Pochybujem že každá povie že najlepsi sex ma so súčasným partnerom/ v manželstve tak sa pýtam či tie u ktorých to tak nie, či vám nie je ľúto ak to tak bolo s niekym iným 😃
Žiadny vzťah nie je na 100% niekde chyba to, inde to.
Šťastne sú tie ktoré majú dokonalého muža ktorý je na 100% vo všetkom aj v sexe, potom sú tu take pre ktoré je sex v dôležitosti na 1.mieste a podriaďujú mu cely život a výberu si muža ktorý po tejto stránke bude 10/10 ale v iných možno 3/10. A ja mám síce muža po všetkých stránkach mimo sexu 11/10 dovolím si povedať 😂ale žiaľ sexualna stránka bieda. On ako keby ho nepotreboval ( pri ňom som zistila že vôbec neplatí ako kazdy muž potrebuje stále sex a stále nan mysli) a ja som to nejak neriešila lebo v živote sú pre mna podstatne skôr iné veci ten sex je skôr ako zábava, užitie si čo teda nepotrebujem 24/7. Tak ma zaujíma ak sú tu na tom niektoré ženy podobne či v pohode fungujete alebo mavate obdobia kedy vás to trápi a utekate myšlienkami inam či pripadne ľutujete.. hlavne ak máte s čím porovnať pretože ďalšia vec - myslím si že žena ktorá mala viac partnerov má isto favorita čo sa sexu týka a možno s ním nie je lebo jej terajší spĺňa celkom iné veci. Verím a myslím si že sú aj ženy ktoré by povedali že ten môj síce v sexe ke super ale inak mame dosr problémov, má veľa zlých vlastnosti atd ..
ja v mojom živote mám muža s ktorým to po tejto stránke šlapalo neskutočne a aj po rokoch ta chémia medzi nami je extrémna ( lebo k iným veciam sme sa ani nedostali, keby chémia opadla možno by nezostalo nič) ale v žiadnom prípade nechcem prísť o takéhoto chlapa ako mám. Len mi teda je ľúto že ešte aj v tejto sfére to nemôže byt dokonale ale asi je to daň za to že nemôže byt všetko naozaj uplne dokonale.
@nikpa jasne nebudem sa pýtať nezáleží čo prečo ako ale podstatu si pochopila .takze nie som sama ktorá žije tak že som šťastná a lubim ho ale sex je akoby samostatna kapitola a keby som sama, viem kde vedu moje kroky
Myslíš že dá sa takto fungovať dlhodobo ?
vsetko moze byt dokonale.. ale ked sa niekde uspokojis s malom, dalej sa nedostanes
Presne takeho som mala a viac nez tri roky som s nim bola, lebo som wir hovorila, ze ved to je len sex. Omyl. Jedine som z toho vztahu vysla frustrovana a lutovala, ze som to neukoncila skôr.
Potom som mala vztah kde som si myslela, ze sex je najlepsi v mojim zivote a po case ma zacal dotycny mlatit, tak to mi za to neustalo.
A ked som stratila nadej a myslela si, ze ostanem sama, stretla som mojho muza, otca mojich deti a az ten mi ukazal, co je to sex - po vsetkych strankach, laska, porozumenie a starostlivost.
Cize ano, 100% match naozaj existuje, netreba vrat vsetko a utesovat sa, ze iny to maju horsie a radsej toto ako tymto.
Ako stale hovorim, na kazdy hrniec existuje dekel. A sex je vo vztahu na prvom mieste. Myslim to tak, pretoze bud ho nepotrebujes - tak isto to MUSI mat aj tvoj partner alebo ano. Ak to nesuladi tak to nie je len slast a okorenenie vztahu, kt ho vlastne robi partnersky ale je to utrpenie.
@reanda ja celkom nesúhlasím. Sú veci na ktorých sa sa pracovať ale sex je niečo vyslovene pocitové, nedá sa prikázať reakciám tela teraz rob toto a cit sa takto. Časom vekom vidím že dá sa niekoho čisto milovať ale vzrušovať neskutočne nás už nemusí. Ani si neviem už veľmi predstaviť robiť s mojim nejaké veci ktoré by som robila inde, nemala by som tu z Toho take pocity a napriek tomu si nemyslím že by sme sa mali rozísť lebo ako píšem ten sex nie je u mna nad všetkým iným. Akurát ľúto mi to je
@rebrambora pekne povedané a ak sa môžem spýtať ako dlho si s terajším manželom? Lebo zase nemôžme celkom ani porovnať ak je niekto pár 3 roky a ešte to tam iskrí a niekto už napr 15 tak kým sa ti 3rocni dopracujú k 15 môže byt dovtedy všetko 100x inak možno spolu ani nebudú alebo si už ani pusu nedajú
Mala som takého, potom som bola s iným 11 rokov, nevravím, že sex nebol super, ale vždy bude môj favorit ten, ktorý bol pred ním 😁
a kto pise, ze mas na tom pracovat? veci bud sedia, alebo nesedia, ked ti raz niekto v niecom nesedi, mozes na tom pracovat, kolko chces, dokonale to nebude.. ale sama si si vybrala, urcila si sexu jeho miesto vo svojom zivote, tak to tak mas.. ako pisem, dalej sa nedostanes a mozes do smrti lutovat.. tvoj vyber
@sheila121 ťažko povedať ako u mna lebo to čo mám beriem ako je, nemám za sebou búrlivú minulosť iba jedného som tak mala.možno keby vzťah nemám tak teraz v tomto veku poviem niečo iné ale keď som bolamlada a našla som si vzťah ktorý je vyhovujúci až doteraz tak sa už kvôli sexu nerozidem
Ale viem že keby som teraz sama a budem si hľadať iného tak určite by tam zase bola chémia a kopec sexu atd
ja som to vzala z opacneho konca. s muzom sme najprv spolu len spavali cca pol roka, az potom z toho bol vztah, manzelstvo, deti. cize ja mozem s rukou na srdci povedat, ze moj muz je pre mna v posteli king kingov a v zivote som nemala lepsi sex s nikym a nasimi spolocnymi rokmi sa este co-to zlepsilo. co sa tyka postele, nevymenila by som ho za nic na svete! ani ako otca a manzela by som ho nevymenila! co sa tyka toho ostatneho, byvali partneri boli lepsi.ale pozitiva tazko prevysuju negativa, po 15 rokoch ho menit nechcem.
@sheila121 sú ženy ktoré keby je sex zly tak nechcú ho neberiem to nikomu každý má preferencie .ja mám sex rada a chcela by som ho určite iny ( ale úprimne skôr s niekym iným 😅) ale stále je pre mna viac všetko ostatne preto to mám takto. A možno v inom vzťahu by sex bol super iz navždy ( aj keď tomu moc neverím) a aj iné by bolo všetko ok ale Netúžim ísť do niečoho nového
Neviem si predstavit byt vo vztahu kde nefunguje sex. Ale kazdeho vec samozrejme. Takze ja mam 10/10 aj po 10 rokoch. A nie, nebije ma ani ma nenuti mu vyvarat ci prat. Je to samostatny clovek s ktorym si delime ulohy a rozumieme si aj v inych oblastiach. Chlapi nie su bud impotenti skveli v inych veciach alebo sexualne masiny neschopne ostatneho zivota.
@sheila121 tak zas, ale ty nie si sexualne zalozena. ved si tu neraz pisala, ze sexujete 1-2x mesacne. cize ste sa nasli dvaja taki, ktori sex nepotrebuju. ja by som s takym chlapom nemohla byt a rovnako ani moj muz s takou zenou.
@tanyag ak dobre chápem teraz nie si ani s jedným hej? No u mna podobne tento vzťah 12 rokov a to predtým vzťah celkom nebol ale dodnes stačí že ho vidím 😅 ono to občas fakt zamrzi hlavne keď som sama a ozaj mám chuť že vidím trebárs na instagrame nejaké fotky videá plne vášne 😂 a viem že nie toto ja už nezažijem pokial budem v tomto vzťahu ale naozaj sa preto rozísť ? Keď je inak môj chlap úplný manžel materiál ?
@maranta_leuconeura jasne že nie preto som aj písala vyššie že šťastne tie ktoré majú všetko ale napriek tomu vidím v okoli širokom všetkých koho poznám že mám naj partnera čo mi hovoria aj ostatní lebo vidia vedia to aký je .. a to navonok nevedia ešte v súkromí ale toto už nevedia 😂 čiže súdim tak že iné ženy čo viem akých majú chlapov ktorí nie sú zlí ale oni samé vedia že nie sú az takí top , mozmo taký obyčajný priemer + sex a ja mám síce top no minus sex
A stále by som do života nechcela to čo majú oni len kvôli tomu sexu ktorý tiež možno nemajú úžasný ale aspoň ho majú častejšie ako ja 😃😃
Autorka tak ale na tom asi musis zapracovat s muzom, nie len cakat ze to bude dokonale samo od seba
@autor
Nie som ani s jedným 😉 a nie, ja osobne by som nezahadzovala manželstvo len kvôli tomu, že s niekym som mala lepší sex. Skôr by som popracovala na tom, prečo v mojom súčasnom vzťahu/manželstve ten sex pre mňa dokonalý nie je. A to je komunikáciou a priamo by som partnerovi/manželovi povedala, čo sa mi páči, čo nepáči, čo by som chcela a taktiež by som si vypočula jeho stranu a skúšali by sme spolu nájsť kompromis, ak by to šlo. Ak nie, tak by som sa zmierila s tým, ako to je, ak by bol úžasný manžel, otec.
Skus sa ho opytat na jeho sex. sen.. mozno nejaky ma, a keby si mu ho splnila, ktovie. Snad by ho to prebralo k zivotu.
Mam to veeelmi podobne ako ty. Moj muz je skvelo skvely, sexualna predpospizicia (ak chapes co tym myslim..) a intenzita je biedna
. A trapi ma to velmi, ja sex potrebujem ako dobitie energie,zahnanie starosti,reset hlavy,potrebujem sex na lasku ale aj lasku na sex.. Nezvykla som si,su aj hadky niekedy.. sme spolu velmi dlho.
@katuskamala1 a zvazujes rozchod či takéto myšlienky vôbec? Od neho dotyky idu ale skôr take poviem dotyky láskavé 😃že pusa, po tvári po vlasoch atd ale intímne nie čo sa týka sexu on je nastavený len na vlastne potesenie, jeho nebaví robiť v tomto niečo pre mna. Povieme že je to sebecké ale v sexe má každý robiť čo mu je prijemne a jednoducho on by to robil len preto že ja chcem. Čiže žiadna hravosť dravosť pred sexom ale len aby to bolo, aby on bol a nejako moje ženské telo ako take nie je pre neho nejaký spúšťač už chute ale skôr len to keď tu chuť on dostane lebo telo si to pýta. Asi vieš o čom hovorím . Väčšinou to takto majú ženy, u nás je to opačne.
Tiež možno keby dám pred neho 20 ročnú s dokonalým zadkom novú nepoznanu by aj tu chuť dostal 😅 ale jasne že to robiť nebudem 😃
@autorka Viac nez 10 rokov.
On ma 2 deti z prechadzajuceho vztahu, z nasho spolocneho som teraz tehotna s tretim.
To podotýkam môžem mat 10tich na každý prst keď už by šlo o to ako vypadam ja ale nikoho nebaví dokola rovnaká tvar a telo a zvlášť keď niekto nie je nejaký sexuálny priekopník o to viac to časom ide dole keď sa obkukane jeden druhému. A nie nepomôžu veci typu daj si sexi prádlo keď pod ním stále budem ja😃
Tak o tomto by som mohla asi aj knihu napísať.
Možno nejakú satiru alebo paródiu. V zavere som dospela k tomu, že radsej mat milujúceho chlapa, co by aj dušu za teba dal, ako kanca, s ktorým by som mala neviem ake sexuálne orgie do nebies. Zažila som a za mňa nikdy viac. Spravidla títo kanci majú super chémiu s nie jednou samickou, ale svoju úžasnu schopnosť si potvrdzujú horom dolom. Zasa len osobná skúsenosť, je to zakon, čím väčší samec, tym viac mileniek okolo a tvoje pohmkavanie nad tvojim samcom mi pride naivne, ver tomu ze on ma chémiu so všetkými ženami, nielen s tebou. To sú proste take tie typy a teraz vôbec nemam na mysli nejakú a priori atraktivitu, praveze vôbec. Skor je to kombinácia vlastností a vyžarovanie..
tak vypada to tak, ze ste s muzom priatelia a nie partneri.. v partnerstve muz/zena musi fungovat vzajomna sexualna pritazlivost a zdaleka to nie je iba o tom, ako vypadas (a teda vobec tam neplati ziadna 'okukanost') .. ak nefunguje, nie je to partnersky vztah.. isteze, da sa zit aj s kamaratom.. ale nie je to funkcne partnerstvo.. a ta nefunkcnost sa moze prejavit v mnohych oblastiach... aj na detoch mimochodom..
Za mna to co mate vy, ze on je sebec v posteli, tvoje pocity alebo uspokojenie su mu ukradnute a chce si len vypraznit vajcia... to sa musi prejavovat aj inde v zivote, neverim, ze nie. Za mna je takyto nesulad v sexualnom zivote uplne nepriechodny. Uz ina pozadovana frekvencia (v zmysle raz za mesiac verzus 3x za den, co sa neda urobit kompromis) by bola problematicka, ale toto je uplne... mna by tento nezaujem tak ranil, ze by som s tym clovekom nedokazala bezne fungovat.
@maranta_leuconeura to nemusi byt sebectvom.. mozno on o inom rozmere sexu ani netusi.. a mysli si, ze tato vzajomna masturbacia je to ono.. autorka aspon vie, ze nie.. kazdopadne je to cele smutne.. lebo presne, ako si napisala, neverim, ze sa to prejavuje len v sexe.. to sa musi odrazit aj v citoch .. a zenska sa len klame, ze vsetko ostatne je ok.. alebo nic lepsie (okem toho sexu) zatial nezazila, tak si mysli, ze teda to ostatne je v pohode..
takto marnit zivotom ☹
Áno mám a nie, nie som s ním. Ďalej to tu rozoberať nejdem ale beriem to tak ako si to niekde v texte spomenula. Že nemôžme mať všetko a isté veci sú konkrétne v mojom hodnotovom rebríčku vyššie.