Ahojte, prosím o radu. Kamarátka mi povedala, že našla môjho priateľa na Badoo. Zobrazil sa jej medzi prvými keď si zadala kritériá na partnera. Priateľ mi tvrdí, že tam už pár mesiacov nebol a že chyba je vo mne, že mu neverím. Kamarátka mi však tvrdí, že ak by nebol dlho aktívny, je nepravdepodobné, že by sa jej zobrazil. Nemám skúsenosť s Badoo, preto Vám ďakujem za Vaše skúsenosti.
Ak jej tam zobrazilo vzdialenost, v akej sa od nej nachadza, aktivny tam je. Ak tam vzdialenost nie je, je mozne ze sa tam naozaj uz dlhsie neprihlasil.
Je to ale jednoduche, ked to nepouziva, nech si teda v tvojej pritomnosti ten ucet uplne zrusi.
ja som mala ucet na Tindri, ked som sa dala dokopym s mojim frajerom, tak som namiesto zmazania uctu iba vymazala appku z mobilu 🤦🏽♀️🤦🏽♀️🤦🏽♀️ vobec mi to nedoplo, ze som vynechala ten podstatnejsi krok. uz to budu 4 roky, ale ja som nadalej zrejme tam 😂😂😂 lebo som leniva to znova instalovat a profil vymazat. tak ja verim ze to bude aj pripad tvojho frajera.
no s kámoškou máte rovnaký vkus 😉
Aj nepravdepodobné nie je nemožné...
Takéto aktivity od nezadaných kamarátok do čerstvých vzťahov už pokazili nejeden vzťah. Ak máš svojho partnera rada a je ti s ním dobre, tak si to zbytočne nekaz. Alebo máš aj nejaké reálne dôvody na to, aby si mu neverila?
Ja som na začiatku vzťahu so súčasným manželom prišla o viacero "kamarátok," ktoré dokázali aj nemožné s cieľom rozdeliť nás. Tvárili si ako chcú moje dobro, ale ja som si ho nedala a som šťastná. 😉
Nerobila by som s toho tragediu, ja som z muzom 5 rokov a zmazala som ucet na badoo teraz, lebo ma napadlo, ze som tam kedysi chodila 🤷🏻♀️
Sice my sme si badoo zmazali hned 😃 ale vzdy ukazuje kedy naposledy prihlasený bol ...
Hlavne nech sa kamoska nestará, možno ma zaujem o tvojho priatela a nevie ako vas rozist .. a moze to byt aj opak ... aj ked viem ze si dvoma mlynskymi kolesami ver srdcu ☺️
Vies, ja by som si kladla otazku, preco profil nezrusil, alebo aspon nedeaktivoval, pokial ste spolu.... a teda dlho spolu asi nebudete, kedze pise ze "par mesiacov" tam nebol