Manželova kolegyňa

14. nov 2022

Ahojte, mám takú otázku , ktorá mi vŕta v hlave. Manžel ma jednu kolegyňu - pracuje v zahraničí , ona pochádza z Chorvatska. Je rozvedená , ma syna (4r) ktorého vychováva sama bez rodiny. Kde sa nachádza jej ex alebo blízka rodina mi zatiaľ nieje známe.
S manželom pracuje už vyše roka v Nemecku. Sem tam pokecaju , ale v poslednom čase o nej počujem čoraz častejšie. S kamarátmi spravili manželovi oslavu ( my sme zatiaľ na SR ale čoskoro sa tam sťahujeme) ona mu varila. Manžel maľoval byt ,ktorý chystá pre nás , ona tam prisla upratovať. Teraz sa chystajú sviatky a on ju pozval s malým aby prišli k nám aj prespať. ( akoze Silvester) Mame rovnako staré deti , to by mi neprišlo divne ale že majú u nás prespať?? ( už budeme presťahovaný celá rodina) Osobu ktorú som zatiaľ Videla len cez video hovor ma prísť k nám na cca 1,5 dňa ?
Príde to divne len mne ? Manžel ma previedča že to je OK, ona nemá nikoho v DE.
Čo by ste robili na mojom mieste?
Vopred dakujem za rady

mamamasama
14. nov 2022

Jeeej. Budete veľká šťastná polygamická rodinka. 👌👌👌 To len na odľahčenie. Nie, nie je to divné len pre teba. To mu len tak nežistne varí a upratuje? No nezdá sa mi 😬😬😬

kleopatra114
14. nov 2022

Ach , Tieto ochotne, nezadané ( slobodne , rozvedené ) kolegyne má uplne dostávajú do kolien. Nevie si nájsť nezadaneho kolegu , ktorému bude varit a upratovat ?🤮

nique
14. nov 2022

Ja robim len s muzmi. Pracovala som aj v zahranici a mnohych z nich povazujem za velmi dobrych priatelov. Ale nikdy sme netravili spolu rodinny cas. Tam je prisna hranica.

ariannazara
14. nov 2022

Poslala by som ho kade ľahšie aj s kolegyňou. Neprehana to trochu? 😵‍💫

deti95060810
14. nov 2022

manžela poslať do čerta - samozrejme len slovne...
rýchlo choď do toho Nemecka, lebo za chvíľu bude aj na tvojom mieste v posteli... 😉

0silvia0
14. nov 2022

pôsobí ako trpezlivá čakateľka na partnera na love a tvoj chlap nevie stanoviť hranice...

mimikarol
14. nov 2022

Wtf čo?... Je normálny? 😱

tenerifka
14. nov 2022

zatrhni to, pokial sa este da. Nie, nie je to normalne. Tvoj manzel by rad doma harem, ale pripomeñ mu, ze je 21.storocie

zuzinka888
14. nov 2022

Asi hlada nenapadne ocka pre svoje dieta. Ono to tak zacina. Pozor na nu.🤔

amelie2017
14. nov 2022

Ako pre ma napadlo, ze upratovala ten byt pre seba. Ale vazne by bol muz taky sprosty, aby pozyval k sebe/ k vam svoju milenku? Podla mna, keby s nou nieco mal, skor by si o existencii takej kolegyne nevedela.

tenerifka
14. nov 2022

@amelie2017 asi s ñou este nic nema.....zatial

viera
14. nov 2022

Presne takto to zacina🙂...Ona s nim pracuje...Zacne o nej basnit...Ona mu varila...On ju pozve k Vam...Urobi z nej chudiatko ved ona nema nikoho v DE..🙂)))...Myslim, ze sa nam tu niekto zalubil...Asi by som hodila rec s nim...

katkaseiner
14. nov 2022

toto by mi uz mega davno vadilo.... ako dlho je tomu co ju uz viac spomina? Je fajn ze je sama, ale tak isto maju aj inych kolegov ktory by privitali upratanie... navarenie... Este pred odchodom do DE by som si s manzelom pohovorila ci sa nahodou nezmenili jeho plany.... nech sa nestahujes zbytocne 2x...

ibrunova
14. nov 2022

Ja si myslím, že s ňou nič nemá, ani mu to nenapadne, inak by ti ju nikdy nespomínal a ani by ju nevolal k Vám. Ak by s ňou niečo mal, tak by ju práveže skrýval. A ak príde ku Vám, tak snáď manžel bude spať s tebou, nie? Možno je mu jej ľúto, aby nebola sama. Ale ak ti to vadí, tak mu to povedz a vysvetlite si to.

kikala15
14. nov 2022

to mi pripomenulo...

martinkatinka
14. nov 2022

Ak byva blizko, nech ide prespat domov. A zavolat este niekogo slobodneho a zoznamit ju s nim.

puertorico
14. nov 2022

Tak nikto nepozná jej situáciu. Možno je ozaj sama, nemá nikoho len toho malinkého. Tvojmu mužovi jej je ľúto a preto ju takto zapája , aby sa necítila tak sama. Nemusíte tu hneď všetky myslieť na najhoršie.

katka700
14. nov 2022

Verím že kamarátstvo medzi ženou a mužom je možné ale neverím že mladá rozvedená s malým dieťaťom len tak nezištne pomáha ženatému kolegovi.
Daj najavo mužovi že ti to vadí a že milenku tolerovať nebudeš.
Dotyčnej čím skôr treba dohodiť slobodného kolegu alebo známeho nech je kľud.

moonlight1210
14. nov 2022

Pre zaciatok - este nevies, ako to medzi nimi je. Najlepsiu sancu to zistit mas, ked ich budes vidiet spolu. Ak sa tam nieco pecie, tak mas vacsiu sancu si nieco vsimnut, ako o tom iba pocuvat z dialky, domyslat si a hadat z jeho slov, ci to a to uz znamena, ze sa preriekol, alebo nie.

Druha vec je, ze mozes zistit, ze o nic nejde a naopak mozes ziskat niekoho, kto ti na zaciatok pomoze zoznamit sa s okolim, ludmi, obchodmi, zvykmi, ...

Minimalne tento jeden raz odporucam sa s nou stretnut a nebrat ju ihned ako potencialnu sokynu a nepriatela.

kvetinka75
14. nov 2022

@amelie2017 pod lampou býva najväčšia tma. PRečo nie? Zvolí opačný ,,scenár,,. Veď žene povie, milenku by predsa k nim neťahal. Hm.

kvetinka75
14. nov 2022

@puertorico no možno to tak bolo myslené zo začiatku. Len pozor, aby sa to nezvrtlo. Ak sa to už nezvrtlo. Keby som ja bola sama s dieťaťom, tak určite by som takýto servis nerobila ženatému mužovi. Buď by som si našla niekoho slodobného s kým by som trávila čas alebo obmedzila čas so ženatým.

kvetinka75
14. nov 2022

@kikala15 to aj mne hneď prvé napadlo. Chudáčik, veď len sa snažil pomôcť

sunshine_007
14. nov 2022

Trvaj na tom, ze ju musis stretnut pred tym, ako by k vam mala prist na 1,5 dna. Pozvite ju na kavu a kolac, na rychlu navstevu a podla toho prveho stretnutia sa rozhodni.. verim, ze tvoja intuicia ta nesklame.

kamatopo
14. nov 2022

Aj ku nám chodilo take chuďá bez nikoho a nakoniec ma rozviedlo😂.ach tí chlapi vedia byť niekedy takí milí 🤦. Keby si skôr svoju rodinu hľadel!!!

dkethe
14. nov 2022

Ked je tak velmi sama, kde nechava to 4r dieta kym prata u tvojho muza a chodi na zurky 🤔

Kebyze som osamela matka, chyba mi muz, asi hladam lahsiu cestu nez nejakeho zenaca co mu musim robit sluzku a vladtne dieta kdesi odkladat. Zapeklite z kazdeho uhla

mamamasama
14. nov 2022

@ibrunova no bola by si pekne prekvapená koľko mužov, aj žien takto básni doma o niekom a nakoniec sa ukáže, že tam bol aj pomer.

roja01
14. nov 2022

@moonlight1210 si mudra, vazne. Ja si myslim, ze zena, ktorej to pali sa vie aj prisposobit, aj sa stat dobrou pozorovatelkou. V pripade, ze jej nieco nevyhovuje, vie zariadit veci tak, aby sa "vlk nazral a koza ostala cela". Navyse zabudate na slovansku mentalitu z obidvoch stran (priatelstvo a pohostinost). To u zapadnych narodov nie je take bezne (ucelove priatelstva, odstup a nepustenie znamych do sukromia). Zazila som, viem. Ja by som privitala, keby sa z manzelovej kolegyne stala dobra priatelka. Priatelstvo je potrebne si vazit.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
larazivago
14. nov 2022

Možno už nemaľovali pre Vás.

autor
14. nov 2022

@mamamasama
@kleopatra114
@nique
@ariannazara
@0silvia0
@mimikarol
@tenerifka
@zuzinka888
dakujem baby potvrdili ste mi moje pocity. Ja som mu hneď povedala že k nám na Noc pozvem len rodinu alebo kamošov čo poznáme roky. Ak chce aby sa chlapci spolu zahrali , nech dôjdu poobede a potom domov. ….