Baby poraďte mi prosím. Som so svojim priateľom už 2 mesiace a zakaždým sa pri sexe urobí do 5 minút. Úprimne ? Som nešťastná a uz neviem čo robiť. Niake rady,tipy….ďakujem
@reallywoman101 Myslim, ze to ziadna katastrofa nie je, ak je chlap schopny a ochotny nasledne uspokojit aj teba. No pokial povazuje po tomto svojom vykone vsetko za vybavene, tak si myslim, ze to bude tym, ze mu na tom aby "si sa ty mala dobre" moc nezalezi. Mozno to bude tym, ze ste spolu "uz dva mesiace" 😅.
@reallywoman101 tak zacinajte sex s tym, ze ti to spravi rukou ci ustami az potom pokracujte normalne. to je najjednoduchsie riesenie. ine rady vyzaduju ochotu partnera ci uz riesit to najma rozhovorom. ste spolu len 2 mesiace, ak predtym nemal dlhodobo ziadnu partnerku, este ste sa mozno natolko nezosuladili, aby dlho vydrzal. mozno nie je "vysexovany" v zmysle, ze sa este nenaucil to nejak vedome ovladat. dalej sa to da formou vyzivovych doplnkov alebo aj navstevy sexuologa, ci androloga. rozpravali ste sa uz o tom, ze si nespokojna, ze je rychlo? chce to normalny, dospelacky rozhovor, ochotu partnera ci uz vcitit sa do teba, ale aj robit so sebou nieco. ako casto mavate sex? flirtujes s nim pocas dna alebo len na to vhupsnete a neriesite to? aj ked je to len 5 minut, si s tymi 5 minutami spokojna alebo je aj to zle?
nech sa najskor vzdy venuje tebe a potom ti moze byt jedno, ako rychlo bude. 🙂
Si sa o tom rozprávala s ním?
Nech skúsi odďaľovanie erekcie trénovaním. A nech nemysli na sex ale nech to berie ako relax pohodu a hlavne milovanie všetko je o psychike a nastavení treba pritom komunikovať neni dôležite zasunúť suchý a vybrať mokrý ....
@reallywoman101 tak si hovorím,super,že vydrží 5 min. ten môj je za 3 😄😄😄
pokiaľ sa majú dvaja radi milujú sa nezáleží na tom ci 3,5 alebo 20 minút vždy sa nájdu kompromisy aj nápady ....
kde je pisane ze musite mat sex len "jedno kolo".. vsak hned ako je zas pripraveny pokracujte, dost pochybujem, ze by sa kazde kolo spravil za 5 min :P :D
prip. nech si pred stretnutim s tebou vyhoni, aby neskor vydrzal dlhsie ;)
Baby, co mate taketo super rady, aj ste mali takeho partnera? Ci len teoretizujete?
ja som takeho mala vydrzal menej nez 5 minut a v zivote by som to nechcela zazit znova, bolo to hrôzo hrozné a jedine co ti mozem poradit je ze ste spolu LEN dva mesiace tak utekaj 😃
Zial poznam to, je to v hlave, niekomu nepomozu ziadne tabletky, cviky ani prerusovana suloz. Nam pomohl zrejme asi vek a aj ked som sa dala po tretom cisarskom sterilizovat. Neviem ci opadol strach, alebo co, ale sex je ovela lepsi, no sme spolu 20 rokov. Dost ma to ale trapilo a stvalo. Nastastie sa ale muz naucil ako to urobit tak, aby som aj ja z toho nieco mala.
najprv by si mala začat rozhovorom s ním,že ako by ste to mohli vyriešit,nejaký kompromis určite nájdete. Može skusit tabletky na erekciu,napríklad Kamagru chvália. Pri druhom kole určite vydrží dlhšie. Už tu zazneli rady,nebudem ich opakovat. Možte skusit nech najprv urobí teba alebo opačne. Musíš s ním o tom hovorit,bez toho to nevyriešiš.
Joooj, už dva mesiace.....noo musíš si počkať viac tých mesiacov...niekedy rokov, kým sa to naučí ovládať a potom tu budeš vypisovať opačne, že sa nevie urobiť ani za pol hodiny....😀
@reallywoman101
Dapoxetine slúži na oddialenie ejakulácie.
@reallywoman101 nerieš, je z teba vzrušený. To sa časom upraví aj samé 🙂 ja by som to asi brala aj ako výhru v buducnu, že vie dať aj kratšie kolo, keď chcete viac tak dajte druhé po chvíľke a to vydrží dlhšie.
@reallywoman101 ani po druhom nebude dlhšie radšej si daj pokoj ale keď ho veľmi lubis nech ti kúpi hračku aby ste sa zahrali obaja ty budeš spokojná s nou oveľa lepšie ako s ním a on bude spokojný s tebou keď ho tak zrušujes vlastná skúsenosť
@reallywoman101 Zdravim neviem ci ti pômožem ja som chlap. Moja priatelka ties bola somnou takto ako ty. Max do 3-4 minut a uz dalej sa mi nechcelo. Čo mi pomohlo. Tak zmenil som stravu vysoka vlaknina a Protein a malo kedy sacharidy a aj na jeden cas som vôbec sacharadi prečo sa pytas? Lebo chcel som schudnut a podarilo sa cez niečo 30kg vzdy ide o energyju nepit zadny redbul ani tablety blbosti lebo strati pri 50tke. Čo môžem poradit zararadit vajcia nalpesie tie domace denne jem ich aj 5 niekedy az 6 ano to jem, zadny chleb vo v zltku je dost sacharidov viem je to tasko zmenit stravu aspon nech jedalnicek ma menej sacharidov a viac mäsa to hlavne a uvidis potom. Priznam sa teras niekedy az za 7-9 minut som urobeny ale co je na tom dobre chcem to viackrat posebe druhykrat to trva mi az nieakych 20–25 kedy jak a uz sme dokazaly aj trikrat po sebe tretikrat uz to nezvladla vôbec som sa neurobil niekedy aj druhykrat sa stalo ze neurobil som sa a mozem ti povedat bombove ano maly sme tie problemy ale sa pominuly urcite treba mat aspon 5 minutovu prestavku medzi cislami a vdzy si zapalim. Ale ties vsetko zavisi na tebe po druhe a po tretie….. musi sa aj tebe chciet. A ked nechce viradit chleb, ryza tak aspon znizit. Skus prvy tyzden aby vyskusal viac vajec denne jest. Kedykolvek pred 3:00 hod nie po. A uvidis ako budete obydvaja spokojni. Prepac ale sa priprav pustit radio aby niekto to nepocul tie tvoje zvuky. Bomba pre chlapa. Vysledok by mal byt aj po 2 dni zalezi ako prime vajcia do jedalnicku a ci zvladne tolko vajcia. Cholesterol nemusi sa bat ze dostane od domacich vajec ircite nie ja ich jem uz 1 rok. Nech skusi tyzden a uvidite ako. Viac info nevahaj.
Sme ludia jeden druhemu treba poradit a dufam ze to pomôže.
Neviem, co chces poradit, niektori chlapi toto bohuzial cely zivot. Mozes mu skusit natiahnut kondom dva, mozete skusat pozicie, ktore ho tak nevzrusuju, mozete skusit lieky na erekciu, nech date druhe tretie kolo... ale myslim, ze to vela nepomoze... zavisi, ako velmi sa povenuje tebe, ci ma ruky, jazyk sikovny, ci je ochotny pouzit sexualne hracky, aby si bola spokojna aj ty...ale to je na komunikacii medzi vami dvoma.