Dobrý deň, som šťastsne ženatý otec dvoch princezien. Milujem svoju rodinu, avšak neviem si rady s jedným probmémom. Manželka sa príkladne stará o deti ale v poslednom čase som si všimol, že zanedbáva osobnú hygienu. Nadmerné ochlpenie a zápach intýmnych partií. Pred tým sme nikdy tento problém nemali. Myslíte, že ma podvádza a nechce so mnou styk? Som už zúfalý...
Ak by ťa podvádzala, osobnú hygienu by určite nezanedbávala 🙂
manzelka by sa isto potesila, ak by zistila, ze si sa kvoli tejto otazke registroval na zenske forum a riesis tam taketo intimne veci 🤷♀️ takze si prosim manzelku posad a normalne jej povedz, ze si si to vsimol, je ti to samemu neprijemne otvarat ako temu a spytaj sa jej ci sa nieco deje a nie nemyslim si, ze ta podvadza, vtedy sa skor zeny zacnu o seba viac starat a nie menej
Podľa mňa vymyslená téma, toto by chlap nepísal..
To ako si na to došiel, že "ta podvádza a nechce preto s tebou styk"? Že nebola oholena? Môže mať x iných problémov, aj po ženskej stránke (mykoza, hormonálne zmeny) alebo len proste sa neoholila a ty z toho robíš vedu. A neholenie intímnych partii nie je zanedbanie osobnej hygieny.
Mozno ked prestanes potorovat a prilozis ruku k dielu, mozno ta tvoja najde aj 5 minut aby sa oholila..
nadmerne ochlpenie, myslis ako na chrbte, bruchu, zadku alebo jej narastla brada? Lebo to, ze sa predtym vyholila nahladko kvoli tebe, neznamena ze ma teraz nadmerne ochlpenie. A zapach, mozno by ste sa mali porozpravat. A ako si prisiel na to ze ta podvadza z udanych veci to netusim.
Tak logika tejto temy je skvela. Problem je, ze manzelka zanedbava osobnu hygienu. A muz sa ruca z toho ze s nim nespi alebo ma milenca 😅 😅 Vysledok bude, ze v Jednote boli vypredane paradajky 🤣🤣🤣
ANO, povedz jej: "zlatko navarene a pozehlene uz je, beriem deti a ideme na 3h do parku...napustil som ti vanu, nachystal oblubenu hudbu, pohar vina a zapalil sviecky...uzi si to"
@lindstrom tu už je viac trollov ako reálnych ľudí
Moze sa jej menit hladina hormonov, nic prijemne