Mizne mu záujem

19. nov 2022

Chodíme spolu takmer rok. Nie sme z jedného mesta, chodievame von aj si píšeme. No príde mi, že frajerovi mizne záujem o mna, nie je taky aky býval. Boli sme minuly víkend vonku a odvtedy sme si vymenili len pár správ a aj to takých divnych. Čo to znamená ? Dá sa to opraviť? Inokedy keď sme neboli spolu sme si písali stále, teraz z ničoho nič nie.

thereisabear
19. nov 2022

Opýtaj sa ho.

sialenaveronika
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mondolina
19. nov 2022

keď muž stráca záujem, stiahni sa. buď ho to pritiahni späť, ale je koniec.
spolu netelefonujete?

cicuca
19. nov 2022

Tiež to takto mám od minulého piatku. Ale myslím, že veľa veci sa rieši a možno len potrebuje čas sám pre seba, aby si všetko premyslel a "upratal" v sebe. A tak isto môžeš tento čas využiť pre seba. A ak bude chcieť byť s tebou, tak s tebou bude 💫

syslik81
19. nov 2022

mozno ma starosti .. stiahni sa a nechj ho .. ak sa neozve za par dni potom s nim hod rec

miadi
19. nov 2022

Mozno niekoho stretol kto vie. Stiahni sa nepis mu needy nie je atraktivne. Mozno to nic neznamena. Ale ked ho budes bombardovat spravami skor ho odpudis. Mozno ho ten vztah raz za tyzden uz nebavi . Ak mate okolo 18 ok ak mate 25+ tak ste ten vztah uz mali posunut na iny level .

siska53
19. nov 2022

Moj mal take obdobie , uz som si myslela, ze ma inu, ze ma uz nechce. Potom sme sa stretli, aj s jeho mamou, ta sa mi postazovala, ze takmer nekomunikuje. Vysvetlenie: mal strasne vela toho v praci v dane obdobie, tak bol nekomunikativny, lebo sa prilis sustredil na robotu.
Ja by som sa ho spytala, lebo to nie je u vas, ze zacistok vztahu, takze to je ine, ako na zaciatku, ze prestane javit zaujem, tam by som sa stiahla, ale vo vasom pripade by som sa opytala. Keby s tym nezacala jeho mama sama, tak sa spytam priamo jeho.

mirco50
Odpoveď bola odstránená
Zobraz