Máte s partnerom otvorený vzťah?

9. feb 2023

Žienky ste tu niektorá ktorá máte s partnerom otvorený vzťah? proste si navzájom doprajete obaja aj niečo iné? My sme si s mužom povedali pred časom že by to chcelo aj niečo iné po rokoch pre oboch, s tým že by tam nebola emocionálna nevera.

Poprosím tie ktorých sa to netýka a majú potrebu len vyrývať aby nekomentovali, ďakujem!

777januska777
9. feb 2023

Neverím, zeby tam po čase nebola aj emocionálna nevera, ono sex je veľmi úzko spojený s citmi. Veľmi dobre porozmýšľajte nad tým, je to tenký lad.

goodidea
9. feb 2023
blondiee83
9. feb 2023

Fakt si myslis, ze ti sem niekto otvorene napise - vsak sama si zadala otazku anonymne...
Poznam zopar parov (nie su to blizki znami), ktore maju (mali) otvoreny vztah-dva su este spolu, jeden uz rozvedeny. Ale treba si uvedomit, ze pokial nezijes v statisicovom meste, tak to bude verejne tajomstvo - taketo veci sa malokedy podari utajit. Cize okrem rizika, ze sa jeden z vas moze zalubit a teda vazne ohrozujete svoj vztah, musis ratat aj s tym, ze sa tieto vase praktiky dostanu do usi vasich najblizsich, co nemusi byt najprijemnejsie.

dzulli1980
9. feb 2023

Máš takéto fungovanie odskúšané v praxi? ... nič to s Tebou po emocionálnej stránke nerobí? ... či ste to s mužom riešili čisto v teoretickej rovine? ... lebo na takýto vzťah treba mať povahu ...

drbig5
9. feb 2023

Nemam s tym skusenosti doma, lebo moja polovicka by na to nepristupila, ale mam skusenosti z minulosti s takymito parmi. A dodnes funguju a tisko im zavidim 😉

alexka89
9. feb 2023

@drbig5 a čo im závidíš?že sa podvádzali?...že mali ine penisy a vagíny? 🤢a sľúbili si vernosť pred bohom ..či nechápem 😶

drbig5
9. feb 2023

@alexka89 to vy take zakomplexovane osoby nikdy nepochopite.

alexka89
9. feb 2023

@drbig5 zakomplexovan@? To si ako NATO došla?tak keď nezaujem a hnus z takého otvoreneho žitia majú zakomplexovaný tak potom to je aj tvoj muž ...a teba takú dokonalú by som. Na jeho miesta kopla do rici a potom hura pre teba-otvorena pre každého😆

beata_k
9. feb 2023

Je to tenky lad. Nemas zarucene, ze sa emocie nedostavia. Potom ti ostanu len oci pre plac lebo muz sa s tebou rozvedie.

babulkomale
9. feb 2023

Ano doprajeme, zakusky, sporty, konicky...

dadis
9. feb 2023

@drbig5 @alexka89 Prestante, kazdy nech si zije, ako uzna za vhodne. @autorka ja take pary nepoznam, aj keby poznam, tak neodsudzujem zivoty inych. Ale uprimne, keby mi to navrhol partner, tak asi nebudem vediet, co si o tom mysliet 🤷‍♀️. Asi by to bol zaciatok konca..

mirkava
9. feb 2023

Tak toto nikdy fungovať nebude. Akože ja som dosť otvorená kedacomu, ale vážne otvorený vzťah? Večer sa stretnúť a povedať si kto kedy s kým... poviem mužovi: v sobotu mam sexualne rande 😁... skúste radšej spolu poexperimentovat v sexuálnej oblasti, prípadne zájsť za sexuologom, alebo do poradne. Otvorený vzťah = koniec vzťahu.

ahoj0
9. feb 2023

Ak ste s tým obaja v pohode tak načo ti je názor iných?
Ja som mala otvorene vzťahy ale len s tým že otvorene boli od začiatku aj do konca s vedomím že nikdy sa neuzatvoria a nikdy si s nimi nebudem zakladať rodinu. Pretože rodina sú dvaja a ak majú možnosť mat deti tak dvaja plus deti.

hope87
9. feb 2023

Urcite je mnozstvo parov, ktore takto funguju a vztah im kvitne a praveze im to tak vyhovuje. Ale takisto je mnozstvo takych, ktorym to prestalo fungovat, prave kvoli tomu, ze zacali "sexovat" s inymi. Mohli tam prist city, zistenie jedneho, ze toto nie je to, co chcel a druhy sa toho nechce vzdat alebo zistenie, ze ten moj partner nie je taky dobry v posteli ako ti "ostatni" a ze po nom uz netuzim. To, ako velmi to chcete a ci to urobite je len na vas a ziadne rady na MK vam nedaju odpoved, ci to vas vztah zlepsi alebo naopak, znici...

athom
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mirco50
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tanyag
9. feb 2023

Áno, ak chceš napíš mi súkromnú správu, nebudem to tu rozoberať verejne 😊

dianka555
9. feb 2023

A ty by si to chcela? Tak že by si niekoho našla na sex, výlety atď. Ak ti to manžel navrhol už niekoho má, alebo už si niekoho vyhliadol. Záleží na vás dvoch. Či si s niekým len užívate, také spestrenie, iný druh sexu. Alebo aj dovolenka s novým objavom.

maranta_leuconeura
9. feb 2023

Moji kamosi to tak maju, uz roky. Je pravda, ze do ich vztahu uplne nevidim, ale tak, su stale spolu 🤷😁 Pokial viem, tak preferuju jednorazove zalezitosti s inymi. Ale je to o tom, ako si to dohodnete. Hlavne je, ze to musite tak chciet obaja.

vilma7
9. feb 2023

Tak ja si nejako neviem predstaviť ,.si to rozdávať s niekým cudzím a už tobôž nie s nejakým známym, susedom atď.
Len ako píšu vyššie, je to veľké a nezvratné riziko.

foterlotor
12. feb 2023

@mirco50 preco spamujes vsetky prispevky??

lavinis
12. feb 2023

@777januska777 nie, nie vždy a nie u každého, ľudia naozaj majú sex aj bez citov, aj ženy. Aj keď muži viac

maranta_leuconeura
12. feb 2023

@vilma7 a muz je cudzi alebo znamy? 😁

vilma7
12. feb 2023

@maranta_leuconeura tak keď.je to manžel (muž) tak už asi nie je cudzí.

maranta_leuconeura
12. feb 2023

@vilma7 ja len ze si pisala, ze si to nevies predstavit rozdavat si s niekym znamym 🤪

vilma7
12. feb 2023

@maranta_leuconeura je.myslene mimo manželstva, o tom je téma.

dorinecka45
3. mar 2023

Ja nepoznam nikoho kto by tak zil, ale mam par otazok.ak taketo pary maju deti, ako to riesia?ked chce ist muz, neni problem.ale co ta zena?to mu povie ze zlatko dnes je moj vecer uloz deti, pridem rano?a kde sa hladaju ti dalsi partneri?toto sa pytam uplne bez rypania, zo vsetkou vaznostou.alebo je to je to skor tak ze o tom radsej nevedia navzajom a robia to aj tak potajomky? Pri mladych ludoch co nemaju zavazky si to viem predstavit,ale neviem ako je to ked uz maju rodinu,spolocne byvanie atd

maranta_leuconeura
3. mar 2023

@dorinecka45 tak ako sa dohodnu. Niektori o tom nechcu vediet, niektori o tom nepotrebuju vediet, ale vypocuju si a niektori zas chcu vediet aj podrobnosti... A preco by nemohla zena odist a nechat deti ma starost otcovi? To som nejak nepochopila.

dorinecka45
3. mar 2023

@maranta_leuconeura no prave preto sa pytam, ze sa domnievam ze o tom skor nechcu partneri vediet.a teraz si predstav ze ta zena ma dohodnute rande, tak ked vecer chce ist tak je to uolne jasne kam ide...to su take detaily,ale podla mna dost dolezite.jasne ze zeny chodia aj s kamoskami von a tak, takze mize povedat ze ide s babami von, ale ten chlap aj tak bude vediet ze asi sa ide nieco diat.kdezto chlapi ked niekam idu tak zeny ani netusia.proste mi to pride od zaciatku take nevyrovnane.musia tam byt asi fakt velmi silne pravidla nastavene

dadis
3. mar 2023

@dorinecka45 Rozumiem. Tiez si neviem predstavit fungovat v otvorenom vztahu, najma ak tam su deti. Ale ludia su rozni, ak im to vyhovuje... Ale ja ozaj nevidim rozdiel v tom, ze ide von muz alebo zena. Aky v tom vidis rozdiel?