Mám 19 a môj priateľ má 24. Sme spolu krátko asi iba 5 mesiacov.
No ale stále toľko sexu koľko on požaduje 🙃 je na mňa proste veľa. Je mu jedno či mám svoje dni či nie .
Áno tieto prvé mesiace by mali byť také tie ešte zamilované . Ale niekoľkokrát za deň je trochu veľa.
Niekedy je tak že deň pauza. Ale väčšinou to chce hneď potom večer alebo skoro ráno. ( Nie nebývame spolu iba som teraz pri ňom na sviatky lebo má voľno )
Aj cez správy strašne vyžaduje sexuálny kontakt. 😩 Niekedy na to náladu nemám. A nech som mu to vysvetľovala akokoľvek on to nevie pochopiť. Dokonca ani to že to nechcem cez menštruáciu. Necítim sa pri tm takto dobre a nevyzerá že by ho to trápilo .
Fuj toto fakt nie. Ked povies, ze nechces, a on ta napriek tomu prinuti, uvedomujes si, ze to je v podstate znasilnenie?
@vanilkovazmrzka .. ono je to skôr také že poviem nie , nie a až na nejakých 10 pokus ma ukeca tak som taká že no dobre lebo som z toho otrávená . Ale necítim sa pri tom dobre
Tak si vyber.....bud mas hrdost alebo mu budes robit handru
Akýkoľvek nátlak je násilie. Keby mal v úcte teba, mal by v úcte tvoje nie.
Má ťa teda na vzťah alebo len na sexovanie? Mne tento chlapec príde ako mega nevybujarený zajačik-ušiačik, no a ty si skrátka poruke. No nič, pekne by som sa zbalila a voľno-nevoľno, hajde domov. Určite by som si nejakým nadržaným "puberťákom" nenechala pokaziť a znechutiť sviatky a voľno.
Tiez si myslim, ze si ta dostatocne nevazi, alebo pozitivum na tebe vnima iba sex.
A to si predstav, že máte spolu deti ... Ty 24/7 starostlivosť o deti, domácnosť atď. ... a doma takýto chlap ... ani keby mal vtáka zo zlata ... za mňa nie.
@viera77 presne toto som mu hovorila veľakrát že je ako taký pubeťak . On sa vyhovára alebo neviem ako to nazvať. Na minulý vzťah kde s babou nemal nič rok aj dačo a že to pre neho nebola láska . Aspoň tu som dostala iné názory . Lebo ženy v mojom okolí majú stále komentáre že mi závidia a že môžem byť rada . :/ .
nie, za mna nie - ale tak pre mna by bolo vela aj 1x denne 😂 kazdy to mame nejako, kazdopadne 10x aby som mu hovorila nie, sexualne narazky cez spravy k tomu, evidentne mate ine naroky a tazko ich zladit, fakt si predstav, ze mas dieta/deti a domacnost a bude na mna niekto 5x denne skakat
Takze pre neho je laska len vtedy,ked ma sex par krat do dna ano😏
@anjelicek26 hold vyznieva to tak . 🤦 Lepšie bude sa zbaliť a radšej budem na sviatky ležať na gauči s mačkou ako sa nahat takto využívať.
Láska je aj rešpekt,empatia...
@terezka1947 presne tak . Ako je tam dôležitý určite aj sexuálny kontakt. Ale toto je už naozaj veľa .
Pockaj.....sexuálny kontakt?
Alebo milovanie?
Lebo to druhé je s láskou a rešpektom.
Či ti stačí len ten sexuálny kontakt?
asi je nymfoman. Mal som takeho kolegu, nikto by to nanho ani nepovedal, ale on si nasiel aj frajerku, ktora bola rovnaka a byvala v baraku vedla firmy, takze tam byvali a on mal vzdy rannu rychlovku, potom si odbehol v ramci obeda a hned po praci znovu a jasne, ze vecer znovu mali... Mi vravel, ze bolo pre neho velmi tazko najst babu rovnakeho apetitu.
@terezka1947 toto je už trochu chytanie za slovíčka. Vieme ako som to myslela 🙂
Ja som to myslela ironicky a ako podporu,že milovanie je aj o rešpekte,o pochopení zdravotných problémov,únave,nechutí,atď,atď
Ako písala baba vyššie, prídu deti,prídu vážnejšie problémy,tak ešte týmto sa budeš trápiť?
Vzťah je o tom, že obaja sú spokojní. Áno, treba občas spraviť kompromis ale ty mu robíš sexuálnu otrokynu. Toto naozaj chceš? Najdi si chlapa, ktory bude sexuálne naladený podobne ako ty, tento nie je.
Chlap, ktory nerozumie ak zena povie nie je pre dlhodoby vtah nepouzitelny. Zvaz ci chces stale a dookola opakovat Nie, NIe, Nie a nakoniec aj tak nepochopi. A skus uhadnut co bude ak ho odmietnes, ako bude reagovat o polroka, o rok, o pat...
po prvé - sex po 5 mesiacoch vzťahu? nepríde ti to trošku skoro?
po druhé - vážne chceš byť s takýmto človekom, ktorý nerešpektuje tvoj názor a jasné nie?
po tretie - čo vlastne očakávaš od tejto diskusie?
Mate rozdielny pohlad na dost dolezitu vec vo vztahu. A navyse ta doslova obtazuje. Nerespektuje nie a dobiedza dovtedy,kym nepovies ano. Mne by sa zhnusil hned. Toto je chlao,ktory bude neverny,nestaci mu jedna zena. Nema ziadne zabrany.
Mate ine sexualne potreby. Ja som ako tvoj priatel a trvalo mi 26 rokov, kym som nasla niekoho rovnakeho.
To bude ovela horsie, pre oboch.
Z tohto celeho ma najviac zarazilo a doslova zhnusilo, ze neberie ohlad na tvoje dni - ak mas bolesti, alebo sa jednoducho necitis takto komfortne, je to od neho nanajvys sebecke a voci tebe az krute.
Ten vyssi apetit moze byt podmieneny tym, ze ste spolu kratko, alebo mozno aj satyriazou, nad tym je zbytocne polemizovat. Skor si ujasni, ci ti stoji za to byt s takym neohladuplnym sebcom. Ja len citam a je mi zle.😶
Ja som mala takeho 32-rocneho, a uz nikdy viac. Budil ma rano o 4:30 ci bol vikend alebo pracovny den, ze chce sex. Potom aj vecer, cez den, hocikedy. Ked som nechcela/nemala chut, uz som bola najhorsia, lebo jeho byvala s tym nikdy nemala problem.. Utekaaaaj.
Neváži si ťa.Normálny chlap pochopí, že nemáš chuť.A toto je presne ten dôvod prečo sa treba v každom vzťahu spoznať aj po tejto stránke pretože to nemusí obom vyhovovať a je lepšie na to prísť skôr.
@t1nusa Niekde som čítala, že si mala 1 partnera, tak? Môžeš mať na to iný pohľad ak si nezažila nekompatibilitu.
Nie 5 mesiacov nie je skoro.Je to akurát zistiť či to vôbec bude fungovať.
Ja mám normálneho muža a tiež nevidí dôvod čakať 5 mesiacov keď za 1 deň môže človek prísť na to, že to nefunguje.
Každý nech si čaká koľko chce.Ja v tom význam nevidím.
Ani sekundu by som nebola s chlapom,ktorý nerešpektuje jasné NIE.