Máte energiu sa večer milovať po celom dni pri deťoch?

4. mar 2022

Povzbudte ma, lebo od nového roka sa začínam trošku trápiť.
Máme s mužom dve deti, obe sú momentálne doma, mladšie má pár mesiacov a staršie naobed nespí už.
Keď sme mali jedno dieťa, milovali sme sa denne (v dni kedy nepracoval muz), zväčša kým dieťa naobed spalo, lebo večer nebola veľakrát energia a čas.
Avšak pri dvoch to nevieme skĺbiť, chuť máme obaja ale cez deň. Príde večer, buď zaspí muž pri uspavani dieťaťa alebo ja kým vecer cvičí občas, alebo len sedíme vedľa seba bez života od únavy. Mrzí ma to, za týždeň čo bol doma sme mali sex jedenkrát. To je žalostne malo aj pre mňa. Nejako nám to nevychádza alebo keď nám to už už vyjde tak sa jedno dieťa zobudí 🤦😶 najradšej by som využila čas cez deň kým je aj energia aj chuť avšak staršie dieťa naobed nespí a nemame ani pár minút len na seba

girl2524
4. mar 2022

A keby ste ju poslali babke na varovku raz za cas?😀

simsalabim
4. mar 2022

Mozno ma tu skritizuju, ale co tak posadit pred TV a zamknut sa v spalni?

autor
4. mar 2022

@simsalabim asi to bude sčasti výhra, jedine skĺbiť mladšie kým bude spať a rozprávka staršiemu... Akoze o dvojminutovku by sa dalo, ale zas neviem dlhodobo takto fungovat

autor
4. mar 2022

@girl2524 nemame

danieladugard
4. mar 2022

No.. ano.. mame dvojicky 8 mesacne, 3 rocnu dceru, ktora naobed nespi a obaja chodime na 3/4 uvazok do roboty. Pri dcere sme boli asi unavenejsi ako teraz. A to ma manzel 41, ja 30. Inac sme riadne vyflusnuti, ale tak.. 3-4krat do tyzdna sa tulime 😋

autor
4. mar 2022

@danieladugard wau, tak asi posnažím sa trošku oddychovať aj cez deň nech mi večer ostane energia lebo chuť je 😅

leona45
4. mar 2022

Ja ani muz uz večer nemame energiu, zak my tiez dame deťom tablet do ruky a zavrieme da do spálne.

aneta129
4. mar 2022

Neviem kde mas muza teraz ale namiesto toho by si mala s nim sexovat, keď tak vekmi ti to chyba ako sa tu radiť na MK...

autor
4. mar 2022

@aneta129 v práci moja drahá

vanda323
4. mar 2022

Ja nemám vôbec energiu na to.....
Počas tehu som nemohla, teraz sa mi nechce a som ešte aj po sekcií takže asi chudák môj manžel, ale ja ani len chuť nemám do toho som rada že ležím

autor
4. mar 2022

@vanda323 pri mesačnom bábätku sa ti nedivím teda 😍

vanda323
4. mar 2022

Však 😄😄😄
Manžel už tak pofiderne pozerá po mne ale ja sa robím že má strašne bolí jazva ešte aspoň 5 x denne to spomeniem 😄😄😄😄

elizabet173
4. mar 2022

zredukovať z domácich prác čo sa dá, oddýchnuť si počas dňa, nemusí staršie poobede spať, kým spí mladšie, uvelebíš sa s ním na posteli, na sedačke, budete si čítať a oddychovať

janickacrazy
4. mar 2022

Veď si ráno privstante. My s mužom sme dosť extrém, ale my sme mali sex denne aj pri malých deťoch. Dokonca aj ráno o 5 pred prácou. Poviem ti, že pri väčších deťoch to tiež nie je úplne jednoduché zorganizovať, ale keď sa chce, všetko ide.

littlefiona
4. mar 2022

Ja ani nemám deti, teda keď nerátam partnerovo a večer sa mi teda nikdy po celom dni nechce sexovať, mne chutí len ráno, alebo cez deň🙂 večer sa už len chcem zababušiť do perín a pre mňa by to večer bola len povinná jazda.

didi2102
4. mar 2022

Ja mám dve deti po sebe, sme bez pomoci,manžel robí v zahraničí čiže je málo doma a aj keď je tak ma homeoffice,my sme sa.rozhodli že nech budeme akokoľvek unavení a.deti zaspia,sadneme si spolu do obývačky a máme cca 2h pre seba,milión krát sa stalo že sa.mensia zobudila a ja som odbehovala, alebo že som bola extrémne unavená no prekonala som sa,sex nemáme kazdy deň keď je doma a stane sa že je po mesiaci doma týždeň a znovu ide na 5tyzdniv preč a my za ten týždeň máme sex len 1x čiže za 2m v podstate ale snažíme sa byť spolu,tráviť čas bez detí aspoň večer kúsok,možno aj vy sa skúste prekonať , otvoriť si vino dať si pohár, pozrieť film , toto je taký čas proste pre nás dvoch

pininka1
4. mar 2022

Nikdy som s tym nemala.problem aj ked mame tri deti. Pre mna je milovanie relax a vzdy sa na to tesim.

aneta129
4. mar 2022

@didi2102 ona chce trtkat ne tv pozerať haha

autor
5. mar 2022

@janickacrazy spí s nami bábo a vstáva o 4-5 takže skôr sa ani nedá a muža nebudim, spí aj keď sme my hore. Len potom veľakrát práve ja o deviatej či desiatej večer som úplne ko.
Skôr to poriesime asi cez deň kým staršie zabavime 😑🤣
Keď budú navštevovať škôlky a školy bude práveže super, obaja máme smeny a nerobíme pon-pia.

autor
5. mar 2022

@didi2102 ten čas spolu trávime, to sa dá aj pri deťoch aj večer si muž otvorí občas vínko či pivo a rozprávame sa...deň e chodíme na spoločné prechádzky... Skôr na samotný sex večer už nemám energiu, lebo vstávam okolo 4-5ranoa večer máme kľud až okolo pol deviatej.
Celý deň s deťmi, domácnost. Cez deň nepociťujem únavu, ale ako obe deti zaspia tak ja sa ledva postavím z gauča do kupelky ..
Ďakujem za úprimnu odpoveď 🙂

autor
5. mar 2022

@pininka1 relax na ktorý treba energiu a keď ficim 16-17h na nohách tak asi ťažko tu energiu nájdem keď už večer som rada že je večer a si sadnem. Trvá to takto druhý mesiac tak snáď nájdeme nejaký režim
Problém že mladšie začalo menej spávať a staršie cez deň vôbec 🤣🤣🤣
A v deň kedy som aj vyspatá bola aj čas večer bol tak muž zaspal s deckami večer 😅 takže nie je to len o mne mooc ale o Tom to nejako zladiť 🤣

autor
5. mar 2022

Ďakujem za odpovede 🙃🙂🙃🙂

pininka1
5. mar 2022

No ja som mala druheho takeho ze v noci bol hore kazdu hodinu a cez den spaval.po pol hodine. Nikdy som nezazila taku unavu. Ale napriek tomu prave preto ze to milovanie je uplne ina cinnost ako praca okolo deti som sa na to tesila.

autor
5. mar 2022

@pininka1 ale ja večer nemarnim čas pozeraním tv, ja porobim poriadky niekedy, dovarim ak treba, dám seba dokopy a padám do postele spať 😀 niekedy sa vybodnem na všetko a hodím len sprchu, zuby a idem spať aj o deviatej, neskôr jak po 10nechodim veľmi už takže hocijaká činnosť má unavuje 😀 ale musím asi zvoľniť cez deň.

tuzime_po_splynuti
25. sep 2022

súhlasím s tým názorom že sa zamknite do spálne alebo do kúpelky a tých čo ja viem 15 minút, ja viem že je to málo, ale aj to by vám mohlo stačiť na krátke milovanie a aby ste sa obaja stihli aspoň raz urobiť. Ale podľa mňa ty aj viackrát, hlavne ak máš na to chuť za celý deň.
A ako ste to teda vyriešili?