Manžel so mnou skoro nespáva

20. júl 2023

Sme spolu 5 rokov. Mame spolu syna ktory pojde tento rok do skolky. Manzel pracuje ja tiez. Dochadzame obaja za pracou.
Domov chodime obaja unaveni.
Chyba mi vsak intimita a milovanie. Za mesiac ak je to dvakrat tak to je super. Mam 30 rokov, muz o 7 viac. Nespime spolu ani cez vikend, aj ked mame vtedy obaja volno.

Milenku asi nema, v praci je pod kamerami a z prace ideme spolu autom domov.
Ako to poriesit? Uz mavam obcas myslienky ze xi na to niekoho najdem :( Pre muzov v okoli nie som nepritazliva, ale moj muz ma ma proste v pazi. :( Hovorila som s nim o tom ale on je prilis unaveny.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
vkatush
20. júl 2023

Kamoška mala problém, že popri malom ročnom dieťati, domácnosti, práci a proste živote, si na seba nevedeli nájsť čas. Doslova si plánovali romantiku. A mnoho vzťahových terapeutov to odporúča, keď je vzťah zavalený rutinou a životom.

Napríklad, každý štvrtok ak môžte, dajte babkám postrážiť a vybehnite niekde, alebo keď nemôžete, dáte malého spať, otvorte si fľašu vína, porozprávajte sa o svojom dní a choďte na to 😂 keď sa dostaneš do takéhoto štádia vo vzťahu, musíš proste na tom len pracovať 😊

autor
20. júl 2023

@elizabet173 na zaciatku vztahu bola frekvencia pre oboch vyhovujuca. Obaja mame radi skrabkanie hlavy tak toto este funguje :D ale ked sa ho opytam na s*x tak hovori ze je unaveny ze nevladze odist ani do sprchy. Vikendy by sme mali robit na dome ale zijeme momentalne u jeho otca a jemu to vyhovuje takze sa do prace na dome velmi nenahli

autor
20. júl 2023

@vkatush veru. On proste je tak ustvany ze nevladze nic. Vsimla som si aj zhorseny pristup k hygiene a aj to ma odradza. Ze sa po praci nevladze ist vysprchovat a zaspi.

alickapusinka
20. júl 2023

A to kope v uhoľných baniach. Za mňa fuj hnus že sa chlap v tej horúčave neosprchuje.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
salamistka
20. júl 2023

a keď máte spolu sex, si spokojná? možno by bolo fajn zapojiť niečo na oživenie...a musíš byť rozhodná, s chlapmi sa niekedy nedá v pokoji porozprávať, niekedy treba zapojiť diplomaciu, aby sa prebudili z letargie...alebo nech ti navrhne on riešenie, že keď sa mu nechce alebo nevládze, tak náhradná alternatíva, môže byť on pasívny a prevezmeš iniciatívu ty...počas dňa sa ťa dotýka alebo aj to mu padne zaťažko ? manželia si majú byť v manželstve na prvom mieste jeden pre druhého.

ejmylia
20. júl 2023

Bolo by bez pochýb dobré sa o tom otvorene pozhovárať lebo nie je normálne takto fungovať a vidíš sama, že už sa mu vzdiaľuješ a to je cesta ku koncu a veľmi rýchlo ak nenájdete spoločnú reč.

aiana24
20. júl 2023

Màlo intimity v tomto prípade znie ako len symptóm hlbšieho problému. Zamyslite sa, aká je vaša situácia, čo s tým domom čo prerábate, čo potrebuje muž aby nebýval tak unavený, či je v práci všetko ok...

Nájsť si milenca vás dovedie do ďalších problémov...

autor
20. júl 2023

@alickapusinka no ja som z toho tiez zhnusena. Posielam ho do sprchy tak nejde.

autor
20. júl 2023

@aiana24 neviem... Proste aj sa nesprava ku mne pekne ked je utahany z roboty, vsetko mu vadi atd. Stve ma ako sa sprava

autor
20. júl 2023

@salamistka my sa vidime az vecer. A intimity mame malo.

simca06022011
20. júl 2023

A aku ma pracu?? ako podla mna je len pohodlny, neexistuje, ze pride domov niekto a neladze sa osprchovat, to je proste vyhovorka.

autor
20. júl 2023

@simca06022011 soferuje skoro cely den. Od 7.00 do cca 17.00

janickacrazy
20. júl 2023

Inak mňa pobavila tá veta, že v práci je pod kamerami a ty ich každý večer kontrolujes, čo tam robí? V mojej bývalej práci sme tiež boli pod kamerami a vieš čo? V kúpeľni som nie raz videla moju šéfku sa oblizovať s rôznymi chlapmi, väčšinou boli ženatí. Takže nejaké kamery nie sú zárukou ničoho.

nikpa
20. júl 2023

Keď ma prácu po ktorej sa nevládze ani osprchovať tak by som uvažovala nad zmenou. Či chce aby ho z nej rovno do truhle odniesli?! Alebo ešte prichádza do úvahy volaka choroba, štítna žľaza, alergie na jedlo, problém s obličkami....niečo čo spôsobuje únavu a úbytok energie.

vamajka
20. júl 2023

@janickacrazy To kde pisala, ze kazdy vecer kontroluje kamery?

janickacrazy
20. júl 2023

@vamajka To nepísala, len tu prvú časť, sú to dve samostatné vety. Tak som to myslela, že teraz sú kamery všade v práci, ale čo z toho, veď ona nevidí, čo sa tam deje.

simca06022011
20. júl 2023

Tak o to skor ze soferuje, by mal skocit do spchy a pohybat sa a nie spat na gauci ako lemur.. toto sa velmi rychlo stane stereotyp a naozaj sa mu nic ine nebude chciet...

alickapusinka
20. júl 2023

fuj s takým humusákom by som sex nechcela mať až ma napína na vracanie.

foterlotor
21. júl 2023

Pisem to vzdy pri tejto teme a zopakujem z pohladu muza: ma inu... muz chce sex vzdy a vsade a hlavne ak ide o zenu s ktorou zije. Ak nie, potom nema zaujem o vztah. Takych kurevnikov je vela. A potom nas maju zeny za svine.

bezmena7
22. júl 2023

tak a ďalšia čo píše že nemá sex … Stále sa to opakuje dookola aspoň vidíš ako sa cítia muži keď ženy majú sex v paži 😉 To že zanedbáva hygienu je dosť zle, hlavne v tomto teple. Ja sa v týchto horúčavách sprchujem aj 2-3 podľa potreby. Ak si nájdeš niekoho iného na sex.. neboj nebudeš ani prvá ani posledná.Je to trend tejto doby všetkým to viac chuti mimo domu 😂😂

slovakboy
22. júl 2023

A koľko spí? Naśí dosť hodín v noci? Poje dosť tekutín? Ja keď málo spím a málo pijem tak sa mi nič nechce ani robiť ani hrať.