Manžel si našiel inú

16. apr 2024

Ako sa zmierit s tym, ze ma po rokoch opustil manzel a nasiel si inu? Nechal ma s malymi detmi samu, ze je to prilis tazke. Je to uz par mesiacov a neviem to spracovat. Ta bolest, hnev, ako nam to mohol urobit. Takto by sa predsa najblizsim ludom nemalo ublizovat. Nemali sme vazne problemy. Ako ist dalej, aby mi to neublizovalo? Citim sa tak smutne, akoby som bola "najhorsia" zena na svete, ked odisiel za inou.

pribinak
16. apr 2024

Je to ťažká situácia. Nechodíš k psychologické?

koniarova
16. apr 2024

Čo ti ja viem? Keď sa tak rozhodol,jeho hlúposť. Nech si je u druhej a nech platí. Ja by som sa sústredila na seba a deti a jeho nakopoala do riti, keď sa vráti. A on sa skôr,či neskôr vráti.

luccija
16. apr 2024

Má Ti kto pomoct?mohla by si byť najlepšia žena na svete, keď sa rozhodne odísť tak odíde.Nesmies to vzťahovať na seba, že je to kvôli tebe a si "najhoršia"
Je to podliak jemu to bolo ťažké a tebe nechal 2 malé deti.

marca12
16. apr 2024

Nedavaj si to za vinu,ty nemozes za jeho ciny. Ta bolest je obrovska a dlho aj bude. Ale casom to bude lepsie. Stale je to este cerstve a bolestive. Zbabelec odide od malych deti. Neboj o par rokov sa to unho zopakuje. Aj novy objav zovsednie.

maty112
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
muchacici
16. apr 2024

Jeho skutky a rozhodnutia vypovedajú o jeho charaktere a o tom, aký je on, nie o tebe. Na problémy sú vždy dvaja, ale nevera je u mňa slabošstvo a pokrytectvo, hlavne keď opustí a zradí aj deti...držte sa

matulka1981
16. apr 2024

u nás sa to stalo takisto ..3 deti a žiadne vážnejšie problémy ...je to už 2 roky a ten pocit hnevu mám stále ...naspat by som ho už nechcela ale hnev a smútok je vo mne stále ....ked chceš nápis IP môžeme pokecať ...veľa síl prajem ...sú to zbabelci ktorí hľadia len na seba ...🙁

cukorfalat
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
pjosa
17. apr 2024

Ťažko radiť, lebo všade je to individuálne. Nikto nevie a netuší, a ani nechce pomyslieť, že sa to môže práve jemu stať. Sú tu deti, na ktoré sa treba hlavne zamerať. Ako sa s tým vyrovnať? Tá bolesť bude, hnev, zúfalstvo pokiaľ to neprijmeš a nezistíš, že je ti možno lepšie aj bez neho. Sebecky sa zachoval a ja verím a stále si hovorím, že na každého raz príde. Veľa síl, sú tu deti, ktoré potrebujú mamu a ostatné príde ako má.

cukorfalat
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
pjosa
17. apr 2024

@cukorfalat my neriešime jeho. Ale mamu dvoch detí ako sa zmieriť s bolesťou.

cukorfalat
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
samko0405
17. apr 2024

Ahoj,zažila som pred rokmi to isté.
Výmena za mladší model.
Moja rada ...viem ze je to ťažké no zvládneš to.
Každý piatok mu pobaliť deti až do nedele.
Nech ich ma celé víkendy.
Tu slečnu to bude obťažovať. Bude musieť variť,upratovať. ...a počúvať deti.
A uvidíš ako sa to začne meniť....budú sa kvôli tomu hádať, lebo nebudú mať voľné víkendy.
Nebuď hlúpa ako som bola ja a daj mu ich na striebornom podnose.
Keď som to začala robiť, začali im hádky.

belaaaaaaaaa
18. apr 2024

Neobviňuj sa. Samozrejme, na vzťah sú vždy dvaja. Každý má svoj podiel viny a nikto nemôže tvrdiť, že to tak nie je. Je to traumatické zistenie, že ten ktorého milujete, chce alebo sa jednoducho zaľúbi. Boli to až do kostí, no žiaľ život je aj taký. Potrebuješ to spracovať postupne. Bude to určite veľmi ťažké a náročné obdobie. Snaž sa nepestovať si nenávisť alebo zašť k otcovi svojich detí. Potrebuješ prejsť postupne a pomaly. Jedno je isté, na konci budeš iná a silnejšia. Ľahko sa to povie, no bude to tak. Potom sa odrazíš a už nebudeš taká ubolená a smutná. Ver, že to zvládneš.

autor
18. apr 2024

Dakujem za povzbudenie❤️