Manželova kolegyňa a možná nevera

11. aug 2024

Dobry den potrebujem triezvy názor. Manžel je podnikateľ , ma maličkú firmu . Pred nedávnom odišla z prace jeho kolegyňa bola uz stara šla do dôchodku . Začal sa konkurz na novú . Nastúpila do prace a od vtedy sa manžel zmenil . Viem , ze hned vas aj mna napadne nevera . Zatiaľ je to iba v mojej hlave ničím nepodložené . Da sa zistiť podľa nejakých znakov bez pozerania mobilu , že ma pomer alebo je to jediná cesta ? Dakujem a prajem pekný vecer .

mojemenonikto
11. aug 2024

Prečo si myslíš, že neveru zistíš len podľa mobilu? Môžeš to predsa zistiť aj podľa výpisov platieb z karty, z bankových výpisov a podobne. Je možné, že ešte nič medzi nimi nie je a manžel iba natriasa perie. To ešte neznamená, že to nevyhnutne skončí neverou. Hlavne mu nič nevyčítaj a neobviňuj ho. Skús byť možno konkrétnejšia, čo presne sa na jeho správaní zmenilo.

autor
11. aug 2024

@mojemenonikto Este som nic nepovedala , stale som rovnaká . Začal chodiť do fitka ( predtým vravel , ze by nešiel ani keby mu za to zaplatili ) zmenil štýl obliekania , parfum , a menej sexu samozrejme

tramtada31
11. aug 2024

Chodia spolu na obedy? Prípoj sa k ním a pozoruj. Nemusi v tom byt ona, ale aj niekto iny

zuzanka.zuzu
11. aug 2024

mne sa strašne páči ako si tuším každá na koňovi myslí že menej sexu je znakom nevery 😂 veď keď dá aj ženu, tak dlhšie vydrží pri milenke 😉 tu je menej sexu kvôli fitku a fitko je pravdepodobne kvôli tej novej kolegyni 🤭

kristinka92
11. aug 2024

omg to pekne začína, na chlapa až príliš veľa zmien v krátkom čase…

gabika029
11. aug 2024

To máš jasne. Veľmi veľa zmien.

mojemenonikto
11. aug 2024

No, je celkom možné, že sa začal predvádzať pred novou kolegyňou. Ale opakujem, že to ešte neznamená, že už niečo spolu majú. Ani to, že si niečo začnú. Skús aj ty zmeniť štýl, začni sa inak obliekať, kaderník, tiež začni športovať a občas si vybehni von s kamarátkami 😉 Možno si niečo všimne ☺️

mamina7070
11. aug 2024

no ja si muslim ze nepriame naznaky tam su asi by som zacala viac chlapa sledovat

muchotrafka298
12. aug 2024

Ja by som tiez bola obozretna, pretoze taka zmena spravania je vzdy podozriva.

peknyvladko
14. aug 2024

Sleduj zmeny v spravani. Ak sa bezne stavia proti tebe atd. Taktiez pokles vasho sexu a aj ak, tak nove “finticky”

oblecenieavecicky
14. aug 2024

Ja by som si všímala možno, či si viac nechráni mobil. V zmysle, že niečo skrýva. Skús si ho vypýtať, že tvoj sa zasekol a potrebuješ niečo vyhľadať napr.. Nemusíš mu tam rovno pozerať, len tá reakcia by ma možno zaujímala.

peknyvladko
14. aug 2024

@mojemenonikto
- bud spolu uz nieco maju
- on by velmi s nou chcel nieco mat