Manžel so mnou nespáva. Som zúfalá

23. máj 2023

Som zúfalá, manžel so mnou spí jeden, dvakrát do mesiaca a ja som zúfala, mohla som byť mníška. Vždy uprednostní prácu alebo niečo iné predo mnou. Ako sa zmieriť s tým, že po mne netúži a ako žiť v manželstve skoro bez sexu, ešte som mladá, je to pre mňa neuveriteľna predstava. Nie som neatraktívna, starám sa o seba.
Je mi z toho fyzicky zle a cítim sa ako v pasci, lebo ho mám rada, ale neuveriteľne mi chýba sex.

domkakvet
23. máj 2023

Zisti ci nema inu.

dzulli1980
23. máj 2023

Veď sa s ním na rovinu porozprávaj ... a pokiaľ uprednostňuje prácu alebo niečo iné pred Tebou, nebolo by od veci zamyslieť sa nad budúcnosťou vášho vzťahu ... či to má vôbec zmysel.

obleckodogymu
23. máj 2023

A čo takto sa s ním o tom porozprávať v prvom rade? 😊

matullienka
23. máj 2023

Skúšala si sa s ním na túto tému rozprávať? Ja by som šla cestou rozhovoru, že kde je problém. Neviem koľko má rokov, ale píšeš , že si mladá tak pokiaľ nie je medzi vami nejaký veľký vekový rozdiel. Nemá nejaký zdravotný problém? Ako dlho to trvá

vanilkovazmrzka
23. máj 2023

Ako dlho ste spolu? Kolko ma on rokov?

autor
23. máj 2023

@obleckodogymu rozprávala som sa s ním o tom. Jeho odpoveď je : Vždy uprednostní povinnosti pred zábavou.

autor
23. máj 2023

@vanilkovazmrzka 15 rokov, ja 33 a on 42

autor
23. máj 2023

@matullienka nemá žiaden zdravotný problém. To by som dokázala pochopiť

autor
23. máj 2023

@domkakvet nemá. Aspoň si myslím.

hradnapani
23. máj 2023

tak ja neviem, po 15 rokoch dvakrat do mesiaca nevidim vobec tragicky ;) z nadpisu to vyznelo, ze vobec alebo raz za rok

matullienka
23. máj 2023

@hradnapani no my budeme mať tento rok 14 výročie svadby a 16 čo sme spolu a teda sex máme tak 3-4x do týždňa. Za mňa je 2x do mesiaca žalostne málo, na to, že sú to v podstate mladý ľudia. A to ja mám skoro 39 a manžel 41

vanilkovazmrzka
23. máj 2023

Tak je nacase uviest veci na spravnu mieru - a teda, ze aj manzelske povinnosti su povinnosti (ked teda nechce uprednostnovat zabavu :D)

Moj partner napriklad tiez vravi, ze nepotrebuje mat sex tak casto. Tento rezim ze 1-2x do mesiaca by mu mozno tiez vyhovoval… cize ano, su muzi, ktori chcu sex menej casto ako ich zeny, zial.

A co ine intimnosti? Aspon sa k tebe prituli, pobozka ta, objime? Citis z jeho strany lasku a naklonnost?

hradnapani
23. máj 2023

@matullienka to je naozaj individualne, ja to za uplne zalostne nepovazujem - ak je v tom este vasen, cit a nie je to len gymnastika, tak je to ok (z mojho pohladu), intimita a partnerska blizkost sa daju prejavovat aj inak ako vyslovene sexom. Ale tak, kazdy ma iny apetit a po rokoch u mnohych tato potreba klesa a nie je to nic vynimocne.

ildiko36
23. máj 2023

Napis mi ip

elmivelmi
24. máj 2023

No tak je aj starsi od teba,sice nie oveka ale po 40 muzom uz klesa libido,nepotrebuju to kazde rano.A zo zaciatku to bolo ake?Alebo prve roky?Tiez takto?Lebo ak ano tak si vedela a ak nie,tak vek,bohuzial.Kup mu tribulus alebo nieco podobne na podporu libida.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
domkakvet
24. máj 2023

Teraz citam, ze je od teba starsi, tak mozno to bude aj tym, uz nema na to taku chut, tiez dobra rada co pisu, ci ti prejavuje naklonost, vsimaj si, ako sa k tebe sprava, ak by sa ti nieco nezdalo, tak sa vrat k mojej prvej rade, lebo mysliet si mozes.

moonlight1210
24. máj 2023

A okrem sexu su u vas aj ine oblasti, kde sa k tebe chova stylom, ze pred tebou maju u neho prednost ine veci?
Napr. ti nic mile nepovie, neobjime ta len tak, nepobozka, nedonesie drobnost ako male prekvapenie z casu na cas, aj bez prilezitosti.
Nepomaha ti s vecami.
Ked nieco nevies vybavit, necha ta v tom, nech si poradis ako vies, on na teba nema cas.
Neberie na vedomie tvoj nazor.

thoughtfulweirdo
24. máj 2023

Oznámila by som mu, že označenie "manželské povinnosti" nie je len tak zo srandy 🙂
Ale seriózne, ako vyzerá vaša ostatná intimita? Dotyky, hlbšie rozhovory, spoločný čas?

autor
24. máj 2023

@thoughtfulweirdo môj muž je asi workoholik. Spoločný čas mu nechýba, stačí, že sme spolu aj s deťmi. Sex mu tiež nechýba, stále má odmieta a je mi z toho strasne. Máme dve malé deti a napriek tomu to považujem za niečo, čo má pár spájať a robí vzťah krajším. Nechápem ho, uprednostní iné veci predo mnou. Keď už to máme, nezabudne povedať, ako sa ide pomaly obetovať, lebo mohol zatiaľ spraviť niečo iné.

autor
24. máj 2023

@hradnapani keď už to je, tak je to ok. Lenže si to musím pomaly vyprosit a je to pre mňa teda žalostne malo.

cubo2
24. máj 2023

mozno ina casta situacia - pozerava porno? potom je "spokojny" a po tebe uz netuzi

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zuzinabila
24. máj 2023

@hradnapani tak ja nie som ziadna nymfomanka a sme spolu 18 rokov,ale dva krat do mesiaca je ozaj zalostne malo🙂

unicornlady
24. máj 2023

Ja som mala raz takého ex priateľa. A tomu by tiež stačilo aj 1x do mesiaca, čo mne ale nie. Lebo nie je to len o sexe, ale o celkovej blízkosti, intimite. A potom jeho poznámky ma tiež ponižovali (čo som si vtedy ešte tak neuvedomovala), ak sa to aj po rozhovore zlepšilo, tak iba na nejaký čas.

Od začiatku to takéto bolo alebo predtým chcel častejšie?

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
thoughtfulweirdo
24. máj 2023

Mrzí ma to, ale mám z tvojho opisu dojem, že pre neho vôbec nie si dôležitá a vníma ťa len ako niečo, čo mu prekáža pri "dôležitejších" veciach. Nie som si istá, či dokážeš ty niečo zmeniť, keď on nemá záujem. Ja by som si ho určite ešte skúsila posadiť a v krátkosti a vecne mu oznámila, že aj starostlivosť o vzťah patrí medzi jeho povinnosti. Ja si však myslím, že on to veľmi dobre vie, len mu je už jedno, čo s vaším vzťahom bude.

hradnapani
24. máj 2023

podla opisu mate teda o dost viac problemov, nez len frekvenciu sexu a chut na neho. Skor by som asi zacala riesit vas spolocny mimopostelovy cas a ak napravite ten, je dost mozne, ze aj v posteli to bude lepsie a nebudes sa musiet doprosovat.

zuzinabila
24. máj 2023

@mamula20 s takými "straseniami" pozor.radsej sa seriozne porozpravat.vsak nie su male deti

autor
24. máj 2023

@zuzinabila keby som ho tak šla strasit, že si nájdem milenca, tak sa hneď môžme ísť rozviesť. Cítim sa ako v pasci, on uprednostní všetko ostatné predo mnou, čo sa sexu týka, ja rodinu rozbíjať nechcem, milenca nechcem a ani blbý vibrátor, ale živého človeka. Spoločný čas, keď si aj deti by mi stačil, ak by ma proste poriadne pravidelne pretiahol, keď to mám tak napísať. Sorry za vyjadrovanie, ale práve mi z toho dosť šibe.