Ahojte zienky mám na vás dotaz. S manželom sme spolu 4 roky a doteraz nám to vo všetkom klapalo,aj v posteli.Posledný mesiac možno dva má však neustále narážky akoby chcel analny sex. Pár krát mi tam strčil prst, ako mu vysvetlit že ja o takýto druh sexu nemám záujem respektíve sa bojím a príde mi to nechutne.
Najlepšie mu to povedať na rovinu. Hneď ako s tým začne a presne tak ako si to tu napisala
Baby prepáčte ale pomýlila som si fórum som tu nová a tieto ikt technológie mi moc nejdú
Mám z toho strach. Ale bojím sa že to nepochopí a bude hľadať iné cesty ako sa k tomu dostať.
Vrat mu to.. mozno nepriamo naznacuje ze by chcel skusit a je mu blbe ti povedat.
Alebo sa roblvno opytaj ci sa mu to zda okej lebo Tebe nie.
@stelqua04 otvorená myseľ: keď ti tam strčil prst nič si necítila? žiadne vzrušenie? použil lubrikant? Možno keby sa ti dlhšie povenuje, ak pôjde na to pomaly a bude reagovať na tvoje telo ako reaguje, možno nájdete spôsob ako si to užiť obaja.
@viestta Nemyslím si, že keď mu jasne povie že toto nie, že by kvôli tejto hlúpej praktike, že by zahodil vzťah s ňou. Autorka v príbehu nepíše že bu mu to dala najavo, tak to skúša chlapec😅 Ale inak máš pravdu, samozrejme keď sa jej to hnusí tak to nemá robiť nasilu, lebo sa jej kompletne celé milovanie sprotiví tiež ☹
Ja by som mojho muza hned tak nerusila. Minimalne by som to kvoli nemu skusila. Len na to treba mat.trosku pripravu a viac casu😊😊 ale urcite by som to hned tak nezatracovala.
@queen_mary 🤮
Môj tiež toto prosika a vždy mu poviem, že okej, nech si to prvý skúsi on, či to bude príjemne a potom ja.. za mňa fuj, hnus, v živote by som na to nepristupila, nechápem k čomu to je, nikdy to nemôže byť príjemné.. ble
@stelqua04 Pozri.... Zadok má aj on. Tak aby vedel aké je to, tak by som mu tam ten prst aj ja strčila. Tiež len tak bez varovania. A keď ti tam aj naďalej bude chcieť strkať penis, tak ty trvaj na tom, že ty mu tam strčíš vibrátor. A nech nenamieta, že to je iné u muža. Nie je. Ženy aj muži majú zadok taký istý, na ten istý účel. A možno pochopí, že zadok je "jednosmerka" 😀
Ach ženy😂že vraj mu to povec...😂 Ja som povedala narovinu a aj tak nedá pokoj a to ho už vyslovene posielam s tým do riti aký je otravný. A nebojím sa,žeby to hľadal inde.Nie je jediný chlop na svete.
@stelqua04 tak radsej budes robit anal proti svojej voli len zo strachu,ze by to hladal inde? Ak by aj hladal,tak taky chlap nestojí za nic. Nech sa vyfarbi co najskor. Normalne mu povedz,ze to nechces,je to nehygienicke sparat sa v analnom otvore a potom ho strkat do posvy alebo ust.
@sickynickyobsadene Pozor, v tomto pripade posielat niekoho do riti bude mat uplne opacny efekt a vlastne je to presne to o co sa cely cas snazi, posli ho radsej do kelu nech nepride k nedorozumeniam
@martinmmartin vieš čo,aspoň sa obaja na tom bavíme,čo nie je zase až tak dobre,pretože v tej dobrej nálade si myslí ,že to niekam dotiahne kde sa to mne nepáči.
Však si kúp to pripínacie čudo a pretiahni ho s tým, bude rád.
@stelqua04 tak ja som sa na to nechala nahovoriť, skúsil to raz, ani sa poriadne dnu nedostal a mňa to brutál bolelo, že som zatrhla v polovici a povedala som mu, že sorry ale toto už nikdy viac nechcem zažiť. Odvtedy sa mojej ritnej dierky nedotkol 😄. Takže za mňa - ak si na 100% presvedčená, že toto nie, jediná cesta je povedať mu to pekne na rovinu 🤷.
Ach ženy,zeny
@mikadooo Podľa toho ako opisuješ priebeh toho pokusu, usudzujem že išiel ,, nasucho,, nepripravil ťa vopred ale hneď ti ho tam strčil, Urobil všetko zle si myslím.
@katkazocele ...no úplne.
@katkazocele kľudne usudzuj 😄, aj keď sa mýliš. Spravil všetko pre to, aby mi to nebolo nepríjemné... Napriek tomu jednoducho nikdy viac, môže na mňa pokojne aj 10 lubrikantov vytasiť 😄. Vie, v ktorej dierke ma to baví a v ktorej je to len bolesť a akceptuje to 🙂.
@stelqua04 takto ako si to napísala by som mu to povedala