Máte aj vy staršieho muža?

13. júl 2020

Baby.
Ktorá máte staršieho muža 10+ rokov.
Ako sa pri ňom cítite?
Správa sa k vám rovnocenne ako partner?
Ak máte deti. Chceli ste vy ci on prvý?
Sexualna stránka v com vyhovuje, v com nie?
+Dalsie rady,typy.

Velmi ma chce jeden muz, ktory je o 12 rokov starší. Neviem, aj ma k nemu niečo ťahá ale neviem.
Ďakujem za každú radu od vás.

luccija
13. júl 2020

Koľko máte rokov?všetko je individuálne, ale príde čas kedy to pocitis cca 45+ - 60r, ale pre veľa ľudí je to vzdialená budúcnosť a pri dnešnej rozvodovosti...ja som chlapa o 10 r staršieho nechcela a som rada, keď som ho videla😊ostatné otázky sú úplne zbytočne kto chce skôr deti, čo sex....

zuzka251
13. júl 2020

Podľa mňa nie je vek veľmi podstatný. Mala som partnera staršieho o 3 roky aj o 12 rokov a paradoxne, na tom mladšom ma prekvapilo v niektorých oblastiach dospelé správanie a na tom staršom veľmi detinské a nepochopiteľné na jeho vek.. Býva to tak, že pri staršom nápadníkovi ti začne blikať kontrolka, či je to ešte ok a aké to bude, no podľa mňa naozaj veľmi závisí skôr od povahy človeka

autor
13. júl 2020

@luccija
@zuzka251 čo ho poznám a aj z okolia viem, že je normálny, normálny myslím tak, že sa na nič nehrá. Býva sám, nemá deti, prácu ma veľmi dobrú a je s ňou spokojný.

gladys_07
13. júl 2020

moj muz je starsi o 15 rokov.
citim sa pri nom velmi dobre 🙂
berie ma ako rovnocennu partnerku, je ale aj velmi starostlivy a vie mi ponuknut iny pohlad na svet/problemy ako to bolo u mojich rovesnikov.
deti chcel ako prvy on
o sexualnej stranke anonymnej autorke pisat nejdem
dalsie rady a typy...nutim ho chodit behat, drzat si vahu a chodit na preventivne prehliadky :D

ja som nebola v ziadnom vztahu predtym taka stastna ako teraz. Ale to nema nic s jeho vekom, je to proste dobry chlap

autor
13. júl 2020

@gladys_07 ďakujem ti velmi 🙂

0silvia0
13. júl 2020

tiež mám manžela o 11 rokov staršieho. Sme spolu 20 rokov. Deti chcel on prvý, bol a aj je starostlivý a berie ma rovnocenne a aj vždy bral. Je veľmi veľkorysý. Ale to nebude asi vekom, ale povahou a osobnosťou. Sexuálne záležitosti tiež odmietam anonymovi písať, ale toto tiež asi záleží na naladení konkrétnych dvoch ľudí.

autor
13. júl 2020

@0silvia0 ďakujem 🙂

d_anica
13. júl 2020

Ja mám muža o 19 rokov staršieho, sme spolu 14 rokov a spoznali sme sa keď som mala čerstvých 20. Sme spolu spokojní, obaja sme cítili, že patríme k sebe, aj keď trochu som ten vekový rozdiel na začiatku riešila... Sme rovnocenný partneri, nikdy sa ma nesnažil vychovávať, ani inak nedával najavo ten vekový rozdiel. Netvrdím, že to nebolo niekedy ťažké, a že som ten rozdiel necítila, ale väčšinou to bolo spôsobené skôr okolnosťami. Dieťa sme chceli obaja, muž by bol pristal aj skôr, ale nerobilo mu problém počkať pár rokov. Čo sa týka vzhľadu, môj manžel vyzerá o dobrých 10 rokov mladšie ako je jeho vek, ale to je asi genetika (jeho brat aj otec to majú rovnako). A naopak, on je rád, že má mladú ženu, hovorí mi vždy zo srandy keď stretáva svoje známe, rovesníčky 😂 Osobne si myslím, že na veku nezáleží, keď si dvaja sadnú a je tam chémia je jedno koľko má kto rokov...

veronikaa1998
13. júl 2020

Ahoj. Ja mám priateľa staršieho o 10 rokov a máme super vzťah. Nepociťujem vôbec ten vekový rozdiel. Sesternica ma o 18 rokov staršieho priateľa a majú dokonalý vzťah. Fakt úžasný, radosť na nich pozerať. Veľmi dobre vychádzajú spolu, vôbec sa nehadajú, všetko je medzi nimi dokonalé. Niekedy im až závidím že ako im je dobre. 😄 veľmi sú šťastný spolu. 🙂

autor
13. júl 2020

@d_anica potešila si ma, vďaka ❤️

autor
13. júl 2020

@veronikaa1998 vďaka 🙂

angela85
13. júl 2020

Tu skôr ako vek je podstatné jeho povaha,skúsenosti atď. Môj muž je odo mňa o 9 rokov starší. Sme spolu 12 rokov a máme spolu skvelý vzťah,vo všetkých smeroch. Možno zo začiatku som cítila rozdiel,kým sme sa úplne nespoznali,ale to bolo skôr z mojej strany.

sunny8
13. júl 2020

Vek je doslova len číslo.

mon895
13. júl 2020

Moj muz je o 11.5r starsi odomna dieta som chcela ja skor ako on - on ma dotlacil najskor doooncit skolu a zamestnat sa. Sme spolu vyse 9r a som spokojna

simuskaaa123
22. júl 2020

Mam frajera o 12 rokov staršieho. Ja mam 21, on 33.. Sex s nim je asi najlepší co som kedy mala. Co sa týka názorov, tak v niečom sa zhodneme a v niečom nie. Co sa týka deti, na rovinu som ju povedala ešte pred vzťahom, že budem s mojom ešte 2 roky doma, potom na rok do roboty a až potom deti.. Keby náhodou chce skôr, tak aby sme spolu ani nezačali.. A vidím rozdiel vo veku najmä v tom, že skúšali sme to pred 5timi rokmi a fakt som bola mladá..

elinosar
4. aug 2020

Mam o 22 rokov starsieho muza. Nie je to s nim lahke kvoli jeho povahe. No aj tak sa lubime.

jennifer007
13. sep 2020

Tiež mám staršieho o 11 rokov, on ma 2 deti z prvého manželstva a teraz čakáme naše prvé spoločné dievčatko. Mala som obavy ak mám byť úprimna na začiatku keďže ja som po dieťati veľmi túžila a nevedela som ako sa môj muž zachová... Je však strašne pozorný, milý lepšieho manžela by som si ani nevedela predstaviť 🥰 všetko je o komunikácii a to ze sme si sadli asi vo všetkom 😊 ale to musíš cítiť