Tak dievčatá prosím vás o radu. Než napíšete prosím premyslieť si to. Máme komunikačné problémy. Nechce nič riešiť. Dokonca vybehol na mňa aj dcéru slovne. Tak som potom aj ja naňho. Nechce sa o tom rozprávať a tak som usúdila že je lepšie skončiť. Už sa toho nahromadilo. No nastáva ako deti. Nemajú radi zmeny,vzťah si moc sním nemaju ale bude to problém. A ďalší problém zarábam málo. Bolo mi aj veľa krát vykricane že on je tu pán. Ako ste potom fungovali? Ako to zvládnuť? Ďakujem vám za rozumné komentáre.
Nepíšeš koľko rokov majú deti, či pracuješ momentálne, či máš rodičov, ktorí by ti na začiatku mohli pomôcť. To sú dôležité veci, lebo samozrejme odísť je ľahké, len treba si premyslieť, či to sama zvládneš finančne s deťmi. Podľa toho sa aj zariadiť.
@denkabemommy
@janickacrazy starám sa o mamu. Takže pomoc nemám. Byt je môj a to je tak všetko
Tak super, že aspoň byt je tvoj, to je veľká výhoda. Si na opatrovateľskom? Tak to asi nebude úplne jednoduché.
@denkabemommy dobrý deň, ako sa dá v manželstve našetriť bokom?Veľmi ma to prekvapilo, že sa to dá lebo pri rozvode a delení majetku prídu na všetko a všetko ide na 1/2.To je často problém manželstva....Ďakujem za cennú radu
@danulienkalienka hotovosť sa ťažko dokazuje, nik vám predsa nepríde domov a nepríde prehľadávať skrine, či tam niečo nemáte 🤷🏼♀️. Snáď stačí taká odpoveď 🙂
Daj mu len jednu otázku a podľa toho budeš vedieť na čom si. Spýtaj sa ho . Miluješ ma ešte?
Premysli si dobre plán, povedz mu ako to cítiš - môže sa to celé zmeniť, muži si často svoje správanie tak úplne neuvedomujú (vlastná skúsenosť).
No a máš potom možnosti ako zvýšiť kvalifikáciu a tým aj plat, našetriť si niečo bokom až kým nebudeš mať dosť na nový štart, určite nie zbrklo odísť a nemať potom čo do úst..