Milenecký vzťah

15. sep 2022

Ahojte, mám trocha dilemu a preto som sa prišla poradiť, co robiť. S dotyčným sme mali vzťah, ale potom sme sa rozišli. Teraz je už pár rokov v Zahranici a pracujem tam. Na SR chodí raz za čas užijeme si a zase odíde preč. Povedal mi, že stále ku mne niečo cíti a chce byť so mnou keď príde natrvalo na SR ale kedy príde natrvalo to ani Pán Boh nevie. Povedali sme si, že zatiaľ sa budeme stretávať za účelom sexu a potom sa uvidí, ale že on by chcel byť opäť so mnou teda to skúsiť. Máme taky divný vzťah. Piseme si len na Skype, on sociálne siete nepoužíva a číslo nedá lebo to má len firemné. Že vraj aj s rodičmi komunikuje len cez Skype. Napíše mi kedy má čas. Minule mi napísal po 25 dňoch. Nemá žiadnu inú to viem. Ja to beriem zatiaľ len ako milenecký vzťah že si užijeme a to je celé. Niekedy to chcem celé ukončiť no som na neho dost naviazaná. Čo by ste robili v mojom prípade? Vzťah teraz nechcem e to správanie je divne podľa mňa. Ďakujem za každú radu. PS: na mnohé otázky mi neodpisuje len proste si prečíta a naposledy sme sa videli v máji.

ninusa221
15. sep 2022

No tak jeho chovanie mi pride dost cudne neviem kolko mate rokov ale nemat ani svoje cislo? Volat cez skype ok pochopim aj ked cez skype som volala naposledy z učiteľom z výšky ked som mala skusku snim😀. Ako vies ze nikoho nema ked je v inom štáte ?

autor
15. sep 2022

@ninusa221 pretože v tomto som si istá a viem to na sto percent. On má 34 a ja som o pár rokov od neho mladšia. Raz sme riešili takú temu ohľadne dieťaťa. Povedal mi že neviem možno nie a možno ano, tak sa v ňom neviem vyznať 🙄☹️

ninusa221
15. sep 2022

Však ani nieste spolu a ty riešiš snim dieta. Cele je to take cudne… mam pocit ze nieco tají pred tebou 🤷🏽‍♀️. A ked pride domov na Slovensko tak si ta drzi na sex…

jana_eyre_2
15. sep 2022

Ako to môžeš vedieť na 100%? Máte nejakých spoločných známych? Na jednej strane píšeš že to berieš len ako milenecký vzťah, na druhej že si naviazaná.. neverila by som mužovi čo sa mesiac neozve a neviem o ňom defacto nič.. načo je taký vzťah..

miadi
15. sep 2022

Nemas ani jeho mobil cislo ani pevnu linku nic Lebo vraj to je pracovne 🤣🤣🤣😃no vies 100 % ze nema inu 🤣🤣🤣🤣🤣v tom zahranici.. vidite sa len raz za rok na trtky 😆🤣😂a ty snim chces riesit dieta ????? Nie si kompletna .

lintu
16. sep 2022

Vy ste divní tak trochu obaja. On sa k tebe správa, ako sa mu zachce a ty mu to oddane toleruješ. Nuž, tak tu už ostáva len čakať, kým sa z toho zahraničia reálne natrvalo vráti a naplno môžete rozbehnúť tie svoje plány. Že ťa dovtedy možno doženie staroba a zistíš že si svoju mladosť premrhala, je taký zanedbateľný detail.

liljana
16. sep 2022

Je v zahranici. Tam robi od rana do vecera, aby sa postavil na nohy a teba si drzi v zalohe. Boji sa, aby mu zatial tiez neusiel vlak a nezostal tam sam. A tebe to (zatial) vyhovuje tiez, nechces byt sama. Zvykla si si na neho. Bude vam to vyhovovat dovtedy, ked jeden z vas nepochopi, ze toto o nicom. Iba mrhate zivotom a kym jeden z vas nenajde niekoho normalnejsieho, ktory bude ochotny s nim zit (v danej krajine). Btw, preco ste sa rozisli predtym?

elizabet173
16. sep 2022

ty si neskutočne naivná 😂😂😂 nedaj mu nabudúce, keď príde a hneď bude jasné, aký máte vzťah. Na čo by ti dával číslo ma mobil? Budeš mu volať, keď je s inou? Takto s voláte cez skype len vtedy, kedy to vyhovuje jemu a keď mu to nevyhovuje 25 dní, tak nič. Čo by nezasunul, keď ho tu horlivo čakáš a ešte si namotaná? Zabudni na budúcnosť s ním, daj si kvalitnú antikoncepciu, ak si chceš s ním iba užiť, tak si uži, ale ak sa príliš namotávaš, tak to ukonči a nájdi si niekoho na normálny vzťah. A tému dieťa preboha ani nevyťahuj, si normálna? Veď vy nemáte žiaden vzťah, on ti natrepe čokoľvek, čo chceš počuť, keď chce sex. Toto má budúcnosť do nasledujúcej súlože.

jaskolka
16. sep 2022

Nehnevaj sa, ale ty si ozaj naivná, až to bolí. Mate len milenecký vzťah, 2x ročne ta pretiahne,aj to len keď sa on ozve, iny kontakt absolútne,ani telefón, sama tvrdíš, že nič iné vraj s nim neriešis a odrazu riešiš dieťa? A ze si na neho naviazaná?
A si istá na 100%,ze on inú nemá?
Nic v zlom, ale vieš vôbec, čo chceš? Lebo z toho vyzerá, že on fakt len ten sex a ty si musíš sama urobiť v tom poriadok.

jaskolka
16. sep 2022

Ja inak tipujem, že u neho to je takto
1.ma ženu aj rodinu a ty si spestrenie, kým je v zahraničí
2.ma vážnu známosť a ty si len spestrením
3.aj keď nená známosť, má xy iných "sex partneriek" a ty si jedna z nich
4.mozno, možno nená inú ale teba rozhodne nechce a chciet nebude inak, ako na sex 2x za rok

dadis
16. sep 2022

Na tvojom mieste ho bloknem na tom skype bez rozlucky a zijem si svoj zivot. On ti kolko rokov blokuje srdce pre dalsi vztah? Odpovedz si uprimne, toto nie je vztah o sexe, ale o tvojom dufani v spolocnu buducnost a deti. Ale to sa nikdy nestane. Zmier sa s tym, "pusti ho k vode" a hladaj inde (nie je pravda, ze po vztahu netuzis - tuzis po vztahu s nim, preto netuzis po inom vztahu). Lebo tvoje sance mat peknu rodinku a milujuceho manzela su len mimo tohoto pana a kazdym rokom sa zmensuju. Taka je pravda.

ahoj0
16. sep 2022

Ja som mala tiež taký podobný vzťah… on bol v zahraničí, spali sme spolu len keď bol doma, komunikovali sme raz za mesiac a tiež nemal vlastne číslo, nemal socialne siete 😂 chcel somnou vzťah a tvrdil že so žiadnou inou nespí… no ja som vedela že určite spi aj s inou pretože bol závislý na sexe, žiadneho s takým apetítom som nikdy pred tým ani potom nestretla a preto neverím že to dával v zahraničí s rukou, číslo a soc. siete nemal pretože mal nezrovnalosti na každom rohu (to som zistila až o pár rokov). No rozdiel medzi Vami a nami je ten že ja som vedela že s ním nič okrem sexu nikdy nechcem mať.
Ty keď si presvedčená že ti je verný a číslo a soc. siete nemá pretože je to nezávislý človek, resp. dieťa leta, bio, eko, raw, vegán, lacto free, no toxic a nevolá ti kvôli uhlíkovej stope 😂 tak kľudne naňho čakaj…

asia83
16. sep 2022

@ninusa221 Cudné to teda určite nie je. Čudné možno.

anjelicek26
16. sep 2022

Predpokladam, ze chlap nikde v zahranici nepracuje, ale ide domov k manzelke a detom a ked to na neho prijde, naplanuje si "sluzobku" a ide pretiahnut milenku... a nebude to daleko od pravdy.

radacak
16. sep 2022

Toto je teda čudný vzťah 😏a ako sama píšeš, nie ste vo vzťahu tak je to asi normálne...inak by určite nebolo..Príde, užije si a ide ďalej ..Však k tomu vás vzťah v podstate je ,nie?

amiaja
16. sep 2022

Vykasli sa na neho, nema to buducnost. Najdi si niekoho kto tu bude pri tebe a nebude mat problem ti dat cislo🤦‍♀️

elizabet173
16. sep 2022

@anjelicek26 aj to je dosť pravdepodobné.
Od tejto naivity je vyšším levelom už len zaľúbiť sa do lekára, či vojaka, ktorý osloví ženu na facebooku a posielať mu peniaze 🙉

osky
16. sep 2022

Ach ake ste niektore najivne

Ako si mozes byt taka ista,ze nema inu?
Lebo ti to povedal?????
Lebo tomu chces verit?
Nemusi mat,jasne,ale moze...nebola by som di taka ista

Vsetko by som nejak Zjedla. aj to ze v 21.storoci nema osobny Mobil...dobre

Ale 25 dni Sa neozval??????
To je co?
Chlap, ktory mi rozprava,ze Sa chce ku mne raz vratit,Sa mi 25 dni neozve????
Divne...

kendova_anna
16. sep 2022

Absolutne by som nepocitala s tym, ze budete mat nieked normalny klasicky vztah. Mozno v zahranici niekoho ma a teba ma len ako bokovku, ked sem pride. A to ohladom cisla, to vies komu nech hovori, ze aj s rodicmi komunikuje len cez skype

mk22
16. sep 2022

Haha ty si pre neho nič, ani priateľka, ani snúbenica, žena.. Nič.. Nemáš na neho žiaden kont len ten skype.
Je ti verný? 😀 Lebo ti to povedal?
Keď sa ti tých 25dni neozve, ty vieš co robí, aký život tam žije??
Hádam si nemyslíš ze mu stačí vrznut si 2x ročne s tebou🙄🤔😃😃 ty si aká naivna😁

katarinka89
16. sep 2022

Ja ti prezradím jednu vec- vieš o ňom presne také isté ho.no ako aj ja len s tým rozdielom, že si s ním mala sex. Prepáč nevysiela sa ale fakt je to Nór.alne to čo tu píšeš? Si zaľúbená a nerozmýšľal. Na SK nemá nikoho na sex tak to doriešili tebou a preto nemozte spolu volavat lebo tam ma tiež takú ako si ty ....prosím ta začni čítať medzi riadkami

katarinka89
16. sep 2022

@katarinka89 nevysmievam sa

lubina
16. sep 2022

Naposledy ste sa videli v maji, iba skypujete a nemas ani jeho cislo? To nie je vztah a ani nic ine. Ma tam fakt iba na sex. Ty si s tym ok?? No ja by som nebola!! Stracas svoj zivot a cakas na nieco imaginarne. Je to smutne. Najdi si skutocneho muza, partnera, priatela, proste niekoho, kto bude s tebou a nie niekoho na koho treba iba cakat....

ibajaanikiny
16. sep 2022

Vy ste obaja cudni,alebo ja som nechapava. Mate milenecky vztah,ktory je vlastne tiez na prd,lebo ja ked som mala milenca,tak som od neho pozadovala,nech ma aspon riadne vy… 2-3krat do tyzdna a po akte sme si dali “papa”. Ty si ho od maja nevidela a nespala s nim,takze milenkou v istom zmysle si,ale nenazvala by som to mileneckym VZTAHOM. Sluzobny mobil mam aj ja,aj kopec mojich znamych a uuuuplne v pohode dam cislo,aj tam mam wssp,viber,teams a pod. K tomu mam aj sukromny mobil,ako uplne bezne zijuci konzumne zijuci clovek v tejto dobe. Takze ta “klame”-slusne povedane. 25 dni sa neozve,preco asi?na polovicu otazok ostane len “videne”,preco asi?ma vyhradeny cas aj na skype,preco asi?inak,cez skype sa aj vidite,ci len pisete? Tusim,ze len pisete,preco asi?
Ale ty napises,ze inu nema a este aj za to rucis. No vies co? Si naivna a to velmi,neviem,odkial beries tu istotu,ale iba sa nad tym usmievam.
Dalej,tebe to vyhovuje,vztah nechces,ale dieta s nim ano. Sibe mne alebo Vam dvom?inak poviem ti tajomstvo,on s tebou to dieta NECHCE,nechce ta ani ako zenu,mamzelku,frajerku,chce ta presne tak,ako ta ma,ako velmi,ale ze velmiiiii obcasny matrac,aby vyprazdnil gule,ked je doma.

laska86
16. sep 2022

No z toho vyplyva len jedno ze ked chlapec pride na par dni na slovensko tak tu ma istotu do ktorej si strci...a tam si urcite uziva jedna radost..boze ma 34rokov nie 70..nebud naivna kasli nanho..a odrby ze on ma len firemne cislo je tiez pre debilov...vykasli sa nanho

beata_ra
16. sep 2022

Ako mozes s istotou tvrdit, ze nema ziadnu inu. Ty v podstate o nom nic nevies, lebo nic zo svojho sukromia ti nevravi a pepac ale vyzera to tak, ze ta don ani len nechce pustit

dilino
16. sep 2022

No aby dnes nemal služobný a osobný mobil niekto. Je taká úbohá výhovorka že až. Teraz je obyčajných ľudí kopec ktorý majú aj dve mobily. 25 dni sa TI neozve a potom ako keby sa nechumelilo ozve sa z ničoho nič. Sama tomu neveríš čo píšeš len sa utešuješ. Aby vlastný rodičia nemali kontakt na syna to vieš komu vykladaj. TY si cela pobláznená 2 krát do roka príde a TY cela natešená ideš a poskytneš mu službu a čo by sa neradoval zadarmo. Ak by išiel na eskort do salonu zaplatí koľko a tak vie že má zadarmo. A sama neveríš tým bájkam že nemá žiadnu milenku, frajerku, ženu. Zobud sa žena kým je čas aby si neskôr nevyplakávala že na teba niečo hodil a nevieš sa toho zbaviť. A namiesto akej takej potechy budeš návštevníčkou lekárky týždeň čo týždeň. Nemá nikoho som si na 100 istá iste snád neveríš tým bájkam. Príde si vrznúť len dva krát do roka žena prebud sa čím skôr kým neostaneš slobodna matka a potom sa TI otvoria oči dokorán. Má 34 rokov mladý chlap má sex 2 krát do roka pane bože si sa cela zbláznila načisto. A keby ťa mal rád ako píšeš chcel by sa s tebou kontaktovať každý deň aspoň na chvíľku hoci by si len kúpil nejakú kartu do mobilu náhradnú len kvôli tebe. Ale ON na teba hodí blbosť hodnú dieťaťa v škôlke a TY mu hned veríš nikdy ťa nechcel ani nebude toto sú tvoje vymysli a predstava aké by to bolo no žiadne. Ked ON ti takú debilinu povie že nemá nikoho, má iba Skype, jeho rodičia tiež naňho nemajú kontakt bože môj tomu snád neveríš dospej a dostaň rozum. Ja milujem chlapa príklad a ozvem sa mu za 25 dní neblázni. Ozvem sa mu každý deň aspoň na 2 minúty. Nemá mobil sme v dobe Flinstona. Ani nevieš čo robí v tom zahraničí áno myslí na teba každú chvíľu aj ked spí s inou. Nenamýšľaj si nechce ťa iba si chce spestriť čas ked je mimo rodiny. Keby si mala na súkromného detektíva to by si sa čudovala čo je zač. Nič o ňom nevieš absolútne okrem mena a asi ani priezvisko a ked TI povedal meno či je to vôbec pravdivé meno aby si nepátrala. Stavím sa ked TI natrepal také somariny že nemá nikoho v zahraničí žiadnu takú ako TY naivnú nemá mobil iba Skype. Bože žena ži svoj slobodný život a nestrácaj čas s takým debilom. ON TI povie iba to čo chceš počuť že ťa miluje, že bude mať s tebou dieťa že sa vráti a v zahraničí má možno ženu a dve deti. Normálny milujúci človek sa tak nespráva že sa priateľke neozve 25 dní. Ved to sa ani kamaráti tak k sebe nesprávajú lebo chcú počuť za 25 dni toho druhého. Nie si si mu nič za nič ťa neberie. Iba za tu čo mu urobí službu na pár chvíľ ho zabaví ked je na SK a ostatok všetko klamstva, lži, a podvody. A vymýšľanie žiaka 5 ročníka ZS. Skonči to kým neprídeš na to že si zbytočné si strácala čas ujdú TI roky života a ostaneš sama a bezdetná. ON sa v podstate smeje že aká si naivná.

martul
16. sep 2022

@anjelicek26 bingo, toto presne má napadlo.

svokrinjazykmonika
16. sep 2022

Toto je taká smiešna komédia tento jej "vzťah" 😂 ja chcem aby ste niečo o nich popísala 😄 Lepšie ako telenovela alebo červená knižnica. Tá istota že inú nemá... 🙈 prosím autorka vysvetli nám to ako to robíš.

cawes
16. sep 2022

@ibajaanikiny
@dilino dievcata ja naprikld nemam sukromny mobil ale len firemny🙈 ale teda cislo maju vsetci a pouzivam ho ako sukromny. Ale nebudem zbytocne platit za pausal. To len ze su ludia co maju len jeden.