Ahojte, zazil niekto? Poprosim bez odsudzovania a správy len od takých o to zazili. Ďakujem
@deti95060810 ja som sa
ale si anonym...
Alebo pozna niekto zo svojho okolia?
precitaj si zufale prispevky zien kt manzel opustil kvoly milenke a deti zostali bez domova .. jednu taku zufalu rodinu rozbijas aj ty ... ako sa vravi - nikdy druhym nerob to, co nehes aby raz robili iny tebe ..
Minule tu bola téma kde autorka básnila o tom jak je to fasa byť milenkou.Skus jej napísať do tej témy.Mate spoločnú tému a možno sa z vás stanú BFF
@syslik81 pozor nerozbijam rozbite a deti tam nie su. Az taka blba nie som
@doriiis nemyslim si ze je to fasa
@syslik81 prosim ta bez tych primitívnych nazorov
@autor....tak prečo to robíš,keď to není dobre?Na svete je toľko slobodných mužov
Ja nikomu nerozbijam rodinu. Deti tam nie su. Hadaju sa. O rozvode sa bavia vyse roka. Teraz je vyhovorka chora manzelka
primitivne je byt na fore zien,manzeliek,matiek a pisat ake je super pretahovat muza jednej z nich ;)
@doriiis vies lebo laska. Bohuzial. Neda sa odlaskovat a rada by som len mu verim, zr sa rozvedie
Poznám takú. Pár rokov verila že jeho žena ho už nezaujíma a vďaka Bohu že má ju, milenku. Až zrazu zistila že jeho žena čaká dieťa. Vtedy jej asi došlo to, čo je známe celé generácie. Že muži málokedy opúšťajú svoje ženy aby žili s milenkami.
@syslik81 kde pisem ze je to super? Akoze si v poriadku?
ok ked tu najdes odvaznu milenku zistis,ze aj ten jej slubuje rozvod a konci to vyhovorkou ze manzelka je chora ..
..sa chváliš, či sťažuješ moja pekná?🤓🤓
@melanta jeho zena neotehotnie
@autor.....sorry ale si riadne blbá a naivná.Ale tak,kto chce kam...
@miskakyska nehovor mi moja pekna a prajem vam tu vsetkym aby sa to ani jednej nestalo ze sa zamilujete
@doriiis prosím neurazaj ma
Gratulujem ti k tomuto úlovku, kde je chlap taký neschopný, že si nevie najprv vyriešiť situáciu doma a až potom ho vopchať do tých čo sa ponúkajú 👍😂 čakaj že sa rozvedie.... Ono to možno príde...najskôr vtedy, keď ho žena kopne do prdele 🙂
@autor.....ale prosím ťa,nevyhovaraj sa tu na lásku.Co máš 15 rokov? Láska je jedna vec,zdravý rozum druhá.Ako môžeš veriť niekomu,kto podvádza vlastnú ženu?
ked ti to vyhovuje, ale ked sa nechce rozviest, asi mu v tom manzelstve az tak zle nie je, mne by vadilo keby spal s dvomi na striedacku
No nic pekny den 😆😆😆😆 vsak reagujete na kazdu blbinu. To nemate čo robiť? 😆
..sa pekne pýtam, nemusíš sa samonasierať..
..a ja Ti zas prajem,aby sa do Tvojho budúceho manžela zamilovala podobná Tebe,aby si sa ocitla v pozícií podobnej,ako je teraz podvedená milencova manželka 😘
Božie mlyny melú pomaly, ale isto..🤪
Co si čakala na mamickovskom fóre? Ze sa ti tu ponahlasuju baby zatiaľ čo ty si pekne anonymne? Asi nie si z tých najbystrejsich...
@miskakyska keby mam manzela tak sa staram o to aby nepotreboval milenku
kto už by sa k tomu len priznal....🙂