Zienky,hrozne sa bojim ze ostanem tehotna.Manzel sa do mna vcera urobil aj napriek tomu ze som povedala ze momentalne sa na dieta necitim.Momentalne mam plodne dni,takze sa mohlo podarit.Boze,som taka nahnevana na muza.Povedal mi,ze preto to urobil ze ma lubi...och joj...
Sup do lekarne a nie vypisovat na forum: https://www.drmax.sk/escapelle-tabletka
Za prvé - sorry, ale tvoj muz ta nelubi skutocne. Ak by ta lubil, tak by si ta vazil a respektoval tvoje rozhodnutie, ze nechces teraz dieta.
Za druhe - existuju kondomy, ine formy antikoncepcie
dieta nie je hračka, je to zavazok a dost vazny
@majo175 aká vražda? Tá tabletka odďaľuje ovuláciu aby k oplodneniu ani neprišlo.. Nezabije už zárodok..
Tak zober tabletku po, aspon budes vediet, ze si pre to urobila vsetko, ked dieta este nechces. Na druhej strane, preco si sa nechranila inak?
Rozumiem, ze asi si doverovala muzovi, ale prerusovana suloz je dobra vtedy, ked di v nastaveni, ze by si dieta prijala, lebo ako antikoncepcia je to dost nespolahlive.
A ze ti muz robi takto ,,naschval" ani nekomentujem, chyba tam respekt.
@majo175
dieta ma byt rozhodnutim vzdych DVOCH ludi, dobrovolnym rozhodnutim. Dvoch, cize 2 osoby... nie jedna. Este niečo nechapeme?
Ak ty dieťa nechceš tak treba myslieť na ochranu.
Ak ovulácia prebehla tak už ti tabletka po nepomôže.
@majo175 co ked on chce? Naozaj? Snad rozhodnutie mat dieta by malo byt dohodou oboch. Ci degradujeme zeny len na chodiace maternice?
@majo175 ked o tebe rozhoduje zena, daj si kondom alebo podstup vazektomiu, sance na otehotnenie budu minimalne ;)
@majo175 Pretoze zena dieta vynosi, porodi a koji a obvykle prvy rok / dva sa najviac dietatku venuje, kedze sa vzdava svojej kariery. Je to radikalny zasah do jej tela a zivota a hlavne suhlasit musia stale obaja, teda aj muz. Nema to byt len rozhodnutie zeny
@majo175 prosim? Vrazda coho? Vajicka? To uz je vrazda aj ked zabranis tomu, aby spermia prenikla do vajicka? Potom aj kondom aj menstruacia aj kazda HAK je vrazda?
Este ze su niektori chlapi taki empaticki.. ak by sa podarilo ok, na matersku by palil on ked sa tak sam rozhodol..
Ak by ťa ľúbil tak by rešpektoval to že sa na dieťa necitis. Čiže toto ale že absolútne nie je dobrá výhovorka.
Teraz len dúfať že sa nezadarilo a do budúcna by si u mňa bez kondomu neškrtol. Nedá sa mu veriť.
Zas forky 👍
Tabletka po...a inak, my sme praktizovali prerušovanú súlož, ale s tým, že keď sa podarí, tak sa brániť nebudeme🙂
@lentak1223 môžem sa spýtať, ako dlho vám to takto fungovalo? My sme momentálne tiež takto nastavení, len som zvedavá, že dokedy 😅🙈
Ono toto sa uz v mnohych krajinach moze povazovat za znasilnenie 🤷🏻♀️ Ja by som s takym muzom neostala
mať sex bez ochrany znamená vždy možné tehotenstvo, ak dieťa nechceš tak si zabezpeč antikoncepciu a teraz tabletku po