Môj priateľ posielal iným mužom moje intímne fotky

20. sep 2020

Zistila som,že môj priateľ posielal iným mužom moje intímne fotky, ktoré som mu poslala keď sme boli od seba kvôli práci. Vraj len chcel vedieť ako má vnímajú iní muži, že ho to vzrušuje. Dokázali by ste to pochopiť?

ladyloo
20. sep 2020

nie...a je to tak na trestne oznamenie

abbey1
20. sep 2020

Ešte je tvoj priateľ?

bajka16
20. sep 2020

Tak ten je dobre chorý

asia83
20. sep 2020

Ďakujem pekne za takého priateľa. Neverím, že je toho niekto (vo vzťahu) schopný.

janinah
20. sep 2020

Akonáhle raz kdesi pošlem intímne fotky,tak môžu sa ocitnúť úplne všade,takže to nerobím a mám istotu,že nič podobné nebudem riešiť.

veronikaszabova
20. sep 2020

Nemala si byt taka naivna, ked si mu ich posielala. To si nemyslela vobec na nasledky? 🤦‍♀️

estrella5
20. sep 2020

Pravdepodobne je kandaulista.....

pribinak
20. sep 2020

Mein Gott, to si sa s akým debilom dala dokopy? 😟😟😟😟😟😟😟😟😟

Vymaž mu tie fotky z mobilu a to vsadila, kde máš prístup, rozidi sa s ním, ale rýchlo a nájdi si právnika, aby mu poslal list, že toto budeš riešiť súdnou cestou

iveta7677
20. sep 2020

Nikdy nedavajte nikomu fotky takehoto charakteru lebo neviete na co ich zneuzije..

tosomja
20. sep 2020

Nikdy v živote by som neposlala fotky ktoré nechcem aby boli zverejnené.
Na margo tvojho frajera, veď nech ťa rovno požičia kamošom, že aky majú názor 🤦

maminka123abcd
20. sep 2020

Podľa mňa mu to vráť

budemmamca
20. sep 2020

Vidno ti tam aj tvar?

sense
20. sep 2020

Mas aj ty jeho fotky take?
A nie nedokazala by aom to pochopit lebo ziadnr odlucenie by ma nefohnalo k tomu posielat intimbe fotky...dufam ze ti tam nie je vifiet tvar

mpg
20. sep 2020

Ani ja by som neposielala takéto intímne fotografie nikomu, pretože to môže rôzne použiť, to už vedia asi aj deti, že toto nie.

stanulienkat
20. sep 2020

To je idiot.

nikpa
20. sep 2020

Ani mužovi by som v živote ziadne intímne fotky keby som volake mala, neposlala. Dnes sme tu spolu, ľúbim sa ale kto vie co bude za pár rokov. Netreba sa takto pozerat na vzťahy ale rozmýšľam do budúcna a ake následky môže mať to co robím 🙈

ajka0207
20. sep 2020

@asia83 divila by si sa ale bol by to schopny aj milujúci partner, mám osobné skúsenosti, inak milý chalan len v sexuálnej oblasti dosť čudný.

acrobaleno
20. sep 2020

Njn...fetis.

asia83
20. sep 2020

@ajka0207 Tak to sa "divím". To nechápem. Im je jedno, že im cudzí chlap hľadí na ženu? Však ju nemôžu ľúbiť, to sa vylučuje.

estrella5
20. sep 2020

@asia83 ale nevylučuje. pokojne môžu takí muži ľúbiť svoje partnerky napriek tomu, že ich vzrušuje ak im cudzí muž pozerá na ženu, príp. aj iné veci... holt, neštandardné sexuálne správanie... ale nie neobvyklé.

ajka0207
20. sep 2020

@asia83 im to nie je jedno, ich to vzrušuje, proste to sexuálne správanie je iné ako je norma.

marlent
20. sep 2020

Dalsia vymyslena tema

asia83
20. sep 2020

@estrella5 Pre mňa je primeraná žiarlivosť dôkaz lásky. No takéto správanie nemá so žiarlivosťou nič spoločné.

ajka0207
20. sep 2020

@asia83 by si sa divila, môj ex bol napr žiarlivý na to že by som šla na kávu s kolegom, pokiaľ šlo o sex, tak bol "benevolentny" ale inak žiarlil riadne.

zuzanka.zuzu
20. sep 2020

plný pokec je podobnej poptávky... ale skôr si myslím, že "menili" tzn aj on dostal fotky inej ženy

asia83
20. sep 2020

@ajka0207 Ach. Rozum mi zástava. Nerozumiem. To je nelogické.

ajka0207
20. sep 2020

@asia83 no je to choré veru, ako aj iné sexuálne úchylky. Som rada že bývalý je už bývalý.

andreatytler
20. sep 2020

Pre boha... NIE nedokazala by som to pochopit a ani by som sa o to nesnazila.
Toto normalni chlapi nikdy nerobia. Smer: rozchod.

alikal
20. sep 2020

nepovedala by som ze to je chore, ludia maju rozne uchylky, problem je, ze ak ti tam je vidno tvar je to velmi zavazne porusenie tvojho sukromia a velke ohrozenie. mal sa spytat,povedat ti to tom, alebo neviem. ak tvar nie je vidno, ide o to ci to vadi tebe

oli18
20. sep 2020

@alikal Úchylka je už aj to, posielať frajerovi fotky svojich intímnych partií. Takže úchylní sú obaja.