Manžel so mnou 6 mesiacov nespáva

17. jún 2024

Ahojte,
manžel sa so mnou pol roka nemiloval, ani so mnou nemal nič sexuálne, lebo som nárazovo pribrala viac kg po nástupe do sedavého zamestnania. Že keď schudnem, tak vtedy sa vráti všetko do starých koľají. Cvičím každý druhý deň, lenže zatiaľ som kilá nedala dole, musím zlepšit stravu. Len som trochu spevnila telo. Avšak ma fascinuje, že on je s tým úplne vyrovnaný a pôsobí akoby tak mohol žiť do konca života. Vek on 49 a ja 39. Rozmýšlam či nemá nejaký online vzťah...

taynee
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
personality
17. jún 2024

Ja mám alergiu na takýchto chlapov. Asi by som si našla takého, ktorý by mi nedával najavo, že sa mu hnusím.

autor
17. jún 2024

@personality boli ma to, že to takto rieši na priamo, hoci vie, že je to dočasný stav, na ktorom pracujem.

domkakvet
17. jún 2024

Tvoja vaha nebude asi jediny problem a neviem ako si prisla na to, ze iba ak online vztah.

autor
17. jún 2024

@domkakvet lebo nemá veľa možností na niečo iné, pracujeme spolu a sme skoro stále spolu.

personality
17. jún 2024

Možno Ťa chce iba motivovať, ale u mňa by dosiahol opačný efekt, stratila by som o neho záujem, vzhľadom na jeho charakter.

domkakvet
17. jún 2024

Nehovorim, ze je to tvoj pripad, ale veta, ze nema nikoho, lebo sme stale spolu ma vzdy vie pobavit, v tvojom pripade ide mozno naozaj o to, ze ma zdravotny problem, alebo neviem aky, ale to, ze si pribrala je dost cudne aby ste nemali tak dlho sex.

sissy27
17. jún 2024

Uprimne, ani mna by nepritahoval sice milovany, ale obtlstly manzel 🤷‍♀️ darmo sa budeme ohanat tym, ze je to dobry clovek, ktory sa vzdy prikladne staral o rodinu a bla bla bla… samozrejme vekom pribudnu vrasky, kila, sediny atd, ale ak by zrazu pribral 15-20kg, tak “dakujem ale nie, dakujem”. Na druhej strane urcite by som mu to nesplechla takto do ksichtu, ale upravila by som stravovanie pre oboch a nechala mu viac priestoru na sport, pripadne vyberala spolocne aktivity zamerane na spalovanie kalorii.

nikpa
17. jún 2024

Tak keď ste dovtedy pravidelne spolu spavali a zrazu mu to pol roka nechýba, je to veľmi podozrivé. Vážne by som uvažovala nad tým, či si to nekompenzuje s milenkou.
A rozmýšľala si niekedy nad tým co by bolo s vašim manželstvom keby si pribrala zo zdravotných dôvodov, pocas tehotenstva, po ňom... Vekom tiež pribudnú vrásky, zostarne koža, ovisnu prsia, spraví sa celulitída... Co potom? Kopne ta kade ľahšie?!

mili2016
17. jún 2024

Strašne by som chcela vidieť tvoju postavu pred a po. Lebo hlava mi neberie aby muž zo dňa na deň prestal mať chuť na sex aj keď si pribrala. To si bola špáradlo a teraz si slon (nemyslím to v zlom) vieš čo by som spravila na tvojom mieste schudla a vykašľala sa na takého chlapa.

vanilkovazmrzka
17. jún 2024

To si zo dna na den pribrala 30 kil? Nejaky blby dovod…

ivetz
17. jún 2024

Mame mu dohovorit? Mne by nevadili kila (vadili kvoli sebe samej, ale nie kvoii okoliu), vadilo by mi, ze dalsich "x" rokov mam prezit s egocentrickym...individuom... Mozno chudak nemoze a vyhovara sa na tvoju postavu...

autor
17. jún 2024

@mili2016 akože fakt som asi za dva mesiace pribrala viac ako 10 kg. Mam široké stehná, tučné ruky a začala sa mi robiť prvýkrát v živote dvojita brada.

autor
17. jún 2024

@mili2016 áno menín stravu, keďže len cvičenie nestačí.... Ale odchádzať sa mi nechce, ja ho mám rada, aj keď toto je nič moc až taká úprimnosť, on je taká povaha...mňa ale desí ten jeho pokoj v tejto veci

marianarem
17. jún 2024

No bohvieake spravanie to teda nie je. Jedna vec je povedat napr. "Trapi ma, ze si tak rychlo nabrala vahu, trochu ma to znepokojuje, co tak upravit spolocne stravu". A druha vec je povedat: "Dokym neschudnes, nebude sex." To prve by ma nabudilo zacat sa snazit, po tom druhom by ma presla chut. To sa uz ani neda nazvat uprimnostou, je to vydieranie.

lonely66
17. jún 2024

autorka, čo je za tým, že si za 2 mesiace pribrala viac ako 10 kíl? prepapkala si sa?

elanor
17. jún 2024

to nebude tvojou vahou. Ja som pribrala za tie roky co sme spolu, nooo hodne. Hodne vela. A ten moj ma obhana tak isto ako za "mlada".
Takze problem bude niekde inde. Len to hadze na teba, lebo sa on chce zbavit svojej zodpovednosti.

sprjuska
17. jún 2024

1) Ak niekto za 2 mesiace priberie viac ako 10 kg, tak by som si najskor poriesila zdravie,lebo to je kratka doba aj na cielené vyzratie sa
2) takeho magora, co by mi toto povedal, by som kopla do riti velmi rychlo..
3) pises, ze za 2 mesiace si pribrala, ale nespavate spolu 6 mesiacov, tak chyba bude asi inde

subartic
17. jún 2024

tvoj muž je v andropauze . Osobne si myslím že že má problémy s erekciou a toto mu prišlo vhod že si pribrala.

zuzubb007
17. jún 2024

6 mesiacov nespava a 2 čo si pribrala, tu nejak nesedí matematika, mňa zaujíma ako sa dá pribrať 10 kilo za 2 mesiace? , problém je zjavne inde

amelie2017
17. jún 2024

Uplne v pohode sa tak da pribrat..ja bezne za 2 mesiace volna, ked sa nehybem v praci priberiem 6 kg 🤦‍♀️ lebo rada zeriem..a ako nahle to prestanem palit, priberam raketovou rychlostou..ak sa autorka dovtedy vela hybala a zrazu v praci 8 hodin sedi, ale je porcie a zlozenie jedla ako pred tym, ide to hore rychlo..
Ale teda aj napriek tomu, postoj manzela je kvoli 10 kg uplne mimo..problem bude inde..lebo ak nemerias 150 cm, tak 10 kg nie je ziadne prehnane pribratie..

ninusa221
17. jún 2024

Najhoršie je že poslednú dobu je takýchto prípadov viac a viac. Aj tu. Tiež mám jedného takého doma. A poviem ti že chyba malo aby som ho poslala do riti. Ak si so sebou spokojná tak sa na to vyser.

autor
18. jún 2024

@zuzubb007 no normalne, najprv som pribrala ako som začala mať sedavu pracu a nezmenila som stravu a pórom keď si to vsimol, tak skončil sex

autor
18. jún 2024

@ninusa221 je to divne, on úplne sto percent akéhokoľvek sexuálneho prejavu zrusil

greywolf
18. jún 2024

Nemusis 3h denne cvicit. Skratka jedz ale nezer. Mimochodom moja na 2 tyzdne uplne vysadila akekolvek pecivo a nahradila zeleninou. Za 2 tyzdne 3 kg dole, bez pohybu navyse. Staci aby bol vydaj vyssi ako prijem.

zuzubb007
18. jún 2024

Pribratie nieje sedavou prácou, ale s prepáčením žraním, jediný problém, a keď ste nemali sex 6 mesiacov, dosť pochybujem, že nemá bokovku a teda mu to nechýba

ninusa221
18. jún 2024

Ono je najhoršie to že my sme také že aj keď kus priberie stále ho máš rada všetko tam funguje atd. Tak teraz sa k nemu chovám tak isto ako on ku mne.

teen00
18. jún 2024

Určite šuka inú sorry ale budem úprimný .

mamka34
18. jún 2024

Začala dom chodiť do kancelárie a späť peši. Pri cene palív mám na nové športové topánky každý mesiac a držím si formu. Otázka je aká je vaša výška a váha.

autor
18. jún 2024

@mamka34 165 a 73 kg. Čiže nič moc.