Ahojte mám problém chcem ho riešiť lebo ma to vážne zožiera. Mám dcérku 10 mesiacov od kedy sa narodila tak nás milostný život s manželom je na bode mrazu teda z mojej strany určite. Beriem ATB no dala som si predpísať iný druh nakoľko som počula že aj to môže mať vpliv na libido. Tak len dúfam že sa to zmení. Strašne ma to trápi nakoľko muž je v tejto sfére dosť aktívny a vidím že po mne túži no ja nedokážem nechcem nemám chuť. Mali ste takýto problém? Ako ste to riešili ? Je pravda že som ešte dosť pribrata a popravde sa nepáčil sama sebe. Lenže muz mi povie ,,však máš deti si krásna mamina " a také povzbudzujúce veci. No keď sa blíži večer tak mám už chlpy zjezene 🤯😔 pomôžte prosím
Kojis?aj to môže byť dôvod
@luccija no práveže nie 😕
Tak mu dovol mat nejaku kamosku na sex a mas pokoj.
Ďalšia veta patrí autorke nešlo mi označiť.
Asi mas nejaky blok citis sa uz len ako mama nie partnerka. Mali by ste niekde ist bez deti na veceru ( Ja som este nebola😂ale libido nema problem) na chudnutie je super zeleny caj niekam chodte daj si salat a drink 🍷 dietne a uvolnujuce. Potom sa pozri do zrkadla s pozitivnym pristupom k sebe. Potom sa pozri na svojho muza . Spomen na vsetko pekne co na nom poznas preco si sa donho zalubila.. a šup do toho.( deti mozu byt u babky 2h )
Moze to byt sposobene HAK
Viem presne co píšeš u nás to bolo tiež také trocha sa to časom zlepšilo ale už nikdy to nebude asi ako pred tým podľa mňa
Skús úplne vysadiť antiku a riešiť to iným spôsobom. Ja som pri HAK nemala vôbec chuť, manžel bol z toho zúfalý. Po vysadení sa chuť vrátila celkom rýchlo.
Tak mu len dovoľ, aby ti večer dal masáž, aby ťa hladkal, maznal a robil s tebou pekné veci a možno dostaneš chuť... dávaš mu takú možnosť, aby ťa nejako nabudil? Či len ho jednoducho odpálkuješ, že nemám chuť?
Ono sa niekedy treba nechať uniesť tým prúdom, nie vždy sa do toho chce, ale treba sa malinko prinútiť a tá chuť príde, či? Vyskúšaj...
Mala som tento istý problém. Akonáhle som vysadila HAK tento problém sa vyriešil 🙂 takže môže yo byť aj tou HAK
podla mna to može byt HAK. Skušala si nejake afrodiziaka, alebo španielske mušky? Lebo chlap bez sexu nevydrži, tak pozor, aby si nenašiel milenku
Miesto ATB HAK pomýlila som sa 😬🥴