Ahojte mám manžela mám snim 2deti .. ale zistila som že si vypisuje z inými ženami .. pár krát som mu to odpustila kuoli deťom ale už má to snim vôbec nebavi myslíte že je čas na koniec . Sľúbil mi že to už viac nesprávi ale spravil to znovu vraví že sú to len písmenká . ďakujem za odpoveďe
Mne osobne by to vadilo ... dala by som mu jasne na výber ... buď rodina alebo štetky.
Ženatý muž, otec, si nema co vypisovat s inymi zenami. Daj mu to jasne najavo.
@iv007 no pár krát som vysiela že si dohadoval aj stretko a mne sa už nevenuje vôbec deťom len občas .. zo ženami si píše kade čo hlavne že sú sexi a podobne a keď som ho chcela opustiť vyhrážal si vraj mi zoberie deti
@dzulli1980 najavo som mu to dala strašne veľa krát ale on si rieši svoje vraví že má miluje ale ja mu už nedvoverujem ani ho už neľúbim pretože mi ublížil a zahanbuje ma tím že tie ženy aj vedia že má ženu a deti ..
@ruzicka12345 by som sa ho opýtala že keď sú to len písmenká či si môžeš aj ty také písmenká posielať s chlapmi?!nie nie sú to písmenká sú to myšlienky...
@zanka777 túto otázku som mu položila a zo smiechom mi povedal že si mám vypisovať že mu to nevadi
@ruzicka12345 ja neviem, co je to dnes za doba. Vecer mamzelia/partneri sedia vedla seba pri telke a miesto toho, aby sa venovali jeden druhemu, tak si s niekym vypisuju. Vyplakavaju, aki su doma zanedbavani a pri tom oni sami zanedbavaju svoju polovicku 🤦♀️ Je mi z toho na grc.
Toto sa neda tolerovat, pokial si jeden z partnerov vypisuje s opacnym pohlavym, flirtuje, slinta, ci lajkuje stetky na insta, je to podla mna druh nevery a hlavne ponizuje nie len seba, ale aj teba…
@ruzicka12345 zasluzi si riadne nakopat!!!boze to je zas co za ch*ja🤬🤬🤬len pismenka ale dohaduje si stretka...a co chcel na tych stretkach?a jemu by nevadilo keby to robis aj ty... no krasny vztah.a tymi silackymi recami sa nedaj zastrasit,ze ti vezme deti... no takych uz bolo😂😂ved by ti ich za 2 dni hned doviezol😂(keby k tomu ozaj došlo, ale nedôjde) .
@ruzicka12345 tak keď je mu to jedno nemá zmysel ostávať s ním 😒
Hej? Zoberie Ti deti? ... strašní machri sú niektorí chlapi ... však mu povedz, že OK, nech si ich berie ... sa hneď spamätá ... vydiera Ťa cez deti, len aby mohol robiť to, čo robí, to je celé.
@ruzicka12345
@ruzicka12345 no jasne, zoberie ti deti a potom s dvoma detmi na krku sa o neho budu zeny trhat, jasneeee. A ty mu toto trapne zastrasovanie zeries aj s navijakom. Sa preber prosim ta.
Neverím.ze si dáky chlap len tak nevinne vypisuje bez vidiny bočného sexu mimo manželstva.Nestala by som o takého ..a že ti vezme deti? Nech sa páči.a opýtaj sa.ci ich aj na rande so stetkami bude bravat
Nemas k sebe uctu, nema ju ani on. Kolkokrat mu treba odpustat?
Vadi ti to? Asi hej ale co s dvomi detmi, ze? Zase len odpustit a suchat nohami.. Toho tu uz bolo.. 😢
@ruzicka12345 no je na čase priznať si, že manžel Ti je neverný. Aj keď možno nejde o fyzickú neveru. Je už len na Tebe, či si ochotná trpieť takýto vzťah.
@ruzicka12345 ak dokážeš uživiť seba aj dve deti, rozveď sa a ukonči to, nemá ťa za nič. Ak si na ňom finančne závislá, tak sa snaž to zmeniť a zatiaľ žiaľ musíš zbierať ovocie svojho večného odpúšťania, ktoré k ničomu neviedlo, čo iné ti poradiť. Sama vidíš, že s tým neprestane, ak spáva aj s tebou, ešte by som sa bála, že domov privlečie nejakú pohlavnú chorobu
O com si s nimi pise? Stiha sa venovat tebe a detom? Skus ho viac zapojit do domacnosti aby nemal cas na hluposti.Vecer ked deti spia,travte cas spolocne a daj mu jasne ultimatum ze ta to ponizuje a zranuje.Ak to nepochopi tak koniec,naco udrziavat taky vztah..