Viem, že je to individuálne, ale baby, ktoré máte malé deti, ako často máte sex? Najlepšie tie, ktoré ich máte viac?
Ja mám 3 deti, sú ešte malé (5,3,1). Najmladšie spi v noci už dlhodobo zle. Non-stop som v pohybe od rána od 6 kedy vstáva prvé až do večera kedy ísť spať. A začína nočná, lebo novou sa to nedá ani nazvať. Na detí som viac menej sama, lebo muž je v práci, po práci chodí po fuškach, alebo robí okolo domu, alebo si len tak rieši svoje veci. Všetko čo chcem riešiť, pomôcť ja, je druhoradé alebo nepodstatné. Jeho hlavnou úlohou podľa neho je zabezpečiť rodinu. Ostatné má byť na žene- deti, domácnosť,nákupy. Niekedy ho deti ani nevidia. Teraz sú deti ešte aj choré všetky tri, takže neviem čo skôr, keďže nechodia do škôlky, v noci odsavam sople, dávam lieky od teploty. Bývame v dome, tak aj nad zakurenim aby som myslela, to chodím so všetkými 3 do pivnice. No moja otázka. Ako si pri tomto všetko plniť manželské povinnosti? Ja nevládzem a nemám na to ani pomyslenie. Večer sa teším jedine tak na posteľ. No môj manžel zastava názor, že žena má vždy vyhovieť. Ja som rada keď sa premožem tak 3-4x za mesiac, nech je pokoj. Ja som už tak veľmi vyčerpaná, že keby mi niekto ponúkol týždenný pobyt kde by som len spala, idem aj zajtra. Ako zostať pri týchto povinnostiach aj manželkou? Mám pocit že len dávam a nič nedostávam.
A muž sa stará o deti?
Vydala si sa za kretena a s tymto ti tu nepomozeme.Ziadna rada dobra😖
Manželovi by som vysvetlila, že jeho "názor" je na 💩 a kým doma nepriloží ruku k dielu, tak si nevrzne.. nechápem, prečo ustupuješ, ved ked ho aj tak vidíš minimálne,tak ti môže byť jedno,že je zdutý...
No tak mať 3 malé deti je zaberak, možno navrhni manželovi, nech ti zaplatí opatrovateľku aspoň na pár hodín týždenne, aby si sa vyspala a oddýchla si. Potom budeš mať viac energie aj na sex. My máme väčšie vekové rozdiely práve preto, lebo manžel tiež bol od rána do večera v práci, ja na deti sama. Preto aj pri malých deťoch sme stíhali sex denne, maximálne každý druhý deň. No pre nás oboch je to relax, nie povinnosť.
Prepáč za drsné slová, ale môžeš si za to sama. Vedela si akého chlapa si berieš. Na čo si robíte 3 deti, keď ti evidentne nepomáhal už ani s tým prvým? A doma sa nestará o domácnosť, neperie, neumýva riad, nevarí a v podstate ťa núti k sexu? Tak to by som radšej zbalila saky paky a odišla. Ak si s ním len kvôli výplate, tak ti môže posielať aj alimenty.
Tvoj manzel z akeho storocia vypadol? Ja uz by som nieze bola unavena ale po tom co si popisala by som uz s nim ani nemala chut..
Pomoc v domacnosti. Vecere travte spolu. Raz za cas na 2/3h sami. A hnd bude chut. ;)
Chyba nastala už niekde dávnejšie zrejme, keď ste si toto pred deťmi nevykomunikovali ako to bude. Nevidím dôvod vyhovieť zakaždým. Každý máme niečo svoje, sme unavení, o tomto sa proste treba rozprávať a hľadať spolu riešenie.
@katus226 veru tak, toto aj mne riadne dvihli tak. Žiaľ, predpokladám,že je to aj typ muža, ktorý zastáva názor, že žena patrí do len do kuchyne 🤷
Pre autorku.....no ťažko sa mi hľadajú slová, rozmýšľam čo by som robila na tvojom mieste 🙈 asi v prvom rade by som šla za gynekológom, aby mi predpísal nejakú antikoncepciu, lebo keďže tvoj manžel zastáva názor, aký zastáva, tak mám pocit,že pri 3 to neskončí,a ledva zvládaš tieto. No a ďalej to neporadim :/
Nie je tebe dobre, nebude ani muzovi 😀 Jednoducha rovnica.
ak chce manzel aby si vyhovela, tak nech sa aj o tei svoje ratolesti stara, zakuri atd..
Skús ísť na ten spací pobyt naozaj, a manžela nechaj na 3 dni s deťmi. Potom príď, a vyžaduj manželské povinnosti 🙂
Ty kokos! Moja zlata az mi oci zvlhli. Jak kedysi na lazoch! Moje babky mali taky zivot. Mi ta prislo luto.
Deti mam dve. Domacnost je vacsinu casu na mne, no po praci sa venuje detom chlap (to som v kuchyni). Vikendy si porobim najviac. Dom mame novy a bez nejakych vacsich starosti. Auto mame kazdy svoje,cize nakupy tak 50:50.
Vecer si kazdy citame obvykle jednemu dietatu, hrane sa. Padneme nq hubu obaja. Sex aj mesiace nie je ... Nemame cas. Priorita su deti.
Keď chce aby si mu vyhovela a jeho práca je len zabezpečiť rodinu tak nech ju zabezpečí tak aby si bola ty večer v pohode a nepadála dolu hubou odd únavy... A nie ze mala ešte sama s tromi deťmi ist zakurivat...
A súhlasím s ostatnými on bol taky kreten už predtým nie až po troch deťoch, škoda ze si na to neprišla...
Sama si to dovolila, aby ti nepomáhal...teraz už nezačne pomáhať...preto padas na hubu...a že mu máš dať zakaždým keď on chce? No takú ešte nehrali.....ty si ten sex odtrpis....načo je to dobré???
mna zarazilo, ze “ja mam 3 deti”…
Tak, ja chápem.
V takejto situácii 2 deti max. Ale tak je ako je.
Nedá sa nič robiť. Aspoň ti robí okolo domu, môj by ani to nerobil. Zase 4 krát za mesiac to je fakt dosť málo, mužovi sa nečudujem, ale fakt ťa chápem. Mam podobnú situáciu, rodičia veľmi ďaleko a keby bolo tretie, to by bolo hotovo. Neviem si to vôbec predstaviť.
Ale že Absolútne!
Premoct sa 3x4x do mesiaca .Premoct sa ?Ved mu povedz ze mas 3 deti kolotoc okolo deti v hlave ze nech tu naladu zrobi on nie ze ty sa mas premahat to jak keby si chcela zastavit rychlik co sa stara o rodinu a potom sa hrat na kona 🐎To sa tak neda .To nejde len tak prepnut .
Nazor, ze zena ma vzdy vyhoviet, ze zo stredoveku. Aj ked ste manzelia, zena sa na milovat, ked ma chuť. Chapem, ze pri vsetkych tych povinnostiach uz proste nemas energiu a ani čas. Ked muz chce, aby si bola viac pri chuti, tak ti ma dat cas na samu seba. Urcite to ani on nema ľahké, ale on skonci v praci, pride domov, mozno porobi okolo domu, ale potom ma klud... Ty nemas volno, ani dovolenku.
Ked su malicke deti, tak je samozrejme sexu menej. Aj my mame menej, ako sme mávali, ale az tolko roboty nemam, ako ty, ani takeho "ohladuplneho" manzela, chvalabohu.
Inak jemu vyhovuje, ze to pretrpis? To by moj muz nedal. Prepac za vyraz, ale nie si zachod, ze sa do teba urobi, ked potrebuje. Si partnerka a chut mate mat obaja... Povedz mu pravdu, ze nemas chut a co by mal robiť.
Moja zlatá, celkom ťa chápem.
Ja mám 4 deti, ale zato.moj.muz.ma.bobev nenúti do ničoho len je asi sklamaný keď nemám chuť a ja tu chuť nemám fakt že nikdy asi....som Max. Vyčerpaná...rada si večer pozriem seriál a idem spať a vôbec nemyslim.na.sex
@zoro9836 ani chlapa nikto nenutil spraviť si tri deti, vsak? A nestarat sa a dozadovat sa svojich "prav" pri tak malych detoch?
Vsak uz teraz je sama s 3 detmi.. a este musi znasat vycerpana jeho potreby.
Praca fusky ozaj nieje to iste ako komplet domacnost a 3 malicke deti 24/7. Treba si to skusit so vsetkym co k tomu patri😉
@zoro9836
Ja by som si nenasla ani minutu, on si preco nenajde cas a semtam nepoprace, nevstava k detom atd.. to ze onna chodi s 3 detmi zakurovat uz ani nekomentujem..
Zena ma vzdy vyhovieť??! Prepac ale toto mi tak dvihlo tlak, ze dalej som uz ani necitala.