Manželova nevera

27. sep 2024

Ahojte, ja vlastne ani neviem ako tuto temu zacat. Moj manzel s ktorym som vo vztahu 9 rokov zacal podozrivo vyhadzovat peniaze do vzduchu. To by som z časti zvládla keby nezistím čo za tým je a nebolo to z mojich úspor. Minule mu pípal messenger a vidím že meno Aďka, tie správy som čítala.
Pýtala som sa ho čo to má znamenať. Na to sa obránil že mu nemám čo chodiť do mobilu, pritom on sám má prístup k mojím heslám. Došlo mi že tá kabelka čo som mu našla v skrini nebola pre mna. Takže vlastne on jej kupoval podotýkam drahé darčeky z mojich penazí (to som sa tešila na vysnívanú dovolenku) a ja som vyšla z toho ako zlá. Pred pár dňami prišiel na výhovorku že to je jeho dcéra. Ten chlap zo mňa robí sprostú už nemám žiadnu nádej v tento vztah.

gribka1
27. sep 2024

A chcela by si to zachrániť? Veď si po sebe prečítaj, robí z teba sprostú a ty sa ešte nádejáš?

simona92101
27. sep 2024

Nech ti dokaze ze je to jeho dcera,inak mu balis kufre.

rozculena
27. sep 2024

jeho dcéra? to len tak na teba vyvalí,že má nemanželské dieťa? a ďalej čo? to je akože podľa neho v pohode takto oznámiť?
Zabezpeč si nejako účet,aby z neho nemohol míňať,neviem,ako to máte s peniazmi...
Tvoje úspory míňa,ktoré si si našetrila pred manželstvom?

rozculena
27. sep 2024

@simona92101 j tak je to sprosté,takto oznámiť....aj keby to ozaj bola jeho dcéra

kristinka92
27. sep 2024

Tak v prvom rade sa nenechaj oblbnut manipulátorom. Ty si čítala správy, takze len ty vieš čo sa v nich písalo. A čo to ma byt že zrazu je jeho dcéra?? Odkiaľ? Čo to je za blbosť niečo take povedať. Ak ma nejakého potomka o ktorom sa dozvedel mal dať vážny rozhovor s partnerkou alo prvé. Ale keby zrazu zisti že ma dcéru tak je pekná kravina jej kupovat kabelku… Je jasne že to je milenka. Ale že si dovolí robiť z teba taku hlupanu, to by mu u mna nepreslo

tamky123
27. sep 2024

Hovadina

autor
27. sep 2024

@kristinka92 Ja ťa chápem čo myslis.. vlastne baby co myslite lenze ja som zufala a nechcem si priznat ze to tak je. Zrazu sa zmenil. No pravda je taka ze ta zena vypada minimalne o 20 rokov mladsia. Myslim si ze to je milenka,pochybujem ze by som sa o nemanzelskom dietati nedozvedela. som z tohto celeho unavena.. uz zacal znova obvinovat mna

kristinka92
27. sep 2024

Je mi to ľúto :( ale nenechaj sa oblbnúť naozaj. Nie nemozes za to ty. To sú take klasické ťahy prichyteneho nevernika- úplne absurdná vyhovorka o dcere, drahé dary ktoré si nedostala, zrazu sa zmenil, a hádzanie viny na druhého. Je to slaboch, ktorý namiesto chlwpskeho priznania iba kope vsade naokolo.
Rieš si tie financie, nech ta nepredbehne, keď už vie, že to vieš.

grof_monte_christo
27. sep 2024

Jasne ze je to milenka.

enmery
27. sep 2024

Nikdy by som si nepomyslela, ale život píše divné scénare. Moja známa takto riešila miznúce peniaze, hovory, správy. Manžel to otočil proti nej, že mobil je jeho súkromie a tá žena je jeho sesternica. Dnes sú rozvedení a so "sesternicou" žije. Aj tu nájdeš ženy, ktoré Ti isto napíšu, že zlá si ty, lebo si mu kukla mobil či hocičo, keď máš podozrenie. Lebo bežne muž príde a prizná sa k nevere, však.

ivett1
27. sep 2024

Tak mu povedz, že sa s ňou chceš zoznámiť...väčšiu blbosť som nepočula, to ako scenár z nejakého trapneho filmu ...
PS: koľko máš rokov, že si z toho unavená? Nemôžeš sa rozviesť?

alickapusinka
27. sep 2024

No ver že ak by mal nemanželske dieťa by si na to neprišla.Môjho muža bratranec mal narodeniny a ich otec doniesol predstaviť mlade dievča že prišla Ti zagratulovať nevlastna sestra ktorá v tom čase mala 20 rokov.A celý čas sa na to neprišlo vzorný otec rodiny tak to maskoval.Takže môže byť že by si neprišla na to roky.Určite je viac takých prípadov.

lentilka78
27. sep 2024

Uff hrozna situácia, ale neviem ci by som horšie predychavala nemanzelku dcéru ako milenku, jedno lepšie ako druhe😏

majka99999
27. sep 2024

Jasne, 9 rokov tajil nemanzelsku dceru... Bud podvadza alebo klamal 9 rokov, ani 1 nesvedci o vzornom manzelovi. 🤡

janinah
27. sep 2024

Chráň si peniaze.

moonlight1210
28. sep 2024

A co teda chces robit?

Uvedom si, ze ti skusil dat jasne najavo, ze on si bude robit, co chce. A vyslo to. Zatial. Ty si svojim sposobom zatial ukazala, ze si vlastne bezmocna, bezzuba, nemas s tym, co urobit, len pozeras a nestihas sa z toho spamatavat.
V podstate ako ked ti pubertiak odvrkne, ze on ziadne riady odlozit nepojde, mas sa strcit a vypadnut mu z izby. A ty teda - odides a zatvoris dvere.
Tvoj muz skusil a zistil, ze take chovanie na teba funguje: Tak mam inu, no a co? Sklapni a nestaraj sa. Uhni a nezaclanaj.

Vycistil si cestu (uz nemusi nic tajit, uz ti to povedal), zaroven dal najavo, ze nedovoli, aby si mu v nej zavadzala.

Ked sa chlap takto chova, tak mu na tej druhej strasne zalezi.
Takze bud je to nevlastna dcera (ale pochybujem) a zacala tatka vydierat, ze si jej lasku musi kupovat (nasla lacny zdroj klasickych damskych serepeticiek) a on sa z toho ide po… .
Alebo je to milenka a on je v tej faze zalubenia, v ktorej chlapovi z novej lasky hrabe a palil by aj mosty (co stale nevylucuje, ze je to len sikovne dievca, co si namotalo stareho chrena, aby mala lacny zdroj klasickych damskych serepeticiek. Vobec nemusi byt zalubena.).

Takze on si cestu vycistil, teraz je lopta na tvojej strane. Co urobis?
Chces ho naspat, ci sa chces rozviest?

Dokazes si prednostne aspon oddelit financie? Mat vlastny ucet? Alebo minimalne vytahovat financie/tajit cast svojich prijmov, aby si si odkladala bokom?
Dokazes sa uzivit i sama, ak by ste sli od seba? Si na nom bytovo a financne zavisla?

Tieto veci ries. Ked toto budes mat, mozes sa skusit zamerat na vztah. Ale teraz je to este chvilu zbytocne, kym mu z tej druhej hrabe. Musi prejst jeho akutna posadnutost. V tejto faze mozes pred nim aj klacat. Akurat sa zasmeje a prekroci ta.
Takze ries prakticke veci. Kym je zamerany na nu, mas vyssiu sancu, ze si nevsimne, ako sa potichu zabezpecujes. Vyuzi to.

anketkarka
28. sep 2024

Už vyhadzovanie spoločných peňazí bez komunikácie by som nezvládala vo funkčnom manžestve. Nechcieť si priznať problém je pre mňa nepochopiteľné. Predlžuješ svoje utrpenie.

earlgrey
28. sep 2024

Ak toto nie je vymyslené, tak neviem. A ak to je vymyslené, tak treba si vymyslieť niečo iné.
Muž kúpi milenke kabelku, ukryje ju doma v skrini, kde má prístup jeho manželka 😃 to ako ten muž s kondómom v peňaženke, čo išiel na oslavu.

vevapeto
28. sep 2024

Buď si naivná, hlúpa, s pošliapaným sebavedomím, odkázaná na chlapovi alebo si si to celé vymyslela. Jedno z tohto si vyber.

jaond19
28. sep 2024

Vsetky emocie a zranene srdce odloz bokom a zapni rozum na plné obrátky. V tejto fáze s chlapom nepohnes, nedohodnes sa na nicom, neodvratis nic ani ho neprinutis k zmene. Na tvojom mieste sa zameraj na seba, na to ako neprist aj o svoje peniaze, v domacnosti pozeraj len na seba, nezabezpecuj mu nic. Len uboziak nad uboziakmi zacne vinu zvalovat na druheho. Od takeho len prec. A ak ho chces ozaj potrestat, tak od neho odid s usmevom, nie s plačom.

dominikamacakova
28. sep 2024

Pozeráte moc rodinných prípadov 😂

lentilka78
28. sep 2024

Neviem mne tu nesedí ta kabelka v skrini 🤔 ved každý normálny chlap by ju asi ukryl inde, nie tam kde jeho žena má pristup. Jedine, že by nemal gule sa priznať sam a chcel aby tu kabelku nasla

princeznaayla
28. sep 2024

to je fejk diskusia,
kabelka v skrini,
a manzel ma zrazu dceru,
odpadla som.
bozeludia, je vikend a vy sa nudite.

peknyvladko
3. okt 2024

Co si si nasla, to mas 🙂