Milenec ma neľúbi

23. máj 2023

Baby,

Chodim dva mesiace s jednym chalanom, uz spolu aj spavame, vcera som mu povedala, ze ho lubim, ako inak, po sexe, na co mi on povedal, ze ma ma velmi rad, ale neprechovava voci mne romanticke city (zatial). On chce v stretavkach nadalej pokracovat, ja neviem, co robit. Cez dva roky som si hladala solidneho cloveka a teraz toto. Zijem v rozvratenom manzelstve, sex nemame roky. Bola som neatastny, zlomeny clovek. On je pre mna luc slnka, moj unik. Co robit?

kaitlin3
23. máj 2023

Rozviesť sa

bessie12
23. máj 2023

ze si mas najprv vyriesit jeden vztah a az potom ist do dalsieho.

januska12323
23. máj 2023

Vyrieš si manželstvo a nečakaj od občasného pichu lásku.

anjelicek26
23. máj 2023

Uvedomit si, ze pre milenca si tiez len unik a sexualne uspokojenie (vydata - pre neho safe pozicia, ze proste len sex a potom ide pekne domov k manzelovi), ver mi vela muzom toto vyhovuje nemusiet sa viazat... dories si manzelstvo, potom hladaj niekoho noveho..

kvetinka75
23. máj 2023

píšeš že si vydatá ale na mňa pôsobíš ako 15 ročná pubertiačka

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
dzulli1980
23. máj 2023

Milenec Ťa nemusí ľúbiť, milenec Ťa jednoducho len preťahuje ... "on je pre mňa lúč slnka" - to koľko máš rokov, prosím Ťa? ... toto Ťa šťastnou neurobí ... a čo máš robiť? Spamätať sa.

tanyan
23. máj 2023

Milenec ťa nemusí ľúbiť... Milenec ťa miluje - tu a teraz. Načerpaj pozitívnu energiu, ktorú ti dáva, postav sa na vlastné nohy s hlavou hore a potom silná vykroč do ďalšieho života!

janulka1802
23. máj 2023

Toto ste si mali ujasniť na začiatku. Očividne od neho očakávaš viac, ako on od Teba.

h2
23. máj 2023

Ak on vie, že si vydatá a s tým aj išiel s tebou do "vzťahu", tak by bolo skôr divné a nevhodné, keby sa zaľúbil. Vyrieš si vzťah s manželom, či už tak, alebo onak. A keď to s manželom ukončíš, potom si hľadaj nový vzťah s čistým štítom.

luccija
23. máj 2023

Ukonči to, lebo Ta to zlomí ešte viac ako si.
Prepáč, ale čo si čakala od takého vzťahu nevztahu?

luccija
23. máj 2023

Nie zatiaľ....keď Ta neľúbi teraz ...chémia ..tak už to ani nepríde.Ty si nešťastná, ale takti sa to nerobí budeš dupľom nestastnejsia.Mozno impulz na to dať to doma na poriadok

sissy27
23. máj 2023

môj ty boh, cez dva roky si hľadala solídny vzťah?? si sa mala najprv rozviesť... vydatú paničku nikto nikdy nebude považovať za solídny vzťah, vždy to bude len žena na sex...

matkahelka
23. máj 2023

to je ako toto anonymnej poradni. clovek nevie, ci da smiat, ci plakat

7miriam77
23. máj 2023

Kedze si vydatá, drzi sa v úzadí, co sa tyka citov....ved nema v tebe ziadnu istotu. Urcite uz nie je pubertiak, ktory sa bezhlavo zamiluje po prvom sexe. Bud rada, ze je úprimný...vela chlapov vela narozprava bla bla bla a skutek gutek. A neplanujes sa rozviest, aby si mohla mat pripadne aj normalny vztah?

banderaska29
23. máj 2023

láska nemá spôsobovat nikomu bolesť. ak sa to tak deje, nie je správna. vybrala si sa veľmi zlou cestou, ktorá k šťastiu nevedie a nikdy viesť nebude. si iba milenka, nič viac ani nebudeš. to je bohužiaľ karmicka dan za to, že ty si priamo umerne chladna tak k svojmu manželovi, ako je k tebe tvoj milenec 🙂 rozveď sa a s čistým štítom začni žit normalny život, nie tento špinavý tajny triler.

katkami123
23. máj 2023

A kde napíšem v inej téme, že milenky sú ten typ žien naivných hlúpych husičiek, tak nikto neverí. Tu ju lúč slnka berie ako uspokojenie si svojich potrieb zadarmo, lebo prostitútka stojí € a dotyčná je prekvapená, že sa mu z jej mindže nepodlamujú kolená. A baba v rokoch, co by už mala mať trochu rozumu.

jaskolka
23. máj 2023

Stále si vydatá, tak čo najorv poriešiť toto a potom milenca? Lebo on to kľudne môže brat, že ty chceš len povyrazenie a nie nový,seriózny vzťah. Dva roky si mimochodom ako stále vydatá hľadala seriózny vzťah? To fakt?
A úprimne, znies veľmi pateticky(on je môj lúč slnka🙈) akoby si išla písať básničky. Toto by odradilo aj mňa, nie to chlapa.

melanta
23. máj 2023

Tie 2 roky, ktoré si venovala hľadaniu solídneho človeka, si radšej mala venovať buď uzdraveniu manželstva alebo rozvodu. A mimochodom, hľadala si solídneho človeka. Ale veď ty sama nie si solídna, ak namiesto rozvodu podvádzaš.

pukina
23. máj 2023

segedin

viestta
23. máj 2023

Odkedy sa milenci musia aj milovat? Vsak v takom vztahu ide o ine veci ako o lasku.

banderaska29
23. máj 2023

@pukina 😀 sto bodov 😀

domkakvet
23. máj 2023

Tiez neviem preco by ta mal lubit, ked je to milenec a nemyslim si ze sa do teba zalubi ked ze vie ze si vydata a teoreticky jedneho vodis za nos, co posobi divne.

rhodesian
23. máj 2023

@pukina mňam, už viem čo urobím cez víkend, ďakujem 😁

@autorka rozveď sa , usporiadaj si svoj život, svoje city. Najprv sa zahoj z manželstva ktoré nevyšlo a až potom začínaj nový vzťah, lebo s takýmto nastavením mysle bude každý ďalší vzťah len trápenie, aj pre teba aj pre druhú osobu.
Ale aby som ti nebrala všetky nádeje, na začiatku môjho vzťahu s partnerom som bola ja tá ktorá si chcela len užiť, fyzicky ma veľmi priťahoval. On bol ten ktorý sa zaľúbil a ja som city veľmi dlho neopätovala (veľmi zlý predchádzajúci vzťah). Dnes spolu máme dieťa, dom a aktuálne riešime svadbu 🤷‍♀️
City môžu prísť aj neskôr, mne to trvalo viac ako rok.

moonlight1210
23. máj 2023

Ty hladas v milencovi to nenaplnene citove, co ti ma dat muz. Milenec neplanoval najst zenu, ktorej ma nahradzat jej muza (okrem postele). Z toho sa nedalo cakat ine, ako sklamanie.

Tu sa da bud zapracovat na manzelstve, alebo ak sa napravit naozaj neda, tak sa zacat pripravovat na samostatny zivot po rozvode a rozviest sa.
A potom uz ako slobodna riesit iny vztah. Tam bude vacsi predpoklad, ze dany muz to bude mysliet s tebou vazne, lebo presne preto si sa mu zapacila.

daja0760
24. máj 2023

Urob si poriadok v manzelstve, v hlave a na milenca sa vykasli.
Urob najprv sama seba stastnu a uprataj si zivot.

mamutka
24. máj 2023

Ako môžeš nájsť solídneho človeka, keď sama nie si vo vzťahoch vôbec solídna? Vydatá hľadá muža… akého asi môže nájsť?