Môj priateľ si hľadá inú

29. okt 2022

Stalo sa vám už, že si váš "priateľ", alebo niekto kto sa za priateľa tváril, hľadal inú popri vás? Tak veľmi to bolí, že má iba vyuziva na sex, kým nájde niečo lepšie. Fakt svinstvo.

diewcatqoo
29. okt 2022

A preco je este priatel?

aduska0001
29. okt 2022

Vieš otom a stále si snim?. 🙄. A prečo si vlastné hľadá inú? Povedala si mu to že Otom vieš? Zvláštne🙄

dzt
29. okt 2022

Hľadaj si aj ty iného…

autor
29. okt 2022

@diewcatqoo už nie je, ale že ako dokážu muži klamať to je až neskutočne

iv007
29. okt 2022

Bohuzial je taka doba, muzi preferuju povrchne vztahy a su prelietavi, hladaju stale inde..Cim skor sa odosobni a ukonci to, bude to boliet ale ulavi sa ti.

zmrzlinka2021
29. okt 2022

Žiaľ aj veľa mužov, čo majú frajerky, majú ich iba v docaske

suzitok
29. okt 2022

Samozrejme, stalo... navonok ideálny chlap, poziadal ma o ruku... starostlivý, mily, ohladuplny... používali sme spolocny PC, raz zabudol odhlasit Badoo, dovtedy som ani netušila, ze také nieco existuje a zacali mi vyskakovat okna so správami od zien...neotvorila som to, ale som sa ho rovno spytala, ked priseil domov..nepopieral, povedal ze on sa iba zabava, nic to neznamena, ze je to len z dlhej chvile...nakoniec mal na tom Badoo az tri rozne profily aj s realnou svojou fotkou a uvedené mal,ze hlada vztah a lasku...
Ked som sa stahovala, nechapal preco..vraj som paranoidna....evidentne ich mal ale rozpracovaných viac naraz, lebo o tyzden sa tam stahovala dalsia...😅 Ano, dnes sa tomu smejem...a som rada, ze som odišla, zila som snim dva roky a som naozaj rada, ze som na to prisla takouto nahodou skor, ako som snim isla do zvazku a nedajbože mala dieťa..

danica2711
29. okt 2022

@iv007 doba s tým nič nemá, ľudia (muťi aj ženy) sa tak správali vždy a aj sa budú. V tom nerozhoduje doba, ale charakter človeka

iv007
29. okt 2022

@danica2711 doba internetu,fb,instagramu napomaha tymto sexualnym vztahom.Nepresvedcis ma ze nie.Ano podvadzalo sa aj kedysi, ale nie v takomto rozsahu a s takou lahkou dostupnostou

raiper34
29. okt 2022

@iv007 zaujímavé, to isté si myslím o ženách... Naozaj hlboký vzťah je v tejto dobe vybudovať naozaj umenie...

nepic
30. okt 2022

@iv007
Ja si zas myslím že to bolo vždy a možno ešte viac ako teraz. Kedysi sa ľudia viac stretávali po tých brigádach a majeroch a podobne a keď sa starý chlapi rozprávali čo sa tam robilo kade tade v kukurici tak som len oči otváral,reku to ani teraz v tejto "zlej" dobe nezažijem. A veľa z nich že prišlo domov v "druhom stave" ale že keď je vydatá tak to je výhoda,tam to je na koho zvaliť.
Ja som mal za svoj život možno 30 žien, ale ani jednu s pokecu,Facebooku alebo Instagramu.

brembo
30. okt 2022

Vykopni ho,ukonči to. Nič iné ti žiaľ napísať nemôžem,to ti náladu nezlepší. Ale verím,že si jedného dňa nájdeš lepšieho partnera💜.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
stanulienkat
30. okt 2022

@nepic 30!!!!!! Zien????? Preboha🙄🧐 Neviem si oredstavit ani tretinu z toho...

suzitok
30. okt 2022

@mamula20 nebolo to jednoduché, lebo laska tam bola silná, plánovali sme budúcnosť , chcelo to veľa odvahy, o bolesti a o trápení ani nehovorím...odchod od neho bol ťažký, ale oveľa tazsie som brala, keď som si prišla pre veci a videla som, ze uz dalsia sa tam sťahuje, fakt týždeň po mne.. ta druha stým problém nemala, ale tak ktovie, co jej povedal..

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
suzitok
30. okt 2022

@mamula20 ďakujem velmi pekne za tie slova 🌞👍

nepic
30. okt 2022

@stanulienkat
To už bolo dávno a už aj sám rozmýšľam či to je vôbec pravda,keď mi už ťahá na piaty krížik.😀. Ale tak niekto športoval,niekto sa venoval autám,motorkam a neviem čo ešte. Ja som vždy dobre zarobil ako vodič kamiónu a autobusu,všetko som mal,tak som sa venoval tomuto,no.. Ale manželkyn som bol prvý a zatiaľ to tak aj ostalo,aspoň si myslím teda. 😝

stanulienkat
31. okt 2022

@nepic tak kamionista....uz mi to je jasne🙂. Dufam, ze manzelku uz posluchas.🙂

nepic
31. okt 2022

@stanulienkat
To ale nemá s tým nič spoločné,že som kamionista. Nikdy som nebol s takou,kde sa za to platí. Ešte som zabudol aj povedať,že nikdy som nebol ani s takou,ktorú by som si aj nezobral keby sa niečo stalo-že by ostala tehotná. Najviac ich asi bolo,keď som robil na buse,aj tu po dedinách,ale aj po zájazdoch a dovolenkách,tam bolo veľa tých sklamaných a nešťastných,ktoré majú doma toho koko.. ktorý im s ničím nepomáha a podobne.🤣
A áno,manželke som verný,takú dobrú manželku ako mám si hádam ani nezaslúžim.😀

magda15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz