Manželova nevera

17. okt 2024

Poprosím tie ktorým sa podarilo zachrániť manželstvo po nevere keby sa ozvali ako to prekonať a mať znovu šťastné manželstvo. Ako to celé hodiť za hlavu a ísť ďalej. Dá sa to vôbec? Tie ktoré ste tomu dali šancu, ste vo vzťahu šťastné a naplnené. Poprosím reagovať len tie, ktoré si tým naozaj prešli. Ďakujem za postrehy. Kľudne napíšem aj ss.

mikasa_ackerman
17. okt 2024

Úprimne nepoznám nikoho takého vo svojom okolí, každé partnerstvo/manželstvo kde viem, že sa vyskytla nevera skôr či neskôr krachlo.

pribinak
17. okt 2024

Pripájam sa k prvému príspevku…..poznám manželstvo kde akože prekonali neveru …..v skutočnosti zostali spolu kvôli akože deťom ale najmä majetkom financiám spoločenskému postaveniu
Tam o láske či dôvere medzi nimi nemôže byt ani reči

pininka1
17. okt 2024

Poznám viacero párov, ktoré tým prešli, niektorí ostali spolu, niektorí nie. Moji rodicia spolu ostali a bol to hrozný život. Ak chceš manželstvo zachrániť a on ma naozaj záujem o svoju rodinu musíš sa nastaviť tak, že hrubá čiara a ide sa po novom. Žiadne výčitky ani pripominania, inak to nemá význam, budete trpieť vsetci. Mam kamošku ktorá sa pre neveru hneď rozviedla, a potom to veľmi ľutovala, lebo muži ktorých stretla boli sami blbci, povedala ze keby vedela tak ostane so svojim mužom, ktorý jej max vyhovoval. Život nieje čiernobiely.

cookie29
17. okt 2024

poznam... a bola tam nielen nevera ale aj nemanzelske dieta... zda sa, ze su happy, uz je to hodne davno, ale dovnutra nikto nevidi

rawmamka
17. okt 2024

Na toto ti odpoveď nikto nedá. Je to od prípadu k prípadu....a ty s mužom ste tiež úplne jedinečný príbeh. Nikto z nás nevie aké ste povahy, aký je váš vzťah, ako prebiehala nevera a ani čo to s vami urobí. Určite to je bod zlomu pre väčšinu vzťahov, nikdy tam už nie je taká tá čistá dôvera, láska ako predtým. Ženy už zväčša žijú v strachu, či sa to opäť nezopakuje a s tým žiť nie je jednoduché. Takže hodiť to za hlavu nie je možné, o nikom takom som nikdy nepočula.

ibrunova
17. okt 2024

Otázne je, či to bola jednorazová vec,alebo dlhodobejší vzťah. Či sa priznal preto, lebo sa to prevalilo a bude pokračovať aj ďalej, len potajomky..

deti95060810
17. okt 2024

no poznám... dokonca v rodine.
dáma si našla iného muža. manželom sa rozviedli, ale zostali bývať spolu.
vychádzali spolu normálne, ľudsky. žiadne naschvály.
po čase ten nový muž zomrel.....
rozvedení manželia sa zas zosobášili - asi po 4 rokoch od rozvodu...

jajanka31
17. okt 2024

Ak chces napis mi spravu..mam osobnu skusenost

retatka
17. okt 2024

Poznám dva páry ale ani jeden nezostal spolu.Ja si taktiež neviem predstaviť po nevere ostať s niekým spolu,to radšej sama ale každá máme tie hranice inde.

yosi
17. okt 2024

Napíš mi SS

vorkola
17. okt 2024

Nie,neda sa to prekonat.Zit sa da,ale ta laska k manzelovi uz umrela.Viem na 100% ,ze ho uz nebudem lubit do konca mojho zivota,aj ked som mu odpustila.Uz nikdy nebude pre mna ten pravy a milovany manzel.Jednoducho to nejde.Vo vnutri mojej dusi ,je to pre mna cudzi clovek, akoby som zila so susedom,Samozrejme sex nula bodov,mohol sa aj roztrhat, Nemozem za to, ale mne sa hnusi.Nastastie ten sex uz nemame,aj by som sa ho bala,mat, lebo dostal rakovinu prostaty

peknyvladko
17. okt 2024

@mikasa_ackerman vyslovene ta poprosila aby si nepisala kym si tym nepresla.
JASNE ZE NEPOZNAS, MYSLIS ZE NIEKTO SA TYM CHVALI?
boze

peknyvladko
17. okt 2024

@deti95060810 no nasral by som jej na hlavu

beataxxx
17. okt 2024

Poznám a hodne, my sme veľká partia a už sme všetci spolu 30 a viac rokov, skoro v každom pare sa niečo take vyskytlo za tie roky a vždy sa to nejako utriaslo, ved manželstvo nie je len o sexe, jasne že nevera ublíži, ale sú tam deti,rodina, majetky, spoloční kamaráti a ine……boli obdobia, keď to vo vzťahu škrípalo, boli aj iné vzťahy, ale tie netrvali dlho a vždy sa šlo ďalej a časom sa to dostalo do starých koľaji…..taký je proste život, nie ste prví ani poslednú, niekto to ustoji a niekto nie…..ale ak to odpustite, netreba to pri každej príležitosti vyčítať, pretože to je začiatok konca….

oktobermimi
17. okt 2024

✉️

sashulla
17. okt 2024

Poznám jeden par. Ona odpustila,musí byť veľmi silná a on to pochopil ze to bola chyba. Sú spolu šťastní a majú aj dieťatko. Málokto takto dokáže odpustit a milovat. Ja by som to nedokázala. A nešlo o jednorazovku. Normálne si našiel chalan inú a bol s nou. Potom sa vrátil k tej svojej predošlej a sú spolu . Ona jo tak milovala a miluje že odpustila.

malary
18. okt 2024

Ide o to, či to bolo jednorazové. Ak myslíš, že má význam ostať spolu, skús od začiatku. Ako keď ste spolu začali chodiť.
Ide sa mi v rodine niekto rozvádzať. Nie je to ľahké. Druhá strana chcela odpustite, ale neverník nechce zmeniť správanie. Ďalší rozvedený na to povedal, že pri rozvode nevyhrá ani jeden.
Poznám aj páry, čo to ustáli, aj takí, čo sa rozviedli aj takí, ktorí sa už po prvom manželstve len už s ďalšími rozvádzajú. Je to všade ináč. Láska bolí. Je to rana veľká. Ale dá sa to. Od prípadu a vzťahu všade je to individuálne

monnci2226
18. okt 2024

ak chces napis aj mne 🙂

azzflo
18. okt 2024

kludne napis 🙂

cookie29
18. okt 2024

@peknyvladko bohuzial v zivote to casto funguje tak, ze vsetci o tom vedia, len nie manzelka...

martul
18. okt 2024

A keď som to zažila vo veľmi blízkej rodine tak nemôžem napísať?

hipuska
18. okt 2024

Ja. Podviedol má, keď sa nám narodil syn. Bol maličký, ja vyflusnuta, on si našiel druhu. Ťahali to krátko, zmierili sme sa, kvôli deťom. Prve 2 mesiace boli pekné. Obaja sme investovali čas do seba, boli akoby zase zaľúbení. Ale, potom prišiel všedný život, ja som to nedokázala prekonať, vyčítala som mu. Po 3 rokoch turbulencií sa k nej vrátil. Takto to ťahal na obe strany 1 rok, potom som na to prišla. A rozviedli sme sa.

nelka93
18. okt 2024

Biologicky fotee podvádzal svoju ženu s mojou mamou a klamal jej, že je slobodný. Mal už dieťa, druhé na ceste a ďalšie sa narodilo o pár rokov. Sú spolu doteraz

nelka93
18. okt 2024

@nelka93 foter

zana124
18. okt 2024

Poznam. Moja teta. V tom case mali dve deti a tretie na ceste. Teta ho velmi lubila a ostali spolu az do jeho smrti do cca 78rokov. Deti mali nakoniec 4. Ale oni v manzelstve prekonavali viac prekazok. Tazko zdravotne postihnute deti (nie vsetky), alkoholizmus (uspesne abstinovanie vyse 40rokov), a pod. Myslim, ze to bol jeden stastny par, aj napriek vsetkym trampotam. Ale kto z nas vie, co ho este caka? Velakrat sa zaprisahavame, ze toto by sme nedali, neodpustili, ale ked sa dana situacia stane, zistime, ze to nie je len tak, zbalit kufor a cau. Obzvlast, ked stale lubime.
Je to strasne zistit, ked ta milovana osoba sklame obzvlast v tak intimnej sfere a ja si nemyslim, ze dovera sa potom lahko ziska naspat len tym, ze nakreslim pomyselnu hrubu ciaru a zacnem odznova. Malo ludi sa nad neveru dokaze povzniest, ja by som vyskusala parovu terapiu.

sense
18. okt 2024

Ak chcete tak sa. Ale v globále záleží od viacerých faktorov, či šlo o paralelný vztah alebo jednorazovú záležitosť. Či sa ten čo podvádzal priznal alebo nie...kedysi by som povedala že nikdy. Raz som odpustila, raz nie

1aduliatko1
18. okt 2024

Je to na tebe ci sa dokazes cez to preniest a odpustit...nie kazdy to dokaze..napr.viem ze mne by to muz nikdy neodpustil..ma svoje zasady

dada741
18. okt 2024

Ja som sa rozviedla kvoli nevere a po cca 2r sme sa opäť k sebe vratili respektíve nás deti opäť spojili. Neveru som odpustila,ale samozrejme človek nikdy nezabudne. Sme spolu 11r od rozvodu začali sme nanovo,posilnilo nás to,nevraciame sa do minulosti..Postavili sme si domček a sme šťastní...

carter30
18. okt 2024

To je na povahe človeka. Niekto to dokáže hodiť za hlavu,niekto nie. Ja som bola tiež hrdinka, že keby sa to stalo, tak nikdy s tým človekom nebudem....stalo sa.. podviedol ... urobila by som čokoľvek,aby som to zachránila vtedy. Zostal s ňou. Roky prešli, už sa na to pozerám inak. Nonstop som porovnávala, bolo to hrozné . Ťažko radiť ,sama vieš,či sa nad tým povzniesies s tvojou povahou, alebo nie.

mantilka
30. okt 2024

Jedna suseda sa po manželovej nevere okamžite rozviedla a po rokoch ľutovala. Manžel ju nechcel opustit .Treba dať šancu, nič nestratis. Možno aj parovú terapiu, aby sa to neopakovalo.