Milenec na pozval na víkend

17. nov 2022

Ahojte. Mám milenca alebo kamaráta s výhodami alebo ako to nazvať jednoducho nie sme spolu vo vzťahu iba sa občas stretneme. Má 38 rokov je odomňa starší a fungujeme takto spolu už rok aj niečo vždy je to tak že príde ku mne alebo ja k nemu Max na jednu noc jednoducho nám to tak vyhovuje neriešime nič viac ale dnes mi povedal že ideme niekam na celý víkend že chce byť somnou dlhšie nie len tak krátko tak vybavil nejaký víkendový pobyt niekde mimo naše mesto. Myslíte že toto niečo znamená? Keď nikdy nemal potrebu byť dlhšie ako jednu noc a vlastne ani ja nie.

miadi
17. nov 2022

Mozno len chce trtosit pre zmenu v hoteli s ranajkami bazenom relax. Len Sranda ze ta postavil pred hotovu vec ziadna otazka ci vobec chces snim niekam ist ..

autor
17. nov 2022

@miadi on mi v pondelok volal že či mám cez víkend čas takže sa pýtal a povedala som že áno takže som niečo čakala...iba som to sem nenapísala nezdalo sa mi to podstatné 😄😄

miadi
17. nov 2022

Aha tak v pohode. Ved ked snim budes sa ho opytas ze co ho to napadlo. Moc velky vyznam by som tomu ale pre istotu nedavala.

miadi
17. nov 2022

Ale Mozno ti tam povie ze chce nieco viac ze chce vztah .. tak podumaj co chces ty.

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
minenkas
17. nov 2022

Choď uži si a nerozmyslaj

autor
17. nov 2022

@jabadabadu nič zlé na tom nie je 😄

miadi
17. nov 2022

Vies hotel je zas len izba postel .. nepozval ta na nedelny obed k rodicom 😉

autor
17. nov 2022

@elizabet173 aj on sa osvedčil inak by som nešla 😄

autor
17. nov 2022

@miadi o to mi ani nejde zatiaľ 🙂

miadi
17. nov 2022

Tak sa neboj 😊bude to len ina postel . Mozno viac casu na tantricky sex

elenita
17. nov 2022

Ja viem, asi by si chcela citat, ze sa u neho rozvinuli city alebo tuzi po vztahu...ale nemyslim si. Ale mozno sa mylim a si nezavisla, emancipovana zenska, ktora chce len cisty sex bez citov 😃

autor
17. nov 2022

@elenita áno presne preto sa pýtam či to nemôže niečo znamenať pretože ja viac nechcem momentálne

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
deti95060810
17. nov 2022

mňa napadlo či nechce byť s tebou vo vzťahu...možno mu krachol práve jeden tak si chce poliečiť srdiečko...😉

koniarova
17. nov 2022

Podľa mňa preflákaš svoje najlepšie roky s niekým,kto ťa chce len do postele.

hsara99
17. nov 2022

@koniarova ale veď ona chce tiež len sex 🤷🏽‍♀️

h2
17. nov 2022

Tak sú dve možnosti: buď chce s tebou niečo viac, vzťah. Ale je tu aj druhá možnosť: že chce proste niekam na víkend vypadnúť a nechce ísť sám, chce spoločnosť. Každý rád sem-tam strávi víkend niekde v peknom prostredí, v prírode. A dvom je vždy veselšie, než keby mal ísť sám. (Nehovoriac o bonuse v podobe spoločne strávených nocí... 😍)

aurora33
17. nov 2022

Mozno si len sama sebe nahovaras, že nič viac nechceš, ale podľa mňa, keď už takto premyslas, že čo to asi znamená, tak predsa len niekde v hĺbke dúfas,že chce niečo viac. Aj keď, samozrejme, navonok sa tváriš, že urcite nič viac nechceš.

daja0760
17. nov 2022

Nič za tým nehladaj a daj mu kopačky.
Posun sa o 10 rokov neskôr, keď budeš mať manžela a ten nedajBoze pozve svoju milenku na víkendový pobyt. Či by sa Ti taký víkend páčil.
Vaz si samu seba

koniarova
17. nov 2022

@hsara99 veď ja sa nehádam. Napísala som len svoj názor. Neverím,že keď niekto s niekým rok zdieľa posteľ,chce len sex. A u žien na to už vôbec neverím.

h2
17. nov 2022

@daja0760 Ona nie je milenka ženatého muža. Aspoň pokiaľ som správne pochopila. Obaja sú nezadaní.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
koniarova
17. nov 2022

@elizabet173 ja som nejako tak z písaného pochopila,že je slobodná. A ak má okolo 30-tky, je to podľa mňa len zabíjanie času s niekým, s kým to nemá budúcnosť.

tosomja
17. nov 2022

Možno mu manželka dala voľno na víkend 🙊 srandujem. Užite si to.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nikpa
17. nov 2022

Možno sám je len zvedavý a ani nevie čo má čakať od toho víkendu. Uvidíte, možno vás to ako pár niekde posunie alebo aj nie. Každopádne občas zmeniť miesto je fajn, ak nič iné.

matkahelka
17. nov 2022

ja pojdem proti davu, lebo pisem z vlastnej skusenosti. tiez som so svojim - teraz uz muzom - pol roka len spavala a ked z jeho strany prisli ponuky na spolocny vikend, tak to boli signaly, ze sa do mna zamiloval a uz mu neslo vyhradne len o sex. lebo ak chce len trtkat, cely vikend mozete trtkat aj v byte, nemusi platit hotel.

nepic
17. nov 2022

Buď rada,dostala si sa do finále.. 😉

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz