Sú tu zienky ktorym muži pracuju na stavbách a chodia po celom slovensku?.Nemáte občas čierne myšlienky že čo ked vás váš muž podvedie? Predsa je len celý týždeň bez sexu a keď napríklad zatepluju v nejakom meste panelák či neflirtuje so ženami alebo či si poobede nevola na ubytovnu ženy, nemám zatiaľ dovod mu nedôveroval ale občas mi takéto myšlienky napadnu, ako to máte vy?
Keby chce tak ťa podvedie aj keby je každý deň doma presne o 15:30 🤷
Jasne, rovno z lešenia skočí cez okno k nejakej osamelej obstaroznen pani aby jej spravil dobre...
Skus sa zamyslieť nad sebou. Zjavne nemáš dosť sebavedomia aby si vedela, že si pre neho ta najlepšia a žiadna iná mu nestojí za to aby ta stratil.
Dôvera je jedným z najdôležitejších pilierov vzťahu ... pokiaľ Ťa bude chcieť podviesť, podvedie Ťa aj so susedou vo výťahu ... neživ v sebe takéto myšlienky, lebo tomu podľahneš a viac zla ako osohu to vášmu manželstvu prinesie ...
Murari robia hocikedy 10-12 hodin denne. Jedinu myslienku vecer unaveni maju, sa osprchovat, najest a vyspat. Zeny, ktore ich stretnu, su urcite cele bez seba z upoteneho spinaveho chlapa v monterkach. Asi sa doma nudis, nevies co s volnym casom a vyrabas si problemy.
Zbehni si niekedy rano do lidla, ked tam pride partia robotnikov v monterkach kupit nieco na desiatu. Ci z nich budes vedla. 🙂
U chlapa ktorý manuálne maká celý týždeň by som sa skôr obávala ci nepodľahne alkoholu ako cudzej žene....
Ano,páni na leseniach si zvyknu cez okno,kde tu k niekomu zaskocit😂 Normalne obkladaju dom,zrazu si stiahnu nohavice,zaklopkaju na okno a niekto sa uz najde,kto otvori😂🙈Pane Boze,ako ta toto mohlo napadnut😂🤦🏻♀️ Asi ta zaskocim,ale vacsina normalnych chlapov,ak nema sex,tak si normalne vyhonia a nemusia kvoli tomu skakat z lesenia do izieb😂
A kolko chlapov robi v zahraničí chodia tam aj na mesiac 😀….
Inak aj nam prerabali panelak chlapi ma mali najradšej stale boli u nas lebo som im spravila kavu😀😀😀
Baby, no ja napisem asi iny nazor. Kamos aj priatel maju stavebnu firmu, pre ktoru pracuje dost muzov. A pocuvam casto ako objednavatelky stavieb im varia jedlo, staraju sa o "robosov"... uz som od neho pocula tolko sex. romanikov...
V podstate dost casto sa to stava... Nie je to len "v pecku" 😉 proste to, ci muz podvedie alebo nie - je na jeho svedomi, ziadna zena nespravi nic, iba sa morduje zbytocne zlymi myslienkami co ak... Tak jedine, co sa da spravit, nad tym neuvazovat. Lebo ak za to nebodaj stane, sanca, ze sa to dozvies je minimalna.
@olivia_s presne toto mi chodí po rozume, že stále sa nájdu až príliš " ochotne - starostlive " ženy ktoré ponúknu k jedlu a káve aj niečo viac
Tak bud sama a nemusis sa zozierat takymito myslienkami..moj jazdi na kamione a 2tyzdne je vonku..a teraz co sa mam zblaznit?a ano aj stetky mu klopkali na okno ci nechce sex alebo fajku a co teraz..verim mu..to je vsetko🤷
Su take. Ale doveruj mu, inak ublizujes najma sebe. Ja keby som mala riesit tie, pre ktore robi moj partner, asi by som uz zosalela. Vyvolavaju mu za kazdu pracovnu somarinu, s flirtovnym tonom. Nevyhodou je, ze ma stastie na klientky, ktorych muzi su manualne a technicke nemehla. Na zaciatku som bola v pozore; ale uz k tomu pristupujem ako som vyssie pisala. Keby mi chcel zahnut, tak nic s tym nespravim. V posteli, aj mimo nej nam to klape, tak nemam dovod si ublizovat zlymi myslienkami 🙂
mozno by si mala popracovat na svojom sebavedomi a dovere k nemu. Mas dovod mat taketo myslienky? Podla mna chlap ktory chodi na tyzdnovky je rad, ze po praci si oddychne a nema ani len cas mysliet na taketo veci.
Týždeň bez sexu alebo mesiac bez sexu, to nehrá rolu. Ak chce, s tebou si to doma rozdá doobeda a s druhou inde poobede. Poznáš svojho muža a keď ťa napadnú takéto myšlienky asi máš na to volaky dôvod. Alebo možno len máš bujnú fantáziu 🙂
Už vidím tú nadšenú pipinku ako príde k nemu na ubytovni, tam si zamojkajú na poschodke a potom si pôjde do spoločných spŕch na konci chodby osprchovať podvozok a pôjde domkov.
@laurita285 Tak vseobecne su lesenia a robotnicke ubytovne pre zeny rajcovne😂 To by som sa uz skor bala o nejakeho vodara,elektrikara,co chodi do bytov,nez o chlapa na leseni😁. Tam jedine o to,aby nespadol.
Určite...jedine na to má pocelom dni roboty pomyslenie...to skôr si zájde s ostatnými chlapmi na jedno orosené a štamperlu
Autorka, reálne si fakt aj zažila takú letnú "murársku"akciu, ako to vyzerá na tom lešení? Vonku je 35 stupňov, chlapi sa paria ako makové buchty, leje z nich, sú radi, že si sadnú na cigaretu a napiju sa vody, či Radleru. A o chvíľu idú makať znovu lebo obvykle majú termíny a plány, aké musia dodržať. Fakt myslíš, že niektorý z nich len tak skočí cez okno a domáca pani, celá vzrušená z upoteneho a úprimne nie príliš voňavého chlapa v montrkscb okamžite pozve na kávu, koláč a "niečo viac"?
Nepozerás náhodou veľa filmov? Lebo v realite aj ja okamžite muža po práci pošlem do sprchy (ale obvykle ide hneď sam) pretože je jednoducho spotený a špinavý, takže nehrozí dokonca ani "manželský sex"
A keď sa po 12-14 hodinovej sichte dotrepu na ubytovnu, sú radi, že sa oplachnu a otvoria pivo, a dajú si nejaký kebab, z fast-foodu. A padnú do postele lebo ich čaká ďalšia sichta na druhý deň
@laurita285 😂😂😂😂😂😂😂👌
Fuj a ktorá by sa dobrovoľne vrhla na spoteného špinavého chlapa?
Môžeš ho mať aj doma a môže to spraviť, to je v človeku
Nie, nemám. Muž je stavbár,chodí na tyzdnovky, v živote mi nič také nenapadlo. Keď chlap chce pod viest, podvedie ta, aj keby mal s tebou sex každý deň.
Ak nechce, tak týždňovka určite mu neublíži