Dobré ránko ženy😊
Chcela by som sa podeliť o svoje včerajšie rande. Možno sa niektoré pousmejete , možno zoberiete ponaučenie😊
Spoznali sme sa cez internet. Písali sme si už mesiac so všetkým čo k tomu patrí - volanie, videochat. Javil sa ako veľmi samostatný a vyspelý chlap. Na fotkách a videu vyzeral veľmi atraktívne😊Všetko bolo krásne naplánované. Po dlhej dobe konečne obom vyhovuje stretnutie, počasie nám praje a tak sme sa rozhodli dať si piknik. Došiel pre mňa a už vtedy prišlo prvé sklamanie. Vyzeral úplne inak ako na fotke/videu, no to by mi ešte nevadilo, veď ani ja nie som žiadna modelka. Mal na sebe tepláky, vyťahanú mikinu a čiapku. Budiš. Musím podotknúť , že bol veľmi pozorný a priniesol mi moju obľúbenú čokoládu 😊 Zo začiatku sme sa bavili o neutrálnych témach a zdalo sa byť všetko v poriadku. Časom sme však prešli k ľudským vzťahom a už to začalo. Čokoľvek som povedala, čo sa nezhodovalo s jeho názorom, bolo to zlé. Ja to nechápem, ja sa do toho nevyznám. Pernamentne ma urážal za moje pohľady na vec a dookola opakoval vetu “Teba čo do toho?” , podotýkam, že sme neriešili žiadne osobné témy. Keď mi už po 5x povedal, že čo ma do toho a načo to riešim v podstate na všetko, čo som povedala, poprosila som ho aby ma zobral domov. V aute sa ma ešte snažil pobozkať ale samozrejme, odtiahla som sa. Po návrate domov ma čakala správa ako mu stál pohlavný úd pri mne a na dôkaz priložil aj fotku. Som len vďačná , že sa to skončilo🙏🏻
🤣🤣 tak ešte ti potreboval poslať foto 🙂 jaj no buď rada, že sa prejavil hneď a máš pokoj
ty vole 😲 tito dnesni muzi... mozem vediet jeho vek?
Mám neskutočné šťastie, že ten pohlavý úd na mňa nevytiahol už vonku🤭😂 Som veľmi rada , že to mám za sebou len som sa chcela podeliť i s vami🙏🏻😊
@falbala132 28🤦🏻♀️
Prepáč, ale smejem sa na tom konci. Pobavilo, hoc viem, že teba v tej chvili nie. Ja som jednu dobu bola asi týždeň na Badoo a nejak mi rozum hovoril, že ak bude niekto zaujímavý, treba sa stretnúť čím skôr. V meste na káve, to sa nemôže nič stať a človek nestratí týždne či mesiace vypisovaním. A evidentne je to asi pravda.
Boze a si predstavte, ze tento bude mozno raz otcom rodiny, ze nejaku ozaj zbali🙈
Grcám z takýchto typov. To úplne z toho vidíš, že len chce omočiť a adios. Tam nech si nájde rovnakú jak je on a nech sú spokojní pri jeho úde 😆
@0silvia0 určite bude otcom, keď mu zrejme stále stojí 😀
ja by som nevydržala ani to rande do konca, odišla by som, zobrala by som si taxík, do auta by som s takým primitívom už nešla. Buď rada, že si zistila na prvom rande, čo je to za debila a nestrácaš s ním zbytočne čas
@panelacikova stojatý nie vždy znamená aj produkčne funkčný 😉
To bude nejaký chodiaci komplex
Fotka ako dokaz ma dorazila. 😅
Mna by odradilo hnet to ze vyzeral inak ako na fotke a nesla by som snim nikam .catfish.. neboj ani Ta foto pipika nebola jeho.
A tie vety Teba čo do toho? To si ani neviem predstavit.. uf.a foto údu ..som vdacna za to ze uz nemam 20 a nerandím 🤣🤣
@ivkazba to bude ten zo vcera... 😆
@martinkatinka ?😁
a do coho teba nemalo co byt? daj priklad
@anonym vcera si sla s nim na rande v lodickach. Nesnaz sa ma presvedcit, ze to nie si ty.
Čítala som to i ja😁 Nesnážim veď si mysli čo chceš ale hovorím, naše rande bolo naplánované a pekne vymyslené😁
@kiwi3 Napríklad, že sú ľudia ktorí nepotrebujú byť vo vzťahu dominantný . Ja som typ, ktorý nemá problém sa ospravedlniť ak spravil chybu a neubere mi to na egu. Mamu mám presne rovnakú a otec je pravý opak. Vždy mamina je tá , ktorá sa udobruje ale im to takto vyhovuje a sú takto štastní. Toto som uviedla ako príklad na to, že nie vždy za každých okolností musí byť niekto dominant a na toto (a mnoho daľšie) som dostala doslova vynadané , že to je ich vzťah , nemám sa čo do toho starať, nič ma do toho. Pritom som to uviedla len ako príklad, nechcela som sa do toho starať ani nič podobné.
Odhliadnuc od jeho jednoduchosti až stupidity... rozhodli ste si dať si piknik? 24.2? Piknik? Ľahli ste si na deke na trávu?
@a_alexandra_a dokonale naplanovane rande, piknik vo februari 😉
@a_alexandra_a Áno😊 Pri jazere s dekou 😊
@martinkatinka Rešpektujem , ak ty máš inú predstavu o tom😊 Pre mňa to ako rande to bolo ideálne, len bohužiaľ s nespravným partnerom😁
Tak hlavne, ze ste nesli do tej kaviarne a ze ste sa neprechadzali 😉
Piknik pri jazere s dekou vo februári? Prepáč, ale ja nečudujem, čo za magora za z neho vykľul, lebo toto si normálny človek nedohodne 🙂
Prosim ta a doniesol okrem deky a čokolády aj niečo iné? Lebo inak je ti jasné, že išlo o nízko nákladové rande prezlecene za romantiku 😂
Nabudúce považuj piknik na deke za varovanie. Tento teplakovy bulo len nechcel alebo skôr nemal čo investovať.
@martinkatinka Človek sa chce podeliť o to čo sa mu stalo na pobavenie/pousmiatie a ty ho bombarduješ tvojimi konšpiračnými teóriami. Ak si myslíš , že sa ja som tá , ktorá písala i tú predchádzajúcu tému , tak v poriadku kľudne si to mysli. No prosím, zdrž sa komentára ak nemáš čo zmysluplné povedať 😊 Ďakujem
Baby ten piknik som vybrala ja takže za to fakt nemohol on😊 Mne sa to ľúbilo, chcela som to a hotovo😊 Téma tu nie je to kde a kedy sa konalo rande.
Áno, priniesol občerstvenie to mu musím uznať. No situáciu to nejak nezachránilo😁
Buď rada, že si sa toho "pohlavného údu" zbavila a že sa vyfarbil hneď na začiatku.