Manželka zanedbáva osobnú hygienu. Mám jej niečo povedať?

lindstrom
2. okt 2021

Dobrý deň, som šťastsne ženatý otec dvoch princezien. Milujem svoju rodinu, avšak neviem si rady s jedným probmémom. Manželka sa príkladne stará o deti ale v poslednom čase som si všimol, že zanedbáva osobnú hygienu. Nadmerné ochlpenie a zápach intýmnych partií. Pred tým sme nikdy tento problém nemali. Myslíte, že ma podvádza a nechce so mnou styk? Som už zúfalý...

evkars
2. okt 2021

Moze sa jej menit hladina hormonov, nic prijemne

marseillefan
2. okt 2021

Ak by ťa podvádzala, osobnú hygienu by určite nezanedbávala 🙂

petamich
2. okt 2021

manzelka by sa isto potesila, ak by zistila, ze si sa kvoli tejto otazke registroval na zenske forum a riesis tam taketo intimne veci 🤷‍♀️ takze si prosim manzelku posad a normalne jej povedz, ze si si to vsimol, je ti to samemu neprijemne otvarat ako temu a spytaj sa jej ci sa nieco deje a nie nemyslim si, ze ta podvadza, vtedy sa skor zeny zacnu o seba viac starat a nie menej

marcellka32
2. okt 2021

Podľa mňa vymyslená téma, toto by chlap nepísal..

jaskolka
2. okt 2021

To ako si na to došiel, že "ta podvádza a nechce preto s tebou styk"? Že nebola oholena? Môže mať x iných problémov, aj po ženskej stránke (mykoza, hormonálne zmeny) alebo len proste sa neoholila a ty z toho robíš vedu. A neholenie intímnych partii nie je zanedbanie osobnej hygieny.

kitycat
2. okt 2021

Mozno ked prestanes potorovat a prilozis ruku k dielu, mozno ta tvoja najde aj 5 minut aby sa oholila..

sasanka605
2. okt 2021

nadmerne ochlpenie, myslis ako na chrbte, bruchu, zadku alebo jej narastla brada? Lebo to, ze sa predtym vyholila nahladko kvoli tebe, neznamena ze ma teraz nadmerne ochlpenie. A zapach, mozno by ste sa mali porozpravat. A ako si prisiel na to ze ta podvadza z udanych veci to netusim.

kittykat22
2. okt 2021

Tak logika tejto temy je skvela. Problem je, ze manzelka zanedbava osobnu hygienu. A muz sa ruca z toho ze s nim nespi alebo ma milenca 😅 😅 Vysledok bude, ze v Jednote boli vypredane paradajky 🤣🤣🤣

bajka16
2. okt 2021

@lindstrom no a ty si ako natom? Pomáhas jej doma s deťmi aby mala čas sa oholiť a energiu mat s tebou nejaký styk pane? Nič iné mi z toho nevychádza len že je tvoja žena unavená a nemá na seba čas. Iný dôvod nevidím pan šťastný otecko

karhu
2. okt 2021

ANO, povedz jej: "zlatko navarene a pozehlene uz je, beriem deti a ideme na 3h do parku...napustil som ti vanu, nachystal oblubenu hudbu, pohar vina a zapalil sviecky...uzi si to"

leuska15leuska15
2. okt 2021

@lindstrom tu už je viac trollov ako reálnych ľudí

miriam11
3. okt 2021

@lindstrom povedz jej to

via88
3. okt 2021

@karhu hejze 😀

dianka318
3. okt 2021

@karhu a on pride domou, vo vani koberce a ona tepuje 😂😂😂