Manželka mi bola neverná

tomas123q
23. jan 2023

Zdravim.prisiel som na manželkinu neveru...neviem čo ďalej.sme spolu 7 rok a jedno dieťa.niesom prvý ktorý tu píše ani posledný,beriem to s rezervou,nieje to prvý krát čo sme to riešili...

sandyan
23. jan 2023

Pises,ze to nie je prvy krat...v takom vztahu by som neostavala,nevedela by som to prekusnut ani len kvoli dietatu...nie nadarmo sa hovori urobi to raz,urobi aj druhy krat..

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
brendaa
23. jan 2023

@tomas123q čo ťa viedlo to tu napísať,..., nuda, zvedavosť, diskusia ...???. Nová registrácia a ťažká téma... hmm.... 🍿🍹

dzulli1980
23. jan 2023

Tak pokiaľ Ťa opakovane podvádza a Ty nevieš, ako to máš riešiť, je mi Ťa ľúto ... absolútne si nevážiš samého seba ... po prvom raze by som vzťah ukončila, nie kvôli egu, ale preto, lebo by som tomu človeku už viac nedokázala dôverovať ... a taký vzťah je len zbytočná strata času, energie.
@tomas123q

nikpa
23. jan 2023

@tomas123q uz si teda asi zvyknutý, že ste vo vzťahu traja. Tak buď to budeš tolerovať alebo nie, rozhodnutie je na tebe. Lebo ak je to opakovaná nevera, to sa nikdy neskončí.

madeline1
23. jan 2023

@tomas123q tak to rieste opat rozhovorom. treba si s nou sadnut a porozpravat sa. ak ma zaujem s tym prestat, prestane, pripadne skuste paroveho poradcu. idealne je zachovat rodinu kvoli dietatu. je to zla situacia, nesmies byt podvazdany,taktiez nie je dobre podvadzat, ani sa rozvadzat, ani zit bez dietata. chcelo by to, aby tvoja zena zmudrela.

tomas123q
autor
23. jan 2023

@tomas123q
@sandyan
Teraz som si založil profil.neviem či to odošlem správne...veľa som si tu toho prečítal na mk ohľadom nevery...najprv po 3rokoch keď bola z prvý krát od nás preč,ohľadom novej práce,to sme riešili...riešil som viac menej prácu,bolo treba platiť hypo atď,jeden príjem od rána do večera v práci,6dni v týždni...premýšľal som nad tým a čítal fóra,keď sa manžel nevenuje že to môže aj tak dopadnúť,tak to bola asi moja chýba...a alzmenil som sa,skoro všetko som robil pre rodinu,staral som sa o všetko asi okrem varenia...asi až príliš,zmenili sa mi priority v živote,rodina je na prvom mieste a bum znova to isté po pár rokoch...písanie sms s chlapmi a pocit že nieje nieje nieco v poriadku,chladná,odmieta má,uráža sa pre úplne hlúposti a všetko čo sa nepáči mám to vykricane...

viera
23. jan 2023

"nieje to prvý krát čo sme to riešili"...A VER ZE ANI POSLEDNY...Ked niekto spravi prvy krat, aj druhy krat a preco nie aj treti krat....

tomas123q
autor
23. jan 2023

@madeline1 najviac mi je ľúto nášho syna...neviem si predstaviť čo s ním bude...nechcem mu to spraviť...presne v takomto veku sa rozviedli naši...mám s obidvomi dobrý vzťah ale vtedy to bol pre mňa masaker...

tomas123q
autor
23. jan 2023

@viera veď už tretí krát...povedal som si ako v súdnictve 3x a dosť..aj keď nešlo v druhom prípade o fyzickú neveru...možno že som tak skoro na to prišiel.tak to nezašlo až tak ďaleko.

joesvk
23. jan 2023

Nechceš mu to spraviť?Tak budeš celý život vo vzťahu s niekým, kto vaše vzťahové problémy rieši namiesto s tebou...s iným chlapom?
Musíš jej dať veľmi jasne najavo, že toto nebudeš tolerovať. Možno sa zľakne,že ostane sama.Možno si uvedomí niektoré veci... A možno nie.Ale toto nezrelé správanie,ktoré predvádza,nemôže ustáť vzťah s nikým.

tomas123q
autor
23. jan 2023

@brendaa zvedavý som určite...možno na niečo prídem na čo som doteraz neprišiel...a to sa pýtam,chcem sa rozprávať s manželkou,nech mi povie v čom je chýba,keď ju volám von nechce,keď je unavená z práce postaram sa skoro o všetko...peniaze nechýbajú...keď chce ísť konečne niekam ideme...s ničím nemám problém...ako som sa niekde dočítal aj prilis veľa dobrého škodí vzťahu...

melany_y
23. jan 2023

Na tvojom mieste sa s ňou rozvediem a začnem nový život. Synovi to nejako opatrne vysvetliť bez hádok a urazok a pochopí to snáď. Držím palce 👏

tomas123q
autor
23. jan 2023

@joesvk niekedy aj ja mám taký pocit že je nezrela...ja mám tiež muchy...brali sme sa príliš skoro až tak som ju nepoznal...

joesvk
23. jan 2023

@tomas123q Každý vzťah sa vyvíja. Málokto ide do manželstva s tým,že druhého pozná tak,že ho nič neprekvapí.
Toto nie sú "muchy ",keď má takéto úlety. To by nikto normálny nemohol akceptovať. Nemôže to čakať ani od teba.Nemáš sa pýtať, kde robíš chybu. Minimálne by si mal dôrazne povedať, že ešte raz a balíš si veci.

matus7030
23. jan 2023

@tomas123q určite je vždy ťažšie odísť zo vzťahu kde už je dieťa. Koľko má syn rokov? Myslím, že ak sa manželka nepoučila zo svojej chyby a opakuje ju opäť - iné to už nebude. Takže v taktom vzťahu by som neostávala. Aj keď to neviem povedať z vlastnej skúsenosti...určite je ťažke odisť od niekoho na kom ti záleží, ale ešte ťažšie musi byť žiť s niekym v kom už nemám dôveru.

mikadooo
23. jan 2023

@tomas123q prepáč, dobre chápem, že keď ti bola prvý krát neverná, tak ťa opustila a nechala ti dieťa a išla za milencom?

tomas123q
autor
23. jan 2023

@matus7030 dôvera už je nenavratne stratená...neverím jej už nič...veľa krát má oklamala aj v takých obyčajných veciach...

tomas123q
autor
23. jan 2023

@mikadooo nie,neopustila...mala pracovné povinnosti mimo mesta a tam sa zoznámila s mladým a neviem čo sa tam robila za týždeň a potom iba vypisovacky,správy a ako som to už niekde čítal bola z toho hotová,to z človeka cítiš...aj som navrhoval poradňu nejak sa to utriaslo,nechali sme to tak,nepripomínal som...chcel som ísť aj sám za psychológom čo mi na to povie nejakú odbornú radu...

tomas123q
autor
23. jan 2023

@tomas123q lebo normálne sa spýtam čo by chcela tak nič mi nepovie,čo jej vadí tak tiez nič...v čom je problém tiež nič...do hlavy jej nevidím..

tomas123q
autor
23. jan 2023

@matus7030 ešte chodí do skolky

brembo
23. jan 2023

by som ju tak kopol do rite,že by zemegulu obletela 10x kým by pristála

tomas123q
autor
23. jan 2023

@brembo no ver tomu že by som najradšej aj ja🤣

matus7030
23. jan 2023

@tomas123q tak už si iba polož otázku, či dokážeš byť vo vzťahu bez dôvery? Myslím, že už si si sám odpovedal, čo by si mal robiť ďalej.
Možno ma to nemá čo zaujímať...ale ty si jej verný? Prečo to ona opakovane robí? Nie je v tom niečo viac?

brembo
23. jan 2023

z ku..y svaticu nespravíš. Urobila to 3x urobí to aj 20x. Objaví sa další muž a zase mu stiahne nohavice

tomas123q
autor
23. jan 2023

@matus7030 neviem či som ju už omrzel,či som už pre ňu nezaujímavý...ja som bol verný od začiatku nášho vzťahu...ja som sa ako mladý vyzil,chcel som si založiť rodinu,našiel som super dievča,aj do voza aj do koca...ja som tiež občas strácal nervy,veľa bolo pre mňa nového,nový člen rodiny ,neviem manželka mala frajerov ale ako keby ešte chcela žiť,ale keď ju niekam volám tak nie...neviem veľa sa píše že za to môže rutina,stereotyp...už neviem čo vymyslieť...

tomas123q
autor
23. jan 2023

@brembo až tak by som to nenazval že sťahuje nohavice...ale to že myslí na iného a mňa nechce,a to sa môžem aj na hlavu postaviť...

tomas123q
autor
23. jan 2023

@matus7030 čo myslíš že je v Tom niečo viac?

karolinakr
23. jan 2023

@tomas123q hm no vidíš a niekto čaka na takeho cely život, a tie čo ho maju, si to nevážia..toto su tie zaludnosti života

madeline1
24. jan 2023

@tomas123q ak pises, ze tri krat, ale raz to nebola fyzicka nevera, tak potom to bola nevera dva krat...to by neratali ani pri rozvode ako tri krat