Neviem či som jediná.Mam 22 rokov ale absolútne ma nepriťahuju mladí chlapi do 35 rokov.Pacia sa mi chlapi o 20,25, kľudne aj 30 rokov starší.Ti mladi chlapi mi pripadaju strašne trapni.Ako pubertaci.A aj viac sa frajeria viac podvadzaju.Myslia si ako sú čavovia,pritom je drvivá väčšina na jedno kopyto.Len tak na margo nieje to kvôli peniazom.(Pochadzam z dobrej rodiny, a študujem architektúru)..Nechcem sa chvastat,ale píšem to preto aby som tu nedostala hneď označenie zlatokopka.Proste ma priťahujú starší.Mate niektorá starších partnerov, manželov?Tiež vám pripadaju mladí chlapi trápni?
môj manžel má 24 rokov, ja mám 21 a teda.. neviem v akých kruhoch sa pohybuješ, ale ja poznám veľmi veľa trápnych starších mužov a veľmi veľa úplne normálnych 20+
@pribinak no u žien je to iné.Ženy dozrievaju skôr a sú vyspelejšie celkovo
Nie som si týmto celkom istá, stačí si prečítať zopár tém tu na MK
@johnnyboi niesom žiadna nymfomanka..Nebudem si hľadať k svojmu veku keď ma taki chlapi odpudzuju
Chapem ta, starsi muzi su mentalne na inej urovni. Ked budes mat o 20 rokov viac, budes vyhladavat mladsich. 😂
Pre mna su trapni 40-50tnici, ktori si cokolvek zacnu s 20tkami ;) ja ti odporucam, teraz si uzivat, kludne aj s tymi dedkami, a s rozhodnutiami ohladom zivotneho partnera pockaj. je dost mozne ze o 5rokvo zmenis nazor a bude ti stacit muz o dajme tomu 5r starsi ;) Ano zeny dospievaju rychlejsie, lenze tento rozdiel sa po tridsiatke, po skusenostiach a zodpovedosti za svoj zivot vyrovnavaju, to ci 30tnik bude ako pubertiak, uz nema nic s vekom, ale povahou
mam doma chlapa o 7r starsieho a teraz, po 18r mi pride stary :DDD keby som mala nejake 50tnika doma, tak sa zblaznim. Nic proti panom.. iste ide aj o konkretny par ci im je dobre/ci im to vyhovuje, ale ja co poznam kombinacie 40tnicka/60tnik tak to je hroza. Detto chlapi v mojom okoli si po rozvodoch uzivali s mladymi babami ale po par rokoch (niektory po 10-20tich) aj tak skioncili so zenou priblizne vo svojom veku :D
Ak ty máš napr 22 a chceš chlapa o 30 rokov staršieho, tak buď je to kurevnik (Ehm zarytý starý mládenec), ktorý nechce normálny vzťah, alebo niekomu rozbijes vzťah či manželstvo, alebo je to cudný chlap ktorý zostal na ocot (napr taký mamičkin cecok, ale mamička sa už pominula)
Akú perspektívu očakávaš od chlapa ktorý je o 30 rokov starsi?
5 rokov a nebude ti stačiť, po žiadnej stránke
Takto rozmýšľajú slečny, ktoré sa chcú dobre zabezpečiť a potom si nájdu seberovneho, lebo dedka opatrovať nechcú
pamätám sa že mne sa páčili vo veku 17 r. chlapci čo mali približne 25 r... mne to zvláštne neprišlo... 8 rokov medzi partnermi bola ešte OK...
Inak ak sa ti páčia takí starší tak ich máš rovno pod nosom... na VŠ je kopu docentov, čo sa rozvedú aj v 50tke a zoberú si študentky...😉
syn má kolegov na vŠ....v 50tke sa stali ešte otcami...sa teraz smejú že si spravili vnúčikov s mladými ženami...
Nie, nepritahuju ma fotrovia, ani nikdy nepritahovali. Nepotrebujem žiadnu kompenzáciu vzťahu s otcom.
@pribinak ja mam partnera, ktory je odo mňa starší o 22 rokov a nie je ani jedno z toho co si napísala. Moj bývalý bol starší o 18 rokov a tiež nebol ani jedno z toho. 🤷♀️
@ladycat2021 22 a 30 to je 8 rokov rozdiel
18 a 30 to je 12 rokov rozdiel
A uvidím čo budeš písať, keď budeš mat napr 45 rokov, budeš v plnej fyzickej a psychickej sile a bude vedla teba pomaly 70’rocny starý chlap
Asi sa pohybujes v komunite, kde je vysoka koncentracia nevyspelych ludi.
A co by si prosim ta chcela robit s chlapom o 30 rokov starsim?
@deti95060810 neviem sice, o ktorej VS pises, ale az taka kopa docentov to nebude, nemyslim si, ze by to bolo viac ako v inych profesiach. Ucim cely zivot na VS, ziadne taketo extremy som si nevsimla.
@pribinak no my uz plánujeme svadbu. Deťom sa tiež nebránime.. z toho co vidím ma ovela viac energie ako nejaký 20 - ročný. To skôr ja uz nemam silu a energiu na žitie ako on. 🤷♀️
A posudzovat ludi podla veku je hovadina, tak ako najdes mladych, s ktorymi si nemas co povedat, tak najdes aj starych.
Daddy issue?
Byť trápnym nie je o veku, ale o povahe.. ja poznám viac trápnych ľudí a sú starší ako ja.. 😅
tak si najdi starsieho a hotovo 🙂 akurat ze to tam je dost pretriedene v tej vekovej kategorii, ale ti nad 45 uz su aj rozvedeni, takze mozno takeho ...
veď si hľadaj staršieho, nám je to fuk, prečo máš potrebu zakladať tému o tom?
@elizabet173 pretože potrebujem pohladkať ego tým, že jej napíšeme, aká je chytrá.
No možno je problém v tom, že sama nie si dostatočne vyzretá (tá tvoja správa tak pôsobí a to že študuješ architektúru to nezachráni), tak sa okolo teba obšmietajú chlapi primerane tvojmu vyžarovaniu. Ja poznám kopec mladých mužov vo veku 25-30 rokov, ktorí majú dobré zamestnania alebo podnikajú, majú svoje bývanie, sú zodpovední, veselí, vyzretí. Väčšinou akí sme, takých ľudí priťahujeme. Takže ak máš pocit, že sú v tvojom okolí trápni muži, skús urobiť niečo, aby si začala priťahovať tých iných.
To ze dievcata mentalne dozrievaju skor ako chlapci je mytus. Len chlapcom ovela dlhsie tolerujeme detinske spravanie, zatial co dievcata tlacime uz pomerne skoro do role tej co ma mat rozum 🤷♀️
Uprimne, chlap ktory nema problem si zacat s babou ktorá by mu mohla dcerou, tiez nebude uplne ok. Mnohym vyhovuje ta nerovnovaha ""moci" vo vztahu, ktoru prinasa vekovy rozdiel a prostriedky.
Kazdopadne drzim palce alebo co si to chcela pocut?
Mna by celkom zaujimalo, co by si zakladatelka pomyslela o svojom otcovi, keby opustil svoju manzelku kvoli nejakej mladej studentke. To by uz potom isto bol cool tatko😝
Mozno to tak vnimas,lebo mas okolo seba studentov. Povavsina studentov je za vodou,vozia na autach,uzivaju studentsky zivot a peniaze svojich rodicov. Ale su aj normalni chalani,len ich je pomenej. Uprimne ani mna nepritahovali rovesnici,ale ani nie starsi chlapi. Neimponovali mi rovesnici presne preto,ze ich jedinym cielom bolo dobre sa zabavit a ja som od zivota chcela viac. Nasla som si rovnako stareho muza,ktory mal rozum a bol iny ako vacsina nasich rovesnikov,mal rovnaky pohlad na zivot. Tym chcem povedat,ze nic nie je stratene. Mna bavilo si budovat zivot,domov,pracu. Kdezto stari chlapi maju vacsinou uz svoje byvanie,karieru a mlada baba pride na hotove. Nezazije,ake je to budovat si nieco spolocne. A ti starsi chlapi su uz neprisposobivi,kdezto mlady chalan sa este vie priaposobit,je tvarny.
No, skôr mi pripadá, že máš trošku "daddy issues". O 30 rokov starší chlap? Akože naozaj ťa vzrušuje mať v posteli rovesníka tvojho otca? Ok, teraz máš 22, povieš si, že 52 ročný chlap je v najlepších rokoch. No o 10 rokov ty budeš v rozkvete kariéry a on bude na dôchodku. Raz tu padla k podobnej téme poznámka, že aj naši krásni a voňaví muži budú raz smaradlavi geriatrici. Samozrejme s tým rátame. Len keď bude mať môj muž 72, ja budem mať 71 a budem rovnako smradľavá a roztrasená geriatrička ako on. No ty ak si nájdeš o 30 rokov staršieho, tak ty budeš pani architektka, čulá žena, dokonca ešte v plodnom veku, dajme tomu 45 a on bude 75rocny deduško s Alzheimerom a Parkinsonom.... No ja ti neviem, či je to taká super vyhliadka. Jasné a teraz tu bude 300 komentárov o tom, ako 75 ročný deduško je výkonnejší, čulejší, zdravší a vitálnejší ako väčšina tridsiatnikov. Keďže budeš mať super kariéru ako architektka, nezabudni si zmysliet, že chceš dieťa pred menopauzou, tak v 44 rokoch a uvidíš ako ten tvoj 74 ročný deduško bude nadšene vstávať k novorodencovi a aktívne sa mu venovať až do jeho svadby 🤣
Aj medzi tvojimi rovesníkmi sú zrelí, múdri a láskaví muži. Ak sa na teba lepia len k*revníci, tak máš chybu v matrixe ;) lepšie hľadaj a menej odsudzuj svojich rovesnikov. Lebo sa ti môže nakoniec stať, že z teba bude len celoživotná milenka nejakého sugar daddyho. Tiež mám také známe. Celý čas pohŕdali rovesníkmi, oni sú celí nezrelí, pre ne len o 20 rokov staršieho, modrého, skúseného atď. Tak ich rovesníci majú dnes rodiny, dievčatá majú okolo 30 (niektoré pred, iné po), sú samé ako prsty, sem-tam zájdu na diskotéku a vyspia sa s nejakým ženatým chrulom, lebo už došli na to, že slobodní tridsiatnici sú buď mamine cececky alebo majú vážny problém s udržaním vzťahu alebo už majú záväzky..ale veru šťastné nie sú. Veď nájdi si muža s rozdielom do 5 rokov, už bude po škole, pracujúci, s lepším zázemím...ale o 30???? No tak ale ty vieš najlepšie, čo je pre teba dobré. Snáď len potom nebudeš banovat
Nie nepripadajú. Aj ja som mala vek 20, 25 a správala som sa patrične k tomu veku