Nuz prisla som sa sem trosku vykecat lebo mi pukne srdce. Som s priatelom rok. Stale mi dokazuje ako ma lubi, robi pre mna vsetko co moze naozaj. Problem je v tom ze viem ze chodi na tinder a na pokec, mozno aj na badoo ktovie a on vie ze to tusim aspon si myslim. Vie ze by mi to ublizilo nechapem preco to robi. To ze mu byvale ublizili neznamena ze musi teraz on mne. Vie ze som si prezila v zivote zle. Robim pre neho vsetko co mozem, lubim ho, podporujem, som mu oporou vo vsetkom. Ani jedna s nim dlho nebola kedze si zvykne sem tam vypit a viac ako sem tam uz by som povedala ze s tym ma problem. V sexe je to take normalne ako reci ma ale vykon taky priemer no. Po pravde sa necudujem ze s nim ani jedna neostala ked boh vie ci aj pri nich robil toto iste. A aj keby si nasiel inu tak by s nim dlho nebola. Niekedy mam pocit ze je somnou len z nudy ale o par minut mi dokaze opak. Nechcem aby mi ublizil sice uz mi ublizil trochu, ale nemozem byt ani bez neho. Mozno on bezomna ano ale nevyzera to tak. Asi vsetko co som chcela povedat neviem.
Prajem vam pekny den ludia
"Vypije si, chodi na zoznamky, ublizuje mi a preto budem o neho.bojovat'"
Vyznieva to,ako by si mu robila psychologicku.
Chces ho podrzat.
Ale.....Je to ozaj laska?
Nie je ti ho skor luto?
A daj si velky pozor!
Ak ma blizko k alkoholu-ruky prec.
Takeho cloveka treba konfrontovat!
Bud/prestane pit,kukat ine baby/,alebo/dovi../
Robi so z teba dobry den.
A presne-drzi si ta milymi gestami,aby v tebe vyvolal presne tieto pocity ..
Naco ti je taky chlap?
podľa mňa najvyšší čas si s ním urobiť dieťa, to ho určite zmení 😉
A o dva roky na materskej s polrocnym dietatom nezabudni napisat, on taky nebol, zmenil sa po narodeni dietata.
@amelie2017 😂😀
In nechce zenu nastalo. Je to vecný dobyvatel
Autorka: Maj sa rada a dopraj si skvelého partnera 🙂 Tento to nie je...
Ja neviem, ale vazne stojis o takyto vztah? Ja si to teda predstavit neviem a ani by som s takym clovekom nemohla byt. Radsej ziadny vztah ako takyto rozhodne. Mas na viac predsa.
opat jeden z prispevkov, ktory začína dokonalou láskou, ale nakoniec sa dozvieme, ze je to celkom opacne, precitaj si to, co si napisala, a porozmyslaj, co by si poradila, ak by to pisal niekto iny
Kazda mala rozum a vykaslala sa na neho. Az konecne nasiel taku, ktorej moze robit co chce, ona neodide. A este sa utesujes, ze kazda dalsia po tebe (keby ta podviedol) by sa na neho zas len vykaslala, takze zrejme predpokladas, ze by sa “cely vdacny” rad vratil k tebe, verne cakajucej druzke. A mozno, ze si ta za to bude dokonca vazit.
Never tomu. Nebude.
Spamataj sa. Niekolko zien pred tebou tento “material” vratilo do obehu, lebo bol na nic. A ty sa s nim uspokojis?
To neveris, ze mas na viac ako na toto? Myslis, ze laska bude potom o svatoziare za zasluhy, ked to s nim nejak po biede vydrzis a vytrpis?
Lebo casom to prestane byt o tom, ze ta aj obcas potesi. Uz to bude len o tom trapeni, a sem-tam cukrik za odmenu, ked bude mat na teba naladu.
Uz len ten problem s alkoholom je vykricnik.
To, ze este k tomu opaluje druhe baby (aj ked tusi, ze to vies, ale netrapi ho to), je uz len ceresnicka na torte.
Vykasli sa na neho teraz, kym jedine, co tomu obetujes, budu preplakane noci. Nie bitky o peniaze, majetok a deti. Naschvaly a podrazy.
Nepíšeš vek, ale tipujem tiež po 30. Nech ťa ani len napadne si s ním spraviť dieťa, lebo dopadnete zle. Začni si vážiť samu seba a hlavne rozmýšľaj nad tým, akého otca vyberieš svojim deťom. Lebo z niektorých príbehov tu mi je smutno.
Preco ti vadi, ze priatel chodi na pokec?
Ohrozuje vas vztah? Ohrozuje tym teba, tvoju buducnost?
Prakticky ani nie, ved sama si si dokazala, ze ina by ho nechcela a ak, tak iba chvilku a on by sa k tebe vratil.
Preco ti nevadi, ze priatel pije? Neohrozuje to tvoju buducnost, zivot tvojich deti?
Aky by mali tvoje deti s takym tatkom zivot? S alkoholom pridu financne problemy, hoci bude pracovat. Ale ako dlho mu budu alkoholizmus tolerovat v praci? A potom zdravie jeho, zdravie tvoje, ked sa furt budes nervovat a strachovat?
A to este stale pisem o veselom alkoholikovi, ktory iba blabota a chodi zostaty domov z krcmy, ale nenici doma nabytok, netrieska zenu a fyzicky netyra deti.
Problem je, ze ty si myslis, ze iny by ta nechcel.
Tak neries jeho, co robi/nerobi, ries seba.
Pories sa tak, aby si si myslela, ze budes dobrou partnerkou pre muza, ktory nepije a kory nechodi na badoo, ked ta ma.
Mimochodom, toto: "Robim pre neho vsetko co mozem, lubim ho, podporujem, som mu oporou vo vsetkom." nie je ziadna cnost. Cnost to bude, ked to budes robit pre seba, potom pre deti, kym budu male a potom iba cast z toho pre muza, co si ta bude vazit.
Ako žiadna žena s ním nevydrží, začínajúci alkoholik, ktorý zrejme aj virtuálne podvádza ... prepáč, ale ak ti stačí "niekto" o koho pomaly nik nezakopne, tak si ho nechaj a nevypisuj sem. Hádam nejdeš triediť nejaký pokec atď...ber ho so všetkým čo ponúka 🤣
Stacilo by mi to pitie, aby som za nim zabuchla dvere.
"Ani jedna s nim dlho nebola kedze si zvykne sem tam vypit " a "byvale mu ublizili" .. Ajajaaaj ⛳
Ruky preč od takého. Lepšie sa odchadza teraz, aj keď to nieje príjemné, ako sa bude odchádzať s dieťaťom od nevernika 🤷
Precitaj si tie riadky po sebe a zamysli sa... z toho textu mi vychádza, že ani sama nevieš prečo si s ním...,,Žiadna s ním nevydrží" a ty tiež nie...