Milenec sa do mňa zamiloval

20. okt 2022

Stretávala som sa s mužom, dohoda bola, že budeme milenci. Zamiloval sa do mňa. Teraz mi vyčíta, že trávime málo času spolu, je smutný, keď od neho odchádzam. Neviem už čo mám robiť. Nechcem mu ubližovať.

miadi
20. okt 2022

Tak si najdi ineho hmm milenca a stymto uz nekomunikuj casom pochopi.

martinkatinka
20. okt 2022

Najdi si druheho a sprav novu dohodu 😉

ivikuska28
20. okt 2022

Ukončiť to 🤷

nikpa
20. okt 2022

Tak to skonči keď s nim nechceš nič viac len sex. Na to si nájdi iného, ktory do teba nebude zaľúbeny.

lulaby1982
20. okt 2022

Zdravim Vás a to čo bolo sa dohodu ,že Vy ste robili nejaký biznis či čo,piekli pagáče ? Tomu úplne nechápem? Veru mňa by nenapadlo takúto právnickú zmluvu vyhutat a podpísať. To akú nesplniteľnu kreatívnu naivnost ste si dohodli?Vôbec sa nevysmievam, len ťažko chápem ,asi som veľmi konzervatívna .

Človek je tvor cítiaci a mysliaci. Myslieť si,že pri prežívaní erotiky , sa budete správať ako zvieratká ,na úrovni reflexov?Mňa by naozaj zaujímali také pelvicke pohyby ,ako to prebieha,keď tam nie je nejaká náklonnosť , Max. emocionálna a pocitová zdržanlivosť,minimálna angažovanosť zamilovania al.lasky, pre mňa veľká záhada. Asi to máme inak, ok rešpekt. Ak Vás to napĺňa ok a je Vám takto dobre.

Ja chápem,že to cítite možno inak ako Vás erotický partner,čo je ok. Tak ako on nechápe Vás Vy nechapete jeho, a ja to už celkom nechápem . No nič ,rešpektovať stanovisko,či naďalej sa budete stretávať i napriek nepriazni Vašich potrieb a rovnakého uvažovania. To sa musí rešpektovať .

Čo očakávate ,že sa dozviete? Že erotický partner sa do Vás zamiloval, je mu dobre s Vami,zjavne vyhľadáva Vašu osobu a my máme pracovať v prospech Vás? Tu nebude piecť celé Slovensko ,tu si upečené pojedzte sami. Vyhutali ste si zmluvu, neplnili ste nesplniteľné záväzky, vymieňali biologické informácie , koho je to vina Vaša Vaša. Vy sa zahráte a my to tu máme riešiť , riešte si to .

leskovael
21. okt 2022

Nuž to tak býva. O tom milenecký vzťah nieje, ale stáva sa to. Nie každý je nato, niekto vyskúša a zvrtne sa to takto. Riešenie je jednoducho, nechať to tak, povedať na rovinu že vzťah nechceš, dohoda bola byť milenci a ukončiť to... Tu iné riešenie nieje, ak neplánuješ zmenu a mať normálny vzťah. On sa z toho dostane a ty si nájdeš iného na sex. Celá dilema 🤷🏽‍♀️

samik88
21. okt 2022

@lulaby1982 Vau super komentár ,tlieskam a skláňam sa 🤭🤪😉😇🤗

tenerifka
21. okt 2022

@lulaby1982 viem, ze si tu nova a mozno nevies, ako to chodi, ale v pravidlach tohoto fora je, ze si tu tykame, tvoje vykanie sem nezapada....

nurielka
21. okt 2022

Predstav si čo by spravil chlap, keby mu milenka zahlási, že sa zamilovala. No čo asi. Pošle ju k vode a poobzera sa inam. Kruté ale pravdivé. Keď ho nemiluješ prečo si pýtaš radu? Alebo je to inak? Veď keď neprechovavas k nemu žiadne city, môže ti to byť jedno.

magda15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mikadooo
22. okt 2022

Veď mu to jednoducho povedz, že to necítiš tak ako on 🤷. Myslím si, že ak mu nechceš ubližovať, mala by si sa mu priznať a - áno, pravdepodobne jediným východiskom je rozchod. Krátkodobo mu síce ublížiš, ale z dlhodobého hľadiska je to oveľa lepšie ako hrať túto hru ďalej a naťahovať to ďalšie mesiace či roky.