sa mi s nim skvele, ale totalne ma odradil jeho hlas nazivo, vobec mi neznel dobre. A musel zo mna aj on citit strasnu stopku, lebo tiez akoby stratil zaujem. Potom sme sa opat vratili k pisaniu, a zas to iskrilo, az horelo, dali sme este jednu sancu stretku a zas rovnaky vysledok, tak sme si povedali, ze uz to silit nebudeme 😁 Tym som ti len chcela povedat, ze to, co citis, je uplne bezne a pravdopodobne si to vo svojej hlave dost prikraslujes, tak nrbud sklamana, ked to nedopadne dobre

oli18
28. jún 2022

Po takom pisani isla dcera na prvu schodzku uz zalubena. Su spolu uz 21 rokov, z toho 16 manzelia.

aknamorka22
28. jún 2022

Aj ja som toto zažila pred pár rokmi. Teraz sme manželia a máme dve deti 🙂 odporúčam sa čo najskôr stretnúť naživo aby si videla či tá "chémia" bude fungovať aj f2f. Ja keď som videla môjho už z diaľky, podlomili sa mi kolená a nebola som schopná zo seba dostať vetu :D :D

marca12
28. jún 2022

Cez pismenka je vserko krasne,mame toho druheho zidealizovaneho. Zazila som to v puberte,je to pekny pocit. Uzivaj si,ale zaroven bud opatrna. Realita moze byt ina,ked sa zacnete stretavat.

vilma7
28. jún 2022

Tak na písmenká sa dá namotať veľmi ľahko, hlavne keď je po nich človek ešte aj hladný.... takže uvidíš aká bude realita, keď sa stretnete.

7miriam77
28. jún 2022

@danica2711 😂 to je dobré

kitycat
29. jún 2022

Slobodna matka ma stat nohami PEVNE na zemi

jaskolka
29. jún 2022

Áno, ružový svet virtuálnej reality je krásny. Ale hlavne daj pozor, aby si aj v tej skutočnosti trochu ostala. Lebo keď ste sa, ešte vôbec osobne nestretli, tak to všetko môže byť len ilúzia a v skutočnosti môžeš byť úplne sklamaná.

janka48
29. jún 2022

@oli18 ja tiez sme manzelia 11 rokov 😊

prabinka
29. jún 2022

Tak takéto pocity si myslím, že k tomu celému proste patria a je to tak krásny pocit, že si ho treba užívať čo najdlhšie ako sa dá

lulaby1982
3. nov 2022

Hej to je krásne byť takto opantany a keď mozog dostáva pseudokokain zo zamilovania,to je krásne. Nič krajšie nie je keď sa človek virtuálne zamiluje a je hlboko ocareny ,že je to tak ,to je krása. Nuž ako to už býva ,tak sa aj posúvajú hranice ľudia posúvajú svoje fotky trencli a genitalov a úplnej celej nahej postavy a dávajú posielajú peniaze 💰 ,akoze podporu drahému milovanému človeku.

A kým sa clovek spamätá zistí ,že za PC je pán z Konga a jeho gang a lámanou anglictinou píše ,aký on je pán ,len teraz sa mu nedarí .

Chápem,že je to zlaté,milé,utešene,ale sluche a oke treba mať otvorené a nedať sa zblbnut. Ste parádna korisť, rady uveríme,že ako nás miluje. Láska je cit hlboký a nedá sa oklamať , láska sa prežíva v reále , to že ste zamilovaná do nejakeho alipasu je fajn ,ale treba byť opatrný

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz