Ahoj, trapi mne, ze muj muz o mne prestava mit sexualne zajem. Je mu 52 let a ja jsem o 9 let mladsi a jsme spolu ca. 20 let. Kdyby bylo na nem, tak mame sex v prumeru dvakrat tydne. Ja bych chtela vice, aspon 3 x. Uz jsem mu rikala, ze bych chtela casteji a ze jsem spokojena a libi se mi to s nim. Davam mu to take dostatecne najevo. Nekdy se mi podari nalakat ho rano, kdyz se k nemu pritulim nebo ho zacnu hladit. Bojim se, aby se to nezhorsovalo. Prijde mi, ze ma pomalejsi nastup erekce. Drive, kdyz chtel sex, tak mel erekci hned sam od sebe, potom pri libani a ted se mu dostavi pri spolecnem oralnim sexu, kdy se vzrusi z meho vzruseni. Potom muzeme mit normalne pohlavni styk, erekce vydrzi. Jen proste pomalu nastupuje, podobne jako u zen vzruseni, je treba delsi predehra. Myslite, ze ma uz snizene sexualni libido nebo zacinaji poruchy s erekci? Myslite, ze to mam nechat byt a zustat u sexu dvakrat tydne nebo se ho snazit sama nalakat na vice?
@susanalefty Ty sa máš.
@susanalefty Akože 2x týždenne je viac ako dosť. Mne vadí aj raz za mesiac.
@tslobik vadi? 🙊
@susanalefty 2x do tyzdna sa mi nezda nejake kriticke. Rozpravali ste sa o tom? Mozno proste uz tolko nevladze.
@simsalabim Čo vadí? Písala, som že "sa má", že mužovi klesá libido
@tslobik nie, pisala si, ze ti vadi aj raz za mesiac. Prispevok o 11.39: "Akože 2x týždenne je viac ako dosť. Mne vadí aj raz za mesiac."
@simsalabim No mne vadí u mňa, ja už by som nemusela do konca života.
V 52 rokoch je 2x týždenne dosť, nepovažujem to za nízke libido v takom veku.
Môjmu chudákovi mužovi musí stačiť oveľa menej.
@tslobik to je smutne, aspon z mojho pohladu. Ale ak to tebe a tvojmu vztahu nevadi, tak ok.
A suhlasim, ze 2x do tyzdna nie je nizke libido, ale asi zalezi na uhle pohladu. Pre niekoho malo, pre niekoho vela, pre niekoho akurat.
@simsalabim Jasné, že to mužovi vadí. Ale ak by sa rozviedol kvôli tomu nemám s tým problém. Ja sa nebudem do niečoho nútiť.
@susanalefty nevidím to tragicky, ale tak každý má iný sexuálny apetít😊 ale kamarátka ma tiež väčší vekový rozdiel chlap má 50 r a sťažuje sa, že to začína byť oveľa horšie kvalitou aj kvantitu😅ale treba myslieť, že ten vekový rozdiel jednoducho je väčší a žena ešte okolo 40 je v top forme a muž už ide z kopca
Minule mi tu niekto napísal, že už aj 35 r majú bežne problémy s erekciou bol tu podobný príspevok, lebo tiež som napísala, že 40 tnik musí byť ešte ako zajko, ak nemá problém s cievami, cukrovkou, lieky na tlak....
No veď záleží na tebe či sa uspokojis s 2x či 3x a budeš ho zvádzať a naháňať😊
@tslobik ja by som to brala ako dolezitu investicu do vztahu. Pokial pri tom nemas ukrutne bolesti teda....alebo vas vztah nefunguje aj po inych strankach. Nevidim inak dovod intimitu odmietat. Ak by sa moj manzel tak choval, citila by som sa zranena.
Nechaj ho dýchať 😀 po 20 ticho rokov by bol pre mňa hocičím,len nie sexuálnym partnerom 😂 nič vzlom,no táto téma je pre mňa humorné sci fi, sorry
@simsalabim Ja proste nemám na to energiu a chuť, ked som bola mladá, bola som pravý opak🙂 Vekom a starosťami sa to takto stalo.
@simsalabim Veď to je pekné, že vám to klape. Iné je, ak rodina má spústu problémov a starostí, teda hlavne ja ako žena, tak som rada, že vôbec dokážem spať. Ale vám nech to vydrží takto🙂 Len ja v autork. probléme vlastne žiadny problém nevidím. Či 2x alebo 3x, veď to je úplne jedno ale asi len z môjho pohľadu. Aj tak je to viac ako štandard v takom veku. Ja budem rada, ak budem ešte v zdraví vôbec žiť.
Moj ma tiez 52 a tiez to nie ako kedysi ale 2 krat do tyzdna je dost u nas je to tiez tak ja som o 6 rokov mladsia a aktivitu mam ja teraz vyssiu predtim bol otravny obcas on teraz mu tu jeho otravnost vraciam ja
@simsalabim ja netvrdím,že sa máš vzdať intimity,to netvrdím ani o sebe,ale s chlapom,ktorý sa mi mota okolo nôh 20 rokov určite nie 😀 mne to príde smiešne..a keby som bola chlap a mala popísať ten pocit,tak by sa mi ani nepostavil už pri tej osobe po 150 rokoch všednosti....asi tak 😀
@anita6666 vidis, a mne smutne...
@tslobik To myslis jako vazne? Vzdyt je to smutne, jak potom muze ten vztah fungovat, kdyz muze odmitas s tim, ze sex nepotrebujes do konce zivota. Jinak mate vztah v poradku? Vzdyt to nemuze takhle fungovat, zit vedle sebe jak bratr se sestrou a jeste muz vi, ze to delas z donuceni a nelibi se ti to. Ja bych se citila hrozne, kdyby o me muz v tomto ohledu nejevil zajem a nechtel sex. Pripadala bych si nepritazliva, a pro nej lhostejna a nemilovana.
Tak on se snazi, nedávno koupil i první erotickou hracku, ktera je hlavne pro me a pouzivame ji spolu, je to minivibrator na klitoris, ale da se pouzit i jinam. Jen mi jde o tu frekvenci, jesli je sance, ze se o neco zvysi. Spis asi ne, ze? Kdyz zacnu sama, tak i kdyz se mu treba nechce, tak neodmitne, ale nechci zase, aby si pripadal nejak nuceny, ze musi podavat 3 x tydne nejake vykony, i kdyz nechce.
@jaroe vysvetli mi,ako sa toto dá??? Normálne sa pýtam,bez rypania...ako ťa dokáže sexuálne priťahovať človek,na ktorého sa divas toľké roky,poznáš ho zľava sprava, videla si ho v hocijakých nelichotivých situáciách,ako sa toto dá? Ako ja tomu fakt nerozumiem,mohla by som k nemu cítiť obyčajnu ľudskú spolupatričnost, kamaratstvo,čokoľvek,ale nie sex...au...
@anita6666 alebo by si k nemu mohla citit aj lasku 😉
@susanalefty Ale ja ho mám inak rada, ale láska a sex nemusia nutne súvisieť.
@anita6666 A to jako myslíš, že když jsou spolu lidi dlouho, tak se nepřitahují a sex od určitého data přestanou provozovat úplně, protože je pořád stejný? Pro mne stejný není, teď se mi líbí mnohem více, než když jsem byla mladší. Více si to užiji a už myslím u toho i na sebe a nestydím se. A můžeš zapojit i nějaké ty erotické pomůcky. Mně nikdy nechyběly, ale teď, když manžel koupil ten minivibrátor a používá ho u orálního sexu, tak je to zase něco jiného a líbí se mi to. Nebo ho použiji klidně sama při pohlavním styku. Tohle bych se třeba dříve vůbec neodvážila udělat. Myslím, že pořád je co objevovat a hlavně pracovat na společném prožitku. Dříve se mi něco moc nelíbilo a teď ano, tělo a chutě se mění.
@tslobik U mě to souvisí dost. Pokud by manžel nechtěl se mnou spát, tak si myslím, že mě nemiluje.
No rátaj s tým že od istého veku bude úspech sex aj 1x týždenne. Našťastie existuju modré tabletky 🤣